کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ساحل

New member
سلام
منم قصد همکاری تو این طرح رو دارم لطف کنید متنی رو که باید ترجمه کنم بگید

biotec.e.d

New member
سلام بچه ها منم قصد دارم تو این طرح شرکت کنم البته اگه دیر نشده باشه!!!!!! لطفا بهم بگین چی کار کنم:bunnyearsmiley:

iran khanom

Member
دوستان من هم مایلم شرکت کنم ،کسی می تونه راهنمایی کنه چطور یه متن را بردارم .مرسی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام عزیزم ایا ترجمه کامل صفحات از ابتدای صفحه166 تا انتهای 172 را کاملا انجام میدهیید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iran khanom

Member
سلام بچه ها منم قصد دارم تو این طرح شرکت کنم البته اگه دیر نشده باشه!!!!!! لطفا بهم بگین چی کار کنم:bunnyearsmiley:
سلام عزیزم ایا ترجمه کامل صفحات از ابتدای صفحه182 تا انتهای 190 را کاملا انجام میدهیید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نفس

New member
از جعبه لایتنر چه جوری استفاده کنیم؟

یه بار یه تاپیکی درموردش بود...کجاست؟؟؟

یاسمن

New member
سارای عزیز میشه بگید تا چه زمانی وقت داریم بخش های محوله رو تحویل بدیم ؟

fnpsh

New member
سلام ایران خانم- منم میخوام در این طرح ترجمه شرکت کنم ،گرچه هم سنم زیاد شده و هم بخاطر مشغله کاری و زندگی و فرزندان شاید نتونم بخوبی ایفای نقش کنم- در ضمن با عرض معذرت ، می تونید قسمتی از ترجمه های قبلی هم بهم بدید ؟ (چند درس اولش)آخه بین خودمون بمونه سر پیری و معرکه گیری ، هوس کردم امسال واسه فوق بخونم.چیه اینقدر خنده داشت!!بخند

iran khanom

Member
عزیزان تا 20 مهر فرصت دارند مرسی.انشاله تا 20 مهر مهارتها تموم بشه

iran khanom

Member
سلام ایران خانم- منم میخوام در این طرح ترجمه شرکت کنم ،گرچه هم سنم زیاد شده و هم بخاطر مشغله کاری و زندگی و فرزندان شاید نتونم بخوبی ایفای نقش کنم- در ضمن با عرض معذرت ، می تونید قسمتی از ترجمه های قبلی هم بهم بدید ؟ (چند درس اولش)آخه بین خودمون بمونه سر پیری و معرکه گیری ، هوس کردم امسال واسه فوق بخونم.چیه اینقدر خنده داشت!!بخند

همکاری شما باعثه افتخاره.

آیا شما ترجمه صفحات را از ابتدای 210تاصفحه 215 تا سر متن 15 انجام میدهید؟ انجام میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا من بتوانم بقیه متون را به شما بدهم منتظر جوابتان هستم

fate

New member
با سلام و احترام من مي خواستم در اين طرح شركت كنم
ممنون ميشم به من هم ترجمه بدهيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا