چی کم داریم ؟؟

pashmak

New member
​ماشین ویلا خارج کشور هواپیمای شخصی ماشین اخرین مدل اخیش چقدرکزت بودم خبر نداشتم

ketabsabz

Well-known member
​ماشین ویلا خارج کشور هواپیمای شخصی ماشین اخرین مدل اخیش چقدرکزت بودم خبر نداشتم

هواپیمای شخصی خخخخ ، چیز دیگه نمیخوای پشمک جان من در خدمتم اصلا هدفم از زدن این تاپیک این بود کمبودای دوستانم رو برطرف کنم ، حالا دوس داری از چ نوع باشه ؟؟

ketabsabz

Well-known member
عزیزم اون شب فرداش امتحان داشتم ، باشه ادامه میدادی تو ،حالا کجا بودیم

ketabsabz

Well-known member
ببین آدمایی هستن ک تو ی خونواده ی کاملا فقیر از هر نظر ب دنیا میان ک شرایط هیچ وقت براشون مهیا نمیشه و هر قدر هم تلاش کنن بیفایدس نمیگم اگه تلاش کنن ب جایی نمیرسن ولی خیلی خیلی سخته و هر کسی موفق نمیشه ، بله هستن کسایی ک از هیچی ب همه چی رسیدن با تلاش اما ب نظرم ارده ی خیلی قوی میخواد

bakhshi

New member
ببین آدمایی هستن ک تو ی خونواده ی کاملا فقیر از هر نظر ب دنیا میان ک شرایط هیچ وقت براشون مهیا نمیشه و هر قدر هم تلاش کنن بیفایدس نمیگم اگه تلاش کنن ب جایی نمیرسن ولی خیلی خیلی سخته و هر کسی موفق نمیشه ، بله هستن کسایی ک از هیچی ب همه چی رسیدن با تلاش اما ب نظرم ارده ی خیلی قوی میخواد

are midunam
dorost migi

vali hastand kesani ke tu khanevadeye puldar be donya miyan vali khanevadashun hich kari barashun nemikone
va khodeshun ru paye khodeshun vay misan

badam dustam
bayad bebini harkasi tu che maghami bad chi mikhad?!!

masalan in ke adam ziyade khahi kone
k nemishe!!??

bayad khaste haye adam manteghi bashe

ketabsabz

Well-known member
ببخشیید من کاری برام پیش اومده ک باید برم ، شما کامنتاتو بذار من حتما پاسخ میدم :riz304:

sahar-a

New member
بخشی عزیزم من هیچ کدوم از کامنت های شما رو نخوندم چون حوصله نداشتم فینگیلیش بخونم!!!!!!!!!!! :smiliess (12):فارسی بنویس خوووو:riz277:

pashmak

New member

هواپیمای شخصی خخخخ ، چیز دیگه نمیخوای پشمک جان من در خدمتم اصلا هدفم از زدن این تاپیک این بود کمبودای دوستانم رو برطرف کنم ، حالا دوس داری از چ نوع باشه ؟؟
قربون دستت پس شماره میدم قد پول یه پورشه ناقابل که ریا م نباشه بریز بقیشم دوستان تقبل کنند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

bakhshi

New member
بخشی عزیزم من هیچ کدوم از کامنت های شما رو نخوندم چون حوصله نداشتم فینگیلیش بخونم!!!!!!!!!!! :smiliess (12):فارسی بنویس خوووو:riz277:

duste aziz

mage man baraye shoma

karte davat ferestadam

ke comment haye man ro bekhuni

vala
:smiliess (15):

simin30

New member
گاهي وقت ها
دلت می‌خواهد با یکی مهربان باشی
دوستش بداری
وَ برایش چای بریزی