کفش خریدن(طنز)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miler

New member
من ک کلی خندیدم
:p این ی واقعیته بچه ها...من به عینه تو خوابگاه 2 ساعت آرایش کردنو دیدم...دعوا چن نفر سر یه آینه رو هم دیدم... دیدم تک تک بچه های یونی واسه دیدن پسر خوشگله مانتو فروش میرفتن پاساژ بوق..:p یادش بخیر:black_eyed:خداییش پسر خیلی خوشگل بود

mexin

Well-known member
من ک کلی خندیدم
:p این ی واقعیته بچه ها...من به عینه تو خوابگاه 2 ساعت آرایش کردنو دیدم...دعوا چن نفر سر یه آینه رو هم دیدم... دیدم تک تک بچه های یونی واسه دیدن پسر خوشگله مانتو فروش میرفتن پاساژ بوق..:p یادش بخیر:black_eyed:خداییش پسر خیلی خوشگل بود
ایول میلرجون.خوشم میاد حقیقت رو کتمان نمیکنی.تو به این دخترا بگو همه ش راست بوده دیگه.میگن مطالب من ضد دختره!1!

miler

New member
حتما ندیدن دیگه... منم اگه نمیدیدم شاید ناراحت میشدم:black_eyed:

بچه ها واقعیت دااااااااره:p

n.b.m

New member
ایول میلرجون.خوشم میاد حقیقت رو کتمان نمیکنی.تو به این دخترا بگو همه ش راست بوده دیگه.میگن مطالب من ضد دختره!1!

حیف که اینجا انجمن علوم پزشکی و.......... وگرنه اصلا هیچ موردی نداشت خوب یه ضد دختر یه ضد پسر!!!! کلی هم می خندیدیم!!!!!! :25r30wi:

نه میلر جان ما هم دیدیم این چیزا رو ، آره راست میگه مکسین....ولی خوب وقتی یه ضد دختر میگه باید یه ضد پسر بشنوه دیگه! نمی شه که ما هم همینجوری ساکت بشینیم اینا بخندن! :riz277:

من که رفتم دیگه! امروز دیگه زیاد روی کردم! با اینکارا دکتر نمیشیم! بریم سر درسمون! :smilies-azardl (181

Artmis.a

New member
ازین به بعد من نمیام تو طنز.بای دوستان.بچه ها خیلی ناراحت شدن

آقای محترم طنز هم قوانین و شرایط خودش رو داره

شما از زمانی که شروع کردین به گذاشتن مطالب طنز همواره سعی داشتین به دخترا توهین کنید و در عوض ما پاسخ شما را با کمترین بی احترامی دادیم در صورتی که اگر آغاز کننده ی چنین تاپیک هایی علیه پسران یکی از خانمها بود شما و امثال شما طور دیگری برخورد میکردند.

نهایتاً باید بگم اگر نمیتونید مطالب طنزی که توام با بی احترامی نباشد بگذارید بهتر است اصلاً مطلب طنز نگذارید.

من به شخصه دیگه بحثی با شما ندارم.
263519_shakinghead.gif

mexin

Well-known member

شما از زمانی که شروع کردین به گذاشتن مطالب طنز همواره سعی داشتین به دخترا توهین کنید و در عوض ما پاسخ شما را با کمترین بی احترامی دادیم در صورتی که اگر آغاز کننده ی چنین تاپیک هایی علیه پسران یکی از خانمها بود شما و امثال شما طور دیگری برخورد میکردند.

نهایتاً باید بگم اگر نمیتونید مطالب طنزی که توام با بی احترامی نباشد بگذارید بهتر است اصلاً مطلب طنز نگذارید.

263519_shakinghead.gif
عزیزم حدیث خانوم.باورکن قصد توهین و بی احترامی ندارم.فقط واسه خنده ست.شما خودتون حساس شدین.از شیما بپرس.منوبهتر میشناسه

reza.n

New member

263519_shakinghead.gif
حدیث جان من یه چند تایی از طنزارو خوندم.بعضی خنده داره بعضیش نه.ولی فک نمیکنم نیاز به جبهه گیری باشه.جو اینجا دوستانس.کسی نمیخاد که به کسی توهین کنه که جانم.:riz304:

miler

New member
مکسین من هیچی ندیدم تو خوابگاه الکی گفتم:smiliess (14):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا