کسانی که از ایران رفته اند و کسانی که در ایران مانده اند

bakhshi

New member
دوستم كفت فلان باساز اديداس حراج كرده بريم كفش بكيرم منم نمي دونستم جه خبره كه رفتيم به هر دومون كير دادن و كلي اعصاب خوردي يعني مي دوني اون شوهر داشت و شوهرش براش شلوار اورد و به نظرم اين خيلي مسخرست خيلي. مي كم كه ما حتي يك ذره هم ارايش نداشتيم دو تا هم خسته و قيافه داغون. اكر من كشت رو دمه باساز ديده بودم امكان نداشت وارد باساز شم من ماشينم رو كوجه بشتي بارك كرده بودم و از در بشت باساز وارد شدم كه يك دفعه غافلكير شدم. من فكر مي كردم كه ديكه كشت ارشاد نيست

آخرین ویرایش:

bakhshi

New member
من اصلا واقا خستم از اين مسخره بازي يا. ...... مكه مرد هاي ايران از مرد هاي عرب بدترند. جي بكم كه واقعا دلم براي زنان ايران ميسوزه

sara77

New member
من اصلا واقا خستم از اين مسخره بازي يا. ...... مكه مرد هاي ايران از مرد هاي عرب بدترند. جي بكم كه واقعا دلم براي زنان ايران ميسوزه

اینجا ایران است
و همچنان باید سوخت و ساخت بیخی جیگر باید کنار بیای
ما تو این موردا تو قرن جاهلیتیم البته هستن کسایی که شورشو در میارن به اونا گیر بدن جهنمو ضرر ولی اونی که ساده میادو میره گیر دادن بهش ظلمه

Maryam.A

Well-known member

همه جای دنیا پلیس می بینن احساس آرامش و امنیت می کنن
اما ما...:ph34r-smiley:

shiva3322

New member
گشت ارشاد چی هست و نیست و اصن باید باشه ونباشه بمااااااااااااااااند حالا من کاری با اونش ندارم..اما واقعا جالبه که همیشه به اونایی گیر میدن که نباید بدن و با اونی که اوضاش والا از اون اروپاییا بد حجابتره کاری ندارن...پی به حکمتش نبردم..به خودم بارها وقتی گیر دادن که خودم به حال و اوضای اسیر گونه م دلم میسوخت ...اونموفع هم که گفتم با اون تفاسیر که گذشته الانه که ببرن تو چشام نگا کردن و احوالپرسی کردن:25r30wi::5:
نمیدونم چرا همه دارن میرن اما بنظر منکه آدما اونجایی خوشبختن که دلشون خوشه....آسمون همه جا یه رنگه مرزارو آدما کشیدن نه خدا

منکه از شهرمم پامو بیرون نمیذارم کشورم که هیچی...البته ایشالا همه آدما هر جای دنیا که هستن خوش و خوشبخت باشن:thanks:

telmix

New member
نسلی هستیم ،که روزها میخوابیم و شبها بیداریم چون تاریکی شب٬برامون قابل تحمل تر از "تاریکی" روزهامونه...!!!

telmix

New member
آرام باش هموطن...هیچ گرسنه ای باقی نمی ماند شک ندارم همین روزها همه سیر میشوند..از زندگی...!!!

بالا