bioshimi93
New member
همه چی کم داریم توی این دنیا بجز بدیها و بیکاری و بی پولی و....
in jomle yani chi manzuretun?!!
man nagoftam shoma migid
chera adame mosbate motlagh vojud dare
oini ke shoma migi akhlaghe
ke akhlagh ye adam ye seri akhalgh bad darae ye seri khub
adame mosbate motlagh vojud dare
adami ke niyatesh va zatesh pak bashe
in adam yani mosbate motlagh
adami ke be hame energy mosbat bede
adami ke hata age az kasi ham khoshesh nemiyad
barash arezuye khoshbakhti kone
adame mosbat yani ke betune be atrafiyanesh komak kone
man zato migam
manzuram ine
من چند تا پستتون رو با نقل قول به این پست جواب می دم.
میدونی عزیزم اکثر آدما اینطوری هستن و تا چیزی رو تجربه نکنن ،ارزش چیز دیگه ای رو نمی دونن ،مطمئنم و برای خودم تجربه شده که اگر شما این ده سالی که میگی رو پیش رو نداشتی ،عمرا اینقدر مطمئن میگفتی که پول همه چیز نیست و حتما دوست داشتی تجربه کنی .
مثل اینکه همه ما تا کارشناسی می گیریم دوست داریم شاغل باشیم و بعد از یکی دوسال (برای هر کسی فرق میکنه ) تازه دلمون تنگ میشه برای درس خوندن ،احساس رکود می کنیم و می خواییم درس بخونیم ،هیچکسی اندازه این آدم با یقین نمیگه که درس خوندن به همون اندازه مهم و لذت بخش هست که سرکار رفتن و هیچکسی نمیتونه با این اطمینان بگه که اگر تمام تلاشتون رو بکنین و یه سره تا ph.d برسین ،بعدش میتونین توی کار هم موفق باشین.
من به این نتیجه رسیدم که یکی از چیزایی که همه انسان ها بهش نیاز دارن و واسشون مهمه ،مورد توجه بودن و دوست داشته شدن از جانب دیگران هستش ،حالا این دیگران معمولا کسایی هستن که واسه ما مهم ترن مثلا خانواده ،همکاران و ...
افراد متفاوت هستن و سلیقه ها مختلف در نتیجه چیزی که از نظر شما درسته ،ممکنه از نظر دیگری غلط باشه و کانتکت هایی رو ایجاد کنه ،هر چقدر فرد مورد نظر برای شما مهمتر باشه ،اثر کانتکت ایجاد شده روی آرامش شما هم بیشتره ...
خوب اینجا باید چیکار کنیم که آروم باشیم و مطمئن؟ درست چیه؟ آیا نظر دیگران (گاهی خیلی فرد مهمیه مثلا پدر -مادر یا همسر شما ) رو ارجحیت بدیم ؟ پس خودم چی ؟ علایق و سلایق خودم چی؟
اینجا من به این نتیجه رسیدم که ما باید یک معیار داشته باشیم ،یک شاخص مورد توافق ؛من توی زندگی خودم کلی دور خودم چرخیدم و هنوزم تو یه سری مسائل گیج می زنم ولی به این نتیجه رسیدم که فقط خدا هست که چیزایی رو که گفته اگر انجام بدم ،آخرش حتما خوبه و حتما همه راضی خواهند بود.
این نتیجه گیری به آدم آرامشی میده که به دنبالش اعتماد بنفس هم میاره و کارهات رو با اطمینان و قدرت پیش میبری ولی اینکه چقدر آروم باشی ،بستگی به اون اطمینانی داره که به خدا داری (شاید همون ایمان و یقین قلبی)
اینا تجربه شخصی من هست .
ta hodudi movafegham ba harfatun
vali
man eteghadam ine ke hame chiz be khode adam bastegi dare
har shakhsi bayad be khodesh in energy ro bedeh
va khodesh be in etemade be nafs berese ke mitune
hala che dars khundan che kar kardan
ijomleye avaletun ham kheyli doroste
اگر خواسته یا ناخواسته خودم رو گول می زدم که تا حالا ازدواج کرده بودم
همیشه در شهری که زندگی می کنید انسان هایی که از نظر ظاهر مورد پسند ما باشند
جهان بینی و فلسفه زندگی شان به ما نزدیک باشه
شخصیت و مجموعه صفاتی که دارند و فرهنگ شان با ما نزدیک باشه وجود دارد
ولی این بودن ها به معنی این نیست که ما ازدواج می کنیم
یا این که این اشخاص را برای ازدواج انتخاب می کنیم
و یا این که با ازدواج با این اشخاص خوشبخت می شویم .
روانشناسی ازدواج پیچیده تر از این کلمات هست .
منو این همه خوشبختی محالههههههههههههههههههههههههههههههههه
حالا مثلا چی شده که انقد فک میکنی خوشبختی مثلا؟؟
منظور این هست که همیشه و همیشه کسانی هستند که برای ازدواج و بخصوص ازدواج با من مناسب باشند
javabetun ro motevajeh nemisham
shoma goftid pul lazem darid baraye ezdevaj
bad migid nemikhayd ezdevaj konid?!!
manzuretun vazeh nist
منظور این هست که همیشه و همیشه کسانی هستند که برای ازدواج و بخصوص ازدواج با من مناسب باشند
اما من اگر مناسب برای ازدواج نباشم ( به قول دکتر هلاکویی کالای ازدواج نباشم )
علاوه بر این که بیشتر به خودم آسیب می زنم وی را هم به جای خوشبختی به بد بختی می کشانم.
nr1عزيز يه نگاه به امضات هم بنداز:21:بیا جلو ماچت کنم داداش[آیکون ماچ آبدار]... همیشه حرف آخرو اول میزنی خلاااااااااااااااااااااااص...
من برعکس خیلی ها آدم خیلی امیدواری هستم. اصلا حس پوچی ندارم. صداقت هم همیشه داشتم و ان شاء الله خواهم داشت. خدا را با تمام وجودم دارم و به او اعتماد دارم. ایمان دارم. برنامه هم دارم. همچنین احساس مسئولیت و تعهد و عشقی که در درونم نهفته است و به این آسونی ها خرجش نخواهم کرد. و شاید برخی چیزها که نتونم راجع بهش بگم.
ولی این ها رو ندارم. شاد نیستم. خستم.خیلی خستم. و همراهی توی زندگی ندارم.کار ندارم. (داشتم برای درس ول کردم). پول هم ندارم. آنقدر قوی نیستم تا بتونم از کسایی که دوستشون دارم حمایت کنم. و شاید بعضی چیز ها که نتونم راجع بهش بگم........ .
???????????من برعکس خیلی ها آدم خیلی امیدواری هستم. اصلا حس پوچی ندارم. صداقت هم همیشه داشتم و ان شاء الله خواهم داشت. خدا را با تمام وجودم دارم و به او اعتماد دارم. ایمان دارم. برنامه هم دارم. همچنین احساس مسئولیت و تعهد و عشقی که در درونم نهفته است و به این آسونی ها خرجش نخواهم کرد. و شاید برخی چیزها که نتونم راجع بهش بگم.
ولی این ها رو ندارم. شاد نیستم. خستم.خیلی خستم. و همراهی توی زندگی ندارم.کار ندارم. (داشتم برای درس ول کردم). پول هم ندارم. آنقدر قوی نیستم تا بتونم از کسایی که دوستشون دارم حمایت کنم. و شاید بعضی چیز ها که نتونم راجع بهش بگم........ .
???????????
من برعکس خیلی ها آدم خیلی امیدواری هستم. اصلا حس پوچی ندارم. صداقت هم همیشه داشتم و ان شاء الله خواهم داشت. خدا را با تمام وجودم دارم و به او اعتماد دارم. ایمان دارم. برنامه هم دارم. توانایی و مهارت های زیادی دارم که شاید کمتر کسی داشته باشه. همچنین احساس مسئولیت و تعهد و عشقی که در درونم نهفته است و به این آسونی ها خرجش نخواهم کرد. و شاید برخی چیزها که نتونم راجع بهش بگم.
البته برای همه نداشته هام برنامه دارم.