کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

paradiz

New member
سلام منم میخوام شرکت کنم لطفان بگین کجا رو باید ترجمه کنم وتا کی وقت دارم.ممنون

paradise80

New member
سلام ایران خانوم .دیگه متنی مونده واسه ترجمه؟اگه میشه منم میخوام شرکت کنم,خیلی به این لغات نیاز دارم شکست من در ارشد 91بیشتر به خاطر زبان بود .خواهش میکنم سریع جواب بدین........باتشکر فراوان از این اقدام قشنگتون

iran khanom

Member
سلام منم میخوام شرکت کنم لطفان بگین کجا رو باید ترجمه کنم وتا کی وقت دارم.ممنون

سلام
عزیزم از صفحه142 تا صفحه148 تا سر قسمتvocabulary
آیا انجام میدهید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا20 مهرآیا انجام میدهید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر متن میخواهید حتما اعلام رضایت خود را بیان کنید وگرنه متن به فرد دیگری داده خواهد شد

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
سلام ایران خانوم .دیگه متنی مونده واسه ترجمه؟اگه میشه منم میخوام شرکت کنم,خیلی به این لغات نیاز دارم شکست من در ارشد 91بیشتر به خاطر زبان بود .خواهش میکنم سریع جواب بدین........باتشکر فراوان از این اقدام قشنگتون

سلام
عزیزم از صفحه 148 از قسمتvocabulary تا انتهای صفحه156آیا انجام میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا20 مهرآیا انجام میدهید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر متن میخواهید حتما اعلام رضایت خود را بیان کنید وگرنه متن به فرد دیگری داده خواهد شد

majede

New member
سلام وعرض خسته نباشید به همه ی بچه های درس خون وآینده سازان ایران عزیز به امید موفقیت همگیتون.
منم تو جمعتون راه میدین؟!!!به لغات نیاز دارم ومایلم به منم متن بدین برا ترجمه ولی متاسفانه کتاب لزگیو ندارم باید چیکار کنم؟؟؟

iran khanom

Member
سلام وعرض خسته نباشید به همه ی بچه های درس خون وآینده سازان ایران عزیز به امید موفقیت همگیتون.
منم تو جمعتون راه میدین؟!!!به لغات نیاز دارم ومایلم به منم متن بدین برا ترجمه ولی متاسفانه کتاب لزگیو ندارم باید چیکار کنم؟؟؟

سلام شما یکی از آزمونهای وزارت بهداشتو دانلود کنید ویااگرازمونی رو که درآن شرکت کرده اید و معنی میکنید
فقط بگویید کدام سال و چه نوبتی را معنی میکنید که قبلاکسی برنداشته باشه

majede

New member
من دانلود آزمونارو از85به بعد دارم کدومو بهتره ترجمه کنم؟بعداز اون چیکارکنم؟

paradiz

New member
سلام
عزیزم از صفحه142 تا صفحه148 تا سر قسمتvocabulary
آیا انجام میدهید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بله انجام میدم .فقط معنی لغاتو دیگه؟یا ترجمه روی سوالتم بنویسم ؟

majede

New member
سلام من زبان سری صبح پنجشنبه سال 88-89 رو ترجمه کنم بالغاتشون؟!تاکی؟

بارلی

New member
سلام . من هم می تونم یه قسمت از ترجمه را انجام بدم .لطفا راهنمایی کنید چطور وکدام بخش؟

آخرین ویرایش:

paradise80

New member
سلام
عزیزم از صفحه 148 از قسمتvocabulary تا انتهای صفحه156آیا انجام میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بله حتما .فقط معنی لغات؟ چطور واستون بفرستم؟چه تایپی داشته باشه؟ممنون

eco.bio

New member
سلام ایران خانم
میخواستم بدونم ترجمه من دستتون رسیده؟:21:

s.elhamy

New member
سلام . من هم مایلم در این طرح شرکت کنم به لغات نیاز دارم ومایلم به منم متن بدین برا ترجمه ولی متاسفانه کتاب لزگیو ندارم باید چیکار کنم؟؟؟

eco.bio

New member
آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
دوستان! دقت داشته باشید که مرحله در آوردن لغات قبلاً انجام شده است و شما الان باید متن ها و سؤالاتی که بهتون داده میشه رو به طور کامل و روان ترجمه نمایید.

paradiz

New member
دوستان! دقت داشته باشید که مرحله در آوردن لغات قبلاً انجام شده است و شما الان باید متن ها و سؤالاتی که بهتون داده میشه رو به طور کامل و روان ترجمه نمایید.
قسمتی که به من پیشنهاد داده شده فقط لغته و فک نکنم خوندن روی سوالات برای کسی مشکل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی باید سوالات رو هم ترجمه کنیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا