8921726022
New member
من تربیت مدرس قبول شدم و با دوستم محسن یزدانی همکلاش شدیم از 5 نفری ک تربیت مدرس واسه رشته ما میگیره منو محسن ک همشهری هستیم و با هم درس خوندیم قبول شدیم
وزارت علوم :
انگل شناسی دامپزشکی - دانشگاه لرستان (خرم آباد) و روزانه . :a2d3:
وزارت بهداشت :
انگل شناسی پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و روزانه . :4d564ad6:
حتماً مسیر وزارت بهداشت رو ادامه میدم ...
اصفهانیها :ad54ad: مهمون نوازیتون چجوریه ؟
خودم شمالی ، مازندران ( ساری ) هستم ، هرچه از شمال بگی کم گفتی ( مهمون نواز ، خوش آب و هوا ) یکطرف دریا و یکطرف جنگل و کوهستان .
بچه ها یزد کسی نبود؟
منم تهران قبول شدم اطلاعاتی که گرفتم اینهکه ثبت نام اینترنتیه و نیاز به رفتن نیست فقط مدارک لازم رو باید اسکن کنیم و بفرستیم بعدا اصل مدارک رو ازمون میگیرنبچه ها یی که دانشگاه ع پ تهران قبول شدید . از کجا بفهمیم که کی باید ثبت نام کنیم ؟ فقط یه آدرس سایت دادن که اونم اطلاع رسانی نکرده!!!!!
وزارت علوم :
انگل شناسی دامپزشکی - دانشگاه لرستان (خرم آباد) و روزانه . :a2d3:
وزارت بهداشت :
انگل شناسی پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و روزانه . :4d564ad6:
حتماً مسیر وزارت بهداشت رو ادامه میدم ...
اصفهانیها :ad54ad: مهمون نوازیتون چجوریه ؟
خودم شمالی ، مازندران ( ساری ) هستم ، هرچه از شمال بگی کم گفتی ( مهمون نواز ، خوش آب و هوا ) یکطرف دریا و یکطرف جنگل و کوهستان .
بچه ها دوست من مهندسی بهداشت محیط زاهدان قبول شده ؛مشترک با دانشگاه تهران ؛کسی میدونه برای ثبت نام باید زاهدان بره یا تهران؟
اگر زاهدان مشترک با تهران هست ، اولویت با دانشگاه مبدا یعنی زاهدانه و باید اونجا ثبت نام کنه .
اگر تهران مشترک با زاهدان هست ، اولویت با دانشگاه مبدا یعنی تهرانه و باید اونجا ثبت نام کنه .
الان اخرین مدرک تحصیلی من چیو باید بفرستم ؟:33::wacsmiley::21:
من خیلی گشتم اصفهان فقط اقا سروش بود
یعنی دیگه نیس؟
مخصوصا مامایی؟
من مازندران قبول شدم کسی هست؟؟
من خیلی گشتم اصفهان فقط اقا سروش بود
یعنی دیگه نیس؟
مخصوصا مامایی؟