ایول میلرجون.خوشم میاد حقیقت رو کتمان نمیکنی.تو به این دخترا بگو همه ش راست بوده دیگه.میگن مطالب من ضد دختره!1!من ک کلی خندیدم
این ی واقعیته بچه ها...من به عینه تو خوابگاه 2 ساعت آرایش کردنو دیدم...دعوا چن نفر سر یه آینه رو هم دیدم... دیدم تک تک بچه های یونی واسه دیدن پسر خوشگله مانتو فروش میرفتن پاساژ بوق..
یادش بخیر:black_eyed:خداییش پسر خیلی خوشگل بود
ایول میلرجون.خوشم میاد حقیقت رو کتمان نمیکنی.تو به این دخترا بگو همه ش راست بوده دیگه.میگن مطالب من ضد دختره!1!
دخترهای منیریه و شهرک غرب تهران میریزن تاناکورا شلوارلی و کفش مارک دارمیخرن اونوقت میگی تاناکورا بده!!
ازین به بعد من نمیام تو طنز.بای دوستان.بچه ها خیلی ناراحت شدن
عزیزم حدیث خانوم.باورکن قصد توهین و بی احترامی ندارم.فقط واسه خنده ست.شما خودتون حساس شدین.از شیما بپرس.منوبهتر میشناسهآقای محترم طنز هم قوانین و شرایط خودش رو داره
شما از زمانی که شروع کردین به گذاشتن مطالب طنز همواره سعی داشتین به دخترا توهین کنید و در عوض ما پاسخ شما را با کمترین بی احترامی دادیم در صورتی که اگر آغاز کننده ی چنین تاپیک هایی علیه پسران یکی از خانمها بود شما و امثال شما طور دیگری برخورد میکردند.
نهایتاً باید بگم اگر نمیتونید مطالب طنزی که توام با بی احترامی نباشد بگذارید بهتر است اصلاً مطلب طنز نگذارید.
من به شخصه دیگه بحثی با شما ندارم.![]()
حدیث جان من یه چند تایی از طنزارو خوندم.بعضی خنده داره بعضیش نه.ولی فک نمیکنم نیاز به جبهه گیری باشه.جو اینجا دوستانس.کسی نمیخاد که به کسی توهین کنه که جانم.:riz304:آقای محترم طنز هم قوانین و شرایط خودش رو داره
شما از زمانی که شروع کردین به گذاشتن مطالب طنز همواره سعی داشتین به دخترا توهین کنید و در عوض ما پاسخ شما را با کمترین بی احترامی دادیم در صورتی که اگر آغاز کننده ی چنین تاپیک هایی علیه پسران یکی از خانمها بود شما و امثال شما طور دیگری برخورد میکردند.
نهایتاً باید بگم اگر نمیتونید مطالب طنزی که توام با بی احترامی نباشد بگذارید بهتر است اصلاً مطلب طنز نگذارید.
من به شخصه دیگه بحثی با شما ندارم.![]()