کفش خریدن(طنز)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mexin

Well-known member
دو روز پیش 100هزار داده کفش مارک دار خریده اما چون دوستش گفته بندش کوتاهه خانوم دیگه عارش میاد اونارو بپوشه... واسه همین دو روز رو مخ مامانی کار میکنه که بابایی رو راضی کن پول بده برم کفش بخرم بابای بیچاره هم یه صدی دیگه میده حالا خانوم میخواد بره کفش بخره... <!--[if !vml]--><!--[endif]-->
تنهایی که نمیتونه بره (آخه کسی که از سوسک میترسه چطور تنهایی بره بیرون)
با مامانی هم که نمیشه آخه پیش اون نمیتونه ........زنگ میزنه دوستش میگه ساعت4 بیا بریم واسم کفش بخریم
خانوما هر2تاشون از ساعت1میشینن پشت آینه(همونطور که دفعه پیش گفتم)شروع میکنن به آرایش
خلاصه ساعت 4 میشه و میرن بازار اول یه دور کامل بازارو دور میزنن طوری که جایی نمونده ندیده باشن آخر سری میرن یه مغازه هرچی کفش تو مغازه بوده رو میپوشه بعد از هیچی خوشش نمیاد
میرن یه مغازه شیک که یه پسر خوشکل فروشندشه کفشارو که نیگا میکنن خانومی یه کفش ورمیداره که زیرپاشنش 50سانت(آخه قدش یه متره باید یه چیزه بپوشه دیده شه یا نه....) <!--[if !vml]--><!--[endif]-->
پسره که کفشارو 7هزار خریده با 110هزار میندازه به دختره حالا دختره کفشو میگیره ومیاد خونه...
گوشیشو ورمیداره زنگ میزنه به یک یک دوستاش به همشون میگه که من کفش خریدم
اونم از یه پسر خوشکل...
دوستاشم که ....از اون میگن مبارکت باشه ولی آدرسو بده ماهم بریم پسره رو ببینیمش

shima.p

New member
نه دیگه نشد
بچه ها ورود به تاپیک های مکسین از این لحظه به بعد حرام اعلام میشه

shima.p

New member
میبینی توروخدا...............
بذار یه 2 دقیقه از قولت بگذره بعد..........
من که اصلا خنده م نگرفت بی مزه بود

shima.p

New member
وایییییییییییییییی!!1همه حساس شدن شیماجون!!

نه برادر من اتفاقا شما حساس شدی
توو هر سایتی میری چشت مثه سنسور حساس به اسم دختر عمل میکنه.
باید بگم مثه توو اون فیلمه..... حساس نشو حساس نشو

n.b.m

New member
مکسین جان به حرف بچه ها گوش نمیدی حداقل یه تجدید نظر رو قیمتات داشته باش!!!!! بابا دیگه کجا کفش مارکو 100 میدن؟!!!!!!!!! :smiliess (12): اگه پیدا کردی بگو ما هم بریم بخریم؟!!!!!

mexin

Well-known member
مکسین جان به حرف بچه ها گوش نمیدی حداقل یه تجدید نظر رو قیمتات داشته باش!!!!! بابا دیگه کجا کفش مارکو 100 میدن؟!!!!!!!!! :smiliess (12): اگه پیدا کردی بگو ما هم بریم بخریم؟!!!!!
تاناکورای شهرمون داره.بیا عزیزم مغازهشو هم نشونت میدم.خوبه؟

mexin

Well-known member
نه برادر من اتفاقا شما حساس شدی
توو هر سایتی میری چشت مثه سنسور حساس به اسم دختر عمل میکنه.
باید بگم مثه توو اون فیلمه..... حساس نشو حساس نشو
ازین به بعد من نمیام تو طنز.بای دوستان.بچه ها خیلی ناراحت شدن

shima.p

New member
ازین به بعد من نمیام تو طنز.بای دوستان.بچه ها خیلی ناراحت شدن

باوووووووووووووووووووووو
حالا باز به گوشه ی قبای این برخورد
آخه بچه مگه نمی تونی مثه بچه ی ... مطلب طنز بذاری حتما باید خانوما یه گوشه ی کار باشن.آره دیگه شما آقایون بدونه ما کلا کاری نمیتونین انجام بدین
ناراحت نشو
حرفای ما جنبه ی شوخی داره

mexin

Well-known member
باوووووووووووووووووووووو
حالا باز به گوشه ی قبای این برخورد
آخه بچه مگه نمی تونی مثه بچه ی ... مطلب طنز بذاری حتما باید خانوما یه گوشه ی کار باشن.آره دیگه شما آقایون بدونه ما کلا کاری نمیتونین انجام بدین
ناراحت نشو
حرفای ما جنبه ی شوخی داره
دخترها که بیشتر ناراحت شدن.آخه خدایی طنز دختر توش نباشه که دیگه طنز نمیشه.خودتون قضاوت کنید!!!

n.b.m

New member
شما که بیشتر ناراحت شدین.آخه خدایی طنز دختر توش نباشه که دیگه طنز نمیشه.خودتون قضاوت کنید!!!

نه مگه چی شده که من ناراحت بشم مگه حالا من اون کفشو خریده بودم؟ :25r30wi: اتفاقا امروز حوصله درس نداشتم اصلا درس نخوندم همش اینجا بودم کلی خندیدم و من کلا از اینجور بحثا ناراحت نمیشم ولی خدایی این طنز کفش خیییییالی بی مزه بود....

چرا اتفاقا اگه پسر توش باشه بیشتر طنز میشه!!!!!!!!!!!!!

shima.p

New member
دخترهای منیریه و شهرک غرب تهران میریزن تاناکورا شلوارلی و کفش مارک دارمیخرن اونوقت میگی تاناکورا بده!!

واااااااااااااااااای:wacsmiley:
لباس آدمای مرده اونایی که ایدز داشتن انگل قارچ
وای
کم مونده گلاب به روتون..............

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا