چه حسی پیدا میکنی اگه نفر قبلیت از انجمن حذف بشه؟؟!!!!!

mw.ashel

New member
ااااااا بچه برو تووو.نه قرار نیست بیاد.برو اون دوا گلی که روو طاقچس و بخور خوب میشی خودت:5:

داداش گلم ، خواهر خودمون مثل اینکه واسه خودش دکتریه هااااااااااا......ولی شما منتظر بمون که خود درمانی عواقب زیادی داره.

mw.ashel

New member
نه خیر انگار نه انگار که من اون همه سرمو توو دیوار کوبوندم.ابجی شما هم برو پیش ابجیت اندرونی:New (6):

باشه داداش ، میرم تا خواهرم شیوا تنها نمونه !

ولی یاد یه داستان افتادم تو قصه ها که یه شاه ، یه دختر رو تو قصر زندانی میکرد و باید یه شیرمردی که قهرمان داستان بود میومد و اونو نجات میداد ولی شما داری به جای قصر ، میفرستی اندرونی؟ باشه رفتم
hiker.gif

reza.n

New member
باشه داداش ، میرم تا خواهرم شیوا تنها نمونه !

ولی یاد یه داستان افتادم تو قصه ها که یه شاه ، یه دختر رو تو قصر زندانی میکرد و باید یه شیرمردی که قهرمان داستان بود میومد و اونو نجات میداد ولی شما داری به جای قصر ، میفرستی اندرونی؟ باشه رفتم
hiker.gif

نمیدونم چرا الان یاد shrek افتادم.احتمالا منم اژدهاهه هستم.:dadad4:.نقش شرک و خره هم بین خودتون تقسیم کنید دیگه.دعوا نکنید فقط به همتون یه نقشی میرسه.البته من خودم ترجیح میدم خره باشم.شخصیتشو دوس دارم:dadad4:

mw.ashel

New member

داداش گلم ، خیلی خندیدم ولی قبلش تا حاجی و .... نیومدن درستش کن که اگه بیان و ببینن به اصالت خانوادگیمون لطمه وارد میشه

reza.n

New member

داداش گلم ، خیلی خندیدم ولی قبلش تا حاجی و .... نیومدن درستش کن که اگه بیان و ببینن به اصالت خانوادگیمون لطمه وارد میشه

عیبی نداره جانم.میذارم باشه.ما خانواده ی فرهیخته ای هستیم به خودمون شک نداریم که:whistle:

mw.ashel

New member
نمیدونم چرا الان یاد shrek افتادم.احتمالا منم اژدهاهه هستم.:dadad4:.نقش شرک و خره هم بین خودتون تقسیم کنید دیگه.دعوا نکنید فقط به همتون یه نقشی میرسه.البته من خودم ترجیح میدم خره باشم.شخصیتشو دوس دارم:dadad4:

آخه دونفرو که خواهرات باشن میفرستی اندرونی و خودت میشی اژدها و حالا اون خره که عاشقش میشی کجاست؟:21:

marjan_h67

New member
وااااااااااااااای نگووووووووو:mad_majidonline::eek:t0837h0nn8zfqu8ult
مهنام نباشه ک من دق میکنم......:sad:

antenyus

Active member
اگه هر کدوم از بچه ها حذفشن من داوطلبانه میرم برا اردوی کار اجباری.... تا بمیرم .........
145213_fun_90.gif

207821_386120_viannen_81.gif
207821_386120_viannen_81.gif

بالا