reza.n
New member
حاجی تو راهه و داره میرسه ، کمی صبر کنی میاد.
نه خیر انگار نه انگار که من اون همه سرمو توو دیوار کوبوندم.ابجی شما هم برو پیش ابجیت اندرونی:New (6):
حاجی تو راهه و داره میرسه ، کمی صبر کنی میاد.
ااااااا بچه برو تووو.نه قرار نیست بیاد.برو اون دوا گلی که روو طاقچس و بخور خوب میشی خودت:5:
زهرا تو ناسلامتی بزرگتری...اینچیزا رو یادِ بچه نده:14:حاجی تو راهه و داره میرسه ، کمی صبر کنی میاد.
نه خیر انگار نه انگار که من اون همه سرمو توو دیوار کوبوندم.ابجی شما هم برو پیش ابجیت اندرونی:New (6):
باشه داداش ، میرم تا خواهرم شیوا تنها نمونه !
ولی یاد یه داستان افتادم تو قصه ها که یه شاه ، یه دختر رو تو قصر زندانی میکرد و باید یه شیرمردی که قهرمان داستان بود میومد و اونو نجات میداد ولی شما داری به جای قصر ، میفرستی اندرونی؟ باشه رفتم![]()
داداش گلم ، خیلی خندیدم ولی قبلش تا حاجی و .... نیومدن درستش کن که اگه بیان و ببینن به اصالت خانوادگیمون لطمه وارد میشه
نمیدونم چرا الان یاد shrek افتادم.احتمالا منم اژدهاهه هستم.:dadad4:.نقش شرک و خره هم بین خودتون تقسیم کنید دیگه.دعوا نکنید فقط به همتون یه نقشی میرسه.البته من خودم ترجیح میدم خره باشم.شخصیتشو دوس دارم:dadad4:
آخه دونفرو که خواهرات باشن میفرستی اندرونی و خودت میشی اژدها و حالا اون خره که عاشقش میشی کجاست؟:21:
با بقیه شایددددددددد
بی مهنام هرگززززززززززززززز:thumbsupsmileyanim:
وااااااااااااااای نگووووووووو
مهنام نباشه ک من دق میکنم......:sad:
اگه هر کدوم از بچه ها حذفشن من داوطلبانه میرم برا اردوی کار اجباری.... تا بمیرم .........![]()
![]()
![]()