sane
Active member
دوستا،ایشالا تا سال بعد هم باز این قرارا بذارید،منم دعوت کنید،بیام دیگه!!!
انشاا... لیندا عزیز توم شرکت کنی در این دیدارا:rose:
دوستا،ایشالا تا سال بعد هم باز این قرارا بذارید،منم دعوت کنید،بیام دیگه!!!
اره سمانه ب ما گف چشا بسته ولی باز بود :smiliess (12):
فک نم اون روش اب خوردن بر جدب مواد معدنی هم تاثیر میگذارد ک قیرمیزی هم میشی خخخخ:black_eyed:
دارین گزارش لحظه به لحظه میدین؟
خخخخخخخخخخخخ میدونی فقط دوتا گروه از پسرا ودخترا دیدم دارن میدون نمیدونم چرا سمت مخالف من بودن.....اونا میرفتن من برمیگشتم:riz481:.....تازه وسط ها از سانی قهر کرده بودم میگفتم نمیخام من میرم خونمون...فقط این در کجاست ...من از کجا اومدم تو؟:riz481:
ناری جونی علوس خوشملم گرمه نکن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ایشتالا دفه بعدم تورو سوپرایز میکنم بیای عخش سابقتو ببینی
باید یعک توطئه دیگه بچینم هانی رو بکشونم بیاتش خخخخخ:4d564ad6:
اخه اومده بود میگف دم درم تشنمه آب بخورم برم سرش گول مالوندم بردمش در یعک ازمایشگاه گذاشتم رفتم دنبال سمانه جونی وبا یعک توطئه اوردمش هانی رو ببینه :motat:
سانی دلم میگه دفعه بعد مرضی سربه راهه هم میبینیم![]()
سانی من رفتم لالا ..دارم میفتم دیگه ..تو هم برو 8 اونجااییم هاااا برو بخواب خوابت نگیره)بای همگی دوستان
ناری جونی اغاتون فردا میاتش موخای ببینیش بیارم سوپرایز شی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ[/QUOT
سلووووم خوار شوشوی نفسم من تورو بیشتر از اون عخش سابق ورپریده م موخاستم ببینم ایییییییش
ووووی استرس گرفتم آقامون داره میات یا خدا ...نامرت من فردا نیستم که خخخ بدار باشه بعدا میبینش فخط سفت بچسبش یکی دیگه ندزدش ..امانت من دسته توئه خخ:25r30wi:
قربونت علوس نازم
وای ناری نبودی ببینی عخش سابقت چیکارا نمیکرد
از اموزش اب خوردن گرفته تا کتابای پشت شیشه تو سالن دانشکده
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ناری ریلسک ریلسک نفس عمیقققققققققققققققققققققق
میذارمش تو صندوق میگم نیات بیرون خخخخخخخخ امانتدارم دیجه![]()
قربونت علوس نازم
وای ناری نبودی ببینی عخش سابقت چیکارا نمیکرد
از اموزش اب خوردن گرفته تا کتابای پشت شیشه تو سالن دانشکده
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ناری ریلسک ریلسک نفس عمیقققققققققققققققققققققق
میذارمش تو صندوق میگم نیات بیرون خخخخخخخخ امانتدارم دیجه![]()
اخی الهی میدونم جمع خوفی بوده ..هانی رو هم میشناسم روانیه فقط منه روانی رو کم داشت تا یه یونی رو بترکونه خخخ
نه سانی تو جعبه نذارش هوا نمیرسه بهش یوخ ملیض میشه خو گناه داره ... نموخام بذار آزاد باشه اصن اگه حقم باشه مال خودم میشه خخخ:25r30wi:
اوهوم اوهوم صدا میاد 1...2...3...خب:riz304::riz304:
سلام خدمت دوستای گل و گلاب
بچه ها جای همتون خالی امروز چهارمین دیدار حضوری تبرزیا بود (البته دخترونه)
با حضور
هانیه
sane(سانی خودمون)
bioshimi@( سمانه)
تو یکی از آزمایشگاههای دانشکده علوم طبیعی یونی تبریز به وقوع پیوست خخخخخخ...اونقد ذوق کردیم که نگو ..جای همتون خالی بخصوص بچه های دیدارای قبلی همه خاطرات اون دیدارا تو یه لحظه به ذهنم اومدن دلم میخواست که تو اون لحظه همه بچه ها باهم اونجا بودن....البته من خودم در جریان نبودما غافلگیرم کردن حتی لباس مهمونی هم نداشتم با همون روپوش آزمایشگاه هانی جلو روم اومد خخخخخخخخ.اونقد ذوق کردم که از ته دلم بغلش کردم .. واقعا وقتی حضوری همو میبینیم اونقد مهر و محبت زیاد و حس نزدیکی و صمیمیت میاد بین دوستا ..اونایی که تجربه اشو داشتن میدونن چی میگم .و اونا که نداشتن امیدوارم که هر چه زودتر این حس قشنگو تجربه کنن
ممنون از هانی ناز و خوشگلم که با اومدنش خیلی مارو خوشحال کرد و ممنون از سانی مهربونم که عاشقشم ..هم دانشکده ای ماه خودمه دسش درد نکنه ترتیب این دیدارو داد عاشقتم سانی بوس برتو
من خودتو میخاااام سانی فخظ خودت ...اییییییییییش هانی رو بیخیال
هم خودت خعلی ناز وبا ظرافتی هم آقامون سپرده دستته ..اصن یه وضی
آره والا دختر محافظه کاره مگه توطئه پیده بشه که بتونیم ببنیمیش خخ
اخی الهی میدونم جمع خوفی بوده ..هانی رو هم میشناسم روانیه فقط منه روانی رو کم داشت تا یه یونی رو بترکونه خخخ
نه سانی تو جعبه نذارش هوا نمیرسه بهش یوخ ملیض میشه خو گناه داره ... نموخام بذار آزاد باشه اصن اگه حقم باشه مال خودم میشه خخخ:25r30wi:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ از دست تو ناری:25r30wi:
ناری توم بودی دانشکده رفته بود هوا چخده خوب میشد تعطیل میشد:4d564ad6:
حیف نبودی یادم باشه دفعه بعد حتما بگم بیای
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ از دست تو ناری:25r30wi:
ناری توم بودی دانشکده رفته بود هوا چخده خوب میشد تعطیل میشد:4d564ad6:
حیف نبودی یادم باشه دفعه بعد حتما بگم بیای
آله سانی یادت باشه هاااا مگه تو یادت باشه این عخش سابق آن تایم نیس خخ سر به هواست
خخ آره جای من خالی بوده)
![]()
اصن همه عکسای لو رفته از این دیدارا دست منه:motat:
آله سانی یادت باشه هاااا مگه تو یادت باشه این عخش سابق آن تایم نیس خخ سر به هواست
خخ آره جای من خالی بوده)
اره ناری جونم جات خیلی خالی بود
جای همه دوستان خالی بود:rose:
![]()
اصن همه عکسای لو رفته از این دیدارا دست منه:motat: