چهل کاری که دختر ها نمی توانند انجام بدهند

mikhak s

New member
حالا فهمیدین برای چی گفتم شوخیشم خوب نیس؟
حرمتا که بشکنه حرفای از این بدترم زده میشه
اینام نمونش

لطفا جو سازي نكنيد. كجا حرمتا شكسته شده؟ حالا يكي از بچه ها با تندي كلمه اي رو نوشته و...(كه نمي نوشتن بهتر بود، به خاطر همين حرفا) شما بدتر بنزين ميريزي روش:65d6a5d6s:

parnia

New member
لطفا جو سازي نكنيد. كجا حرمتا شكسته شده؟ حالا يكي از بچه ها با تندي كلمه اي رو نوشته و...(كه نمي نوشتن بهتر بود، به خاطر همين حرفا) شما بدتر بنزين ميريزي روش:65d6a5d6s:
منظورت منم میخک جون؟؟؟؟:dadad4:

iimba

New member
بنظر من حرف بدی نزدم
اگر کسی جز اون برخی افراد هست و نقدی به حرفم داره با ادله بگه اگه حرف حساب باشه من همینجا عذرخواهی میکنم

mikhak s

New member
۲۴ ساعت رو بدون اس م اس فرستادن زندگی کردن خييييييييييييييييلي سخته :1dco2x0p1lilzhfpg1tولي من تونستم:p ساعتاي اول همش يه حسي منو ميكشوند طرف گوشيم واي انگار معتاد بودم:whistle:

ariyana

New member
پول شام رو حساب کردممممممممممممممممم !!! نه 1 بار نه 2 بار......:p7977cujr38iyymsu8:

iimba

New member
۲۴ ساعت رو بدون اس م اس فرستادن زندگی کردن خييييييييييييييييلي سخته :1dco2x0p1lilzhfpg1tولي من تونستم:p ساعتاي اول همش يه حسي منو ميكشوند طرف گوشيم واي انگار معتاد بودم:whistle:
عججججببب / یعنی کسی اس ام اس نداد تا جوابشو بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟d:

iimba

New member
اسم بعضی از این رشته های شما چقد عجیب غریبه/براشون کار هست؟اصلا تو ایران ج میده؟

iimba

New member
چی بگم والا به مناسبت استخدام به مناسبت قبولی ارشد به مناسبت تولد .......فکر کن.....:j58r36j3gcr4suxymup
خسته نباشی واقعا
برای اینا هم نمیخواستی بدی؟/خداییش شیرینی دادن اینا از واجباته
دست مریزاد داره

bacillus.bs

New member
تو این گرونی دیگه کی شیرینی میده /اصلا دیگه شیرینی دادن معنی نداره قابل توجه دوستان پشت کنکوری به هیچ وجه قبولی خود را اعلام نکنید والا به سرنوشت اریانا دچار میشید

ariyana

New member
تو این گرونی دیگه کی شیرینی میده /اصلا دیگه شیرینی دادن معنی نداره قابل توجه دوستان پشت کنکوری به هیچ وجه قبولی خود را اعلام نکنید والا به سرنوشت اریانا دچار میشید

دقیقااااااا :14: :sarma:

mikhak s

New member
عججججببب / یعنی کسی اس ام اس نداد تا جوابشو بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟d:

خوب پيامشون جوابي نداشت :sadsmiley: توي ساعات ترك انقدر حالم بد بود كه يكي از دوستام يه جوك برام فرستاد مثل اين مريضا :image170:اومدم الكي يه چيزي در جواب جوكش بدم (متنشم نوشتم ها ولي موقع سند به خودم اومدمو بيخيال شدم:smiliess (3): اس ام اس بازي من مصيبتي بود برام :smiliess (2):

بالا