شاید “تکراری” باشم اما شک نکن ؛ تکرار نمیشم !
Artmis.a New member 2012-12-10 #423 من به تو میگویم دوستت دارم و تو به همه … با گِل هم بسته نمی شود ، دهانی که هرز می پرد …
Artmis.a New member 2012-12-10 #424 سرد است اما سرما نمی خورم ، تو نگران نباش … کلاهی که سرم گذاشتی تا گردنم را پوشانده است …
Artmis.a New member 2012-12-10 #425 دلت را خوش نکن به این “دوستت دارم”ها … تمامشان تاریخ مصرف دارند …
Artmis.a New member 2012-12-10 #426 احساس است… مزرعــــه که نیست هـــــی شخـــمش میـــــزنی لعنتــــــی…!
Artmis.a New member 2012-12-10 #428 وفا ! یعنی این که : بعد از رفتنت حتی نگذاشتم کسی بفهمد مرا دور زدی !
Artmis.a New member 2012-12-10 #429 نــَـمـَــکــ بَـــر زَخمــَم نَپـــــــاش یادَت باشَـــــــــــــــــــــــد این نَـــمَـــــکـــ هـــارا از سـَـــرِ سُـــفره ی دِلِ مَـــــن بَــــرداشتی…
نــَـمـَــکــ بَـــر زَخمــَم نَپـــــــاش یادَت باشَـــــــــــــــــــــــد این نَـــمَـــــکـــ هـــارا از سـَـــرِ سُـــفره ی دِلِ مَـــــن بَــــرداشتی…
Artmis.a New member 2012-12-10 #430 تقدیم به دوستای حقیقی ام: امروز به “آنهایی” می اندیشم که روی “شانه هایم” گریه کردند و نوبت “من” که شد “شانه ” خالی کردند !!!
تقدیم به دوستای حقیقی ام: امروز به “آنهایی” می اندیشم که روی “شانه هایم” گریه کردند و نوبت “من” که شد “شانه ” خالی کردند !!!
Artmis.a New member 2012-12-10 #431 نترس جانم! ظرفیت باور من به اندازه ی همه ی دنیاست تو دروغت را بگو
Artmis.a New member 2012-12-10 #432 ای دل بی ارزش ! لامـــصب……………..یاد بگیر ! اگه کسی بهت گفت دوسِتـــــــ دارم لزوما به این معنی نیست که کَسِ دیگه ای رو دوست نداره…!
ای دل بی ارزش ! لامـــصب……………..یاد بگیر ! اگه کسی بهت گفت دوسِتـــــــ دارم لزوما به این معنی نیست که کَسِ دیگه ای رو دوست نداره…!
Artmis.a New member 2012-12-10 #433 دل را بدنام نکنیـــــــــــــــــم … آنچه بعضی ها در سینه دارند کاروانسراست ؛ نه دل …
Artmis.a New member 2012-12-10 #434 دوستت دارم هایت را باور می کنم درست مثل امضای آخر نامه هایت که می گویی خون است… اما طعم آب انار می دهد
دوستت دارم هایت را باور می کنم درست مثل امضای آخر نامه هایت که می گویی خون است… اما طعم آب انار می دهد
Artmis.a New member 2012-12-10 #435 وقتی بنا را بر رفتن گذاشتی … تو با هر سیب کرم خورده ای وسوسه میشوی … پس همان بهتر که نباشی … برو … !
Artmis.a New member 2012-12-10 #436 این روزها هرکی منو میبینه میگه : وااای خوش به حالت چقدر لاغر شدی !!! رمز موفقیتت چی بوده ؟ من فقط لبخند میزنم و تو دلم میگم : بازیچه شدن …
این روزها هرکی منو میبینه میگه : وااای خوش به حالت چقدر لاغر شدی !!! رمز موفقیتت چی بوده ؟ من فقط لبخند میزنم و تو دلم میگم : بازیچه شدن …
Artmis.a New member 2012-12-10 #438 زخــمهـایــم به طعنـه مـی گــوینــد : دوستــانــت ، چـــقدر بـــانمـــک انـــد…..
Artmis.a New member 2012-12-10 #439 ساکت نیستم لبهایم هم نسوخته است تنها تمام من تاول زده از آشی که نخورده ام…
Artmis.a New member 2012-12-10 #440 این روزها ساکت که بمانی… می رود به حساب جواب نداشتنت عمرا اگر بفهمند داری جان میکنی تا احترامشان را نگه داری …..
این روزها ساکت که بمانی… می رود به حساب جواب نداشتنت عمرا اگر بفهمند داری جان میکنی تا احترامشان را نگه داری …..