sepid71
New member
مگه این قانون مسخره هنوزم هس!!!50):
:65d6a5d6s:
اره دیگه....مشکلاتمون یکی دو تا نیست ک ............
یعنی چی؟ دیگه کی میخوان بگن. مرگ یه بار شیون یه بار یا بگن حذف نمی کنن بچه ها خیالشون راحت شه یا بگن حذف شده تا لااقل تکلیف مشخص شه. اونوقت که بیوتک بورد نداشت یه درد داشتیم حالا که داره 1000 درد:sdasdasd::j58r36j3gcr4suxymupسلام دوستان عزیز طبق پیگیری دقیقی که من از دکتر ضرغامی عضو بورد بیوتکنولوژی پزشکی انجام دادم هنوز حذف رشته های کارشناسی پزشکی حتمی نیست و عده ای دنبال حذفشون هستن ولی خیلی از اعضای بورد هم به این مسئله اعتراض دارن. به نظر شخص من حذف این رشته ها مشکله چون این جوری تمام رشته های کارشناسی وزارت بهداشت تقریبا حذف می شن و اعتراضات زیادی رو در پی داره. دکتر ضرغامی گفتن هر وقت به یه نتیجه ی قطعی رسیدن بهم خبر می دن. شخصا پیشنهاد می کنم بچه های وزارت بهداشت جمع بشین و یه نامه ی اعتراضی به دبیرخانه ی شورای آموزش علوم پایه وزارت بهداشت بنویسین
بچه ها بنظر من بشینین درستونو بخونین الکی وقتتونو هدر ندید
ایشالا که اتفاقی نمی افته
هرچند که تو دل خودم دارن رخت میشورن ولی بهتره فرصتو از دست ندین
حالا منی ک 94 ارشد دارم چیکا کنم ؟!:dadad4:
من ک کلا بیخیال بیو تک شدمسلام
الان چيكار كنيم
بگيد تا يه كاري بكنيم
- - - Updated - - -
سلام
الان چيكار كنيم
بگيد تا يه كاري بكنيم
کی گفته کار یک شب 2 شب نیست که حذف کنن شما خبر موثق از وزارت خانه اوردی میشه مدرک نه مدیر گروه این حرفا هیچ وقت این کارو نمیکنن نمیان رشته های مرتبط با وزارت بهداشت حذف کنن
اگر اینجوریه باید کل رشته های زیست از علوم پایه پزشکی حذف کنن شما تا مطمئن نشدید نباید این کارو بکنید / راهش تماس با خود وزارت بهداشته همین