گاهی گمان نمی کنی و می شود

mohammad63

Well-known member
گاهی گمان نمی کنی و می شود
گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود...!!!!!
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...!!
گاهی بساط عشق خودش جور می شود
گاهی به صد مقدمه ناجور می شود..!!!
گاهی گدای گدایی و چاره نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود..!!!!
این شدن ها و نشدن ها جزئی است از زندگی روزمره ما... ما که گاها در روزمرگی ها می مانیم و یک تکرار هی روزهای ما را به هفته و هفته ها را به ماه و ماه را به سال می کشاند. جلو آینه می ایستیم و یک مرتبه چشممان به شقیقه سفیدمان می افتد. به قول مهران رجبی همان هنرپیشه ای که روی آنتن خانه همه ماها نشسته است و البته دوست داشتنی و با تیپ خاص خودش؛ گلگیرهایمان سفید می شود. بماند آن آهی که از ته دل می کشیم و اگر سر سوزن ذوقی باشد می زنیم زیر آواز و می خوانیم:
موی سفیدو توی آینه دیدم ................

حالا بگذریم. نمیخواهم داغ دلتان را تازه کنم. خواستم بگویم اگر این روزمرگی ها بگذارند چیزهای قشنگی هست که ما ناخواسته از آنها لذت ببریم. همانهای که گمان نمی کنی و می شود، همانهایی که قرعه نگفته به نام تو می شود، همانهایی که بساط عشق خودش جور می شود، همان هایی که تمام شهر را گدای تو می کند. به این ها نگاه کن و لذت ببر. به اینها بیندیش و لذت ببر. فراموش کن تمام آن هایی را که نمی شود و نمی شود و نمی شود، تمام ان هزاران دوره دعای بی اجابت را، تماما آن مقدمه هایی که ناجور شدند، تماما آن کدایی هایی که چاره ندارند. فراموش کن.
92 آمد. می شود روزگاری تازه داشت. می شود که گمان کرد کسی هست که وقتی تو گمان نمی کنی؛ برایت شدن را رقم می زند، قرعه را به نام تو می زند، و بساط عشق را برایت جور می کند.
کمی مثبت یندیشیم و لذت ببریم...
راستی شما از این گاهی گامان نمی کنی و می شود ها تا حال داشته اید؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
ممنون محمد گرامی
خیلی زیبا بود....

من همه جورشو داشتم هم شدن ها و هم نشدن ها...
اما الان فهمیدم که انچه اتفاق میافتد خیر است ...

امیدوارم امسال برای تو وهمه ی بچه های سایت سال خوبی باشه

ninol

New member
نه تا حالا نداشتم اما امیدوارم یه روزی یه جایی گمان نکنم و بشود امیدوارم امسال برای همه سالی سرشار از شادی های غیرمنتظره باشه

eli 72

Member
ادمک اخر دنیاست بخند
ادمک مرگ همینجاست بخند
دست خطی که تو را عاشق کرد
شوخی کاغذی ماست بخند
ادمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند
ان خدایی که بزرگش خواندی
بخدا مثل تو تنهاست بخند...

masi-1370

New member
برام خیلی اتفاق افتاده وولی همچنان ناشکرم و فراموششون کردم ولی الان سخت انتظار این گمان نشدنی ها هستم

pariya

New member
خیلی متن زیبایی بودواقعا خوشم اومد...ایشالا برا همه دوستام سال خوب و پر از موفقیت باشه الهی امیییییییییییین
برا من که ازین نشدن ها و ناجور شدن ها خیلی اتفاق افتاده ولی همشو سپردم دست خدا...

بالا