چقد به شانس اعتقاد داری؟؟؟

ketabsabz

Well-known member
میخام بدونم شما چقد به شانس معتقدین ؟؟
اصلا چیزی به اسم شانس وجود داره ؟؟
یا همش زاییده ی فکر ماست ؟؟؟

economic

New member
ب نظر من شانس ب امواج ذهن برمیگرده
وقتی همه یکیو خوش شانس می بینن امواج همه ی اینا فقط ب یک نقطه متمرکز میشه اونم بدست اوردن
اون چیزی ک طرف میخاد
من ب شدت ب امواج ذهن اعتقاد دارم

farshad25

New member
من که اعتقاد دارم شدید... وگرنه اصن چرا کلمه شانس توو هرزبانی وجود داره chance

MOHAMMAD.R

New member
منم به شانس اعتقاد دارم بعضی وقتا خیلی اتفاقا به صورت کاملا اتفاقی به نفع تو در جریانه که توش هیچ نقشی نداشتی پس میشه گفت توی اون موضوع خوش شانس بودی!
خیلی میتونه نقش داشته باشه..

memol

Member
من هم به خوش شانسی اعتقاد دارم هم به بد شانسی
بد شانسی و خوش شانسی هردو از یه جنس هستن پس نمیشه فقط حکمتو به بدشانسی مرتبط کرد
هر چیزی هم جنبه مثبت داره هم منفی حتی شانس

mexin

Well-known member
میخام بدونم شما چقد به شانس معتقدین ؟؟
اصلا چیزی به اسم شانس وجود داره ؟؟
یا همش زاییده ی فکر ماست ؟؟؟

والا چی بگم سبز کتاب جون! اگه یکم شانس داشتیم بهش اعتقاد پیدا میکردیم ولی واسه دیگران اعتقاد داریم که هست واسه خودمو فعلا که نداشتیم دیگه!

leylii

New member
منم اعتقاد دارم به شانس و یا بد شانسی .......چون مشخصه همه جا

dena

New member
من فکر میکنم شانس تقریبا با حکمت مترادفه
وقتی دو نفر دو چیز متضاد رو بخان که رسیدن یکی شون به آرزوش مساوی نرسیدن دیگریست(مثل کشاورزی که اگه بارون نیاد محصولش سبز نمیشه وباغداری که اگه بارون بیاد شکوفه درختاش میریزه و آسیب میبینه)
این وسط خداست که تصمیم میگیره کدوم شانس بیاره و کدوم بد شانسی یعنی واسه کدوم صلاح بدونه
که البته معتقدم خدا برای این انتخاب تلاش و ظرفیت فرد رو هم در نظر بگیره
در کل توی این دنیا هیچ چیزو هیچ چیز اتفاقی و شانسی نیست

bahar.zr93

New member
شانس اسم مستعار خداست....
جایی که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد!

bioshimi93

New member
من خیلی به شانس اعتقاد دارم
شانس همون موقعیتها و فرصتهای طلایی هستش که کائنات برای آدمهای خوش شانس رقم میزنه . بعضی افراد همیشه خوش شانس هستن همیشه همه چیز اونطور که میخوان پیش میره اما بعضیا هم نمی دونم چرا شانس ندارن مثل من.:13:

Boloor

New member

گاهی گمان نمیکنی و میشود, گاهی نمی شود که نمی شود,
گاهی هزار دوره دعایت بی اجابت است, گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود,
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست, گاهی تمام شهر گدای تو میشوند!!!

هیچ چیز تصادفی نیست.
هر اتفاق خوب یا بدی که برای ما میافته و از حیطه اختیارات و تصمیمات ما خارجه, و ما آدم ها اونو به شانس خوب و یا بدشانسی تعبیرش میکنیم, بنا به حکمتی که ما نمیدونیم و فقط خود خدا میدونه, اتفاق میافته. پس بهتره شاکر باشیم و امیدوار و همیشه دعا کنیم که خوبی برای همه پیش بیاد, ولی اگر هم چیز ناخوشایندی پیش اومد, صبر داشته باشیم چون خدا با صابرین است.

آخرین ویرایش:

economic

New member
دوستان ما که مسلمونیمو هرچیو ب دست بیاریمو نیاریم میزاریم ب حساب خدا
اونایی ک هیچ اعتقادی ندارن و میگن خدایی نیس چی؟
شانس وحکمت واسه اونا چه جوری تعبیر میشه؟

ketabsabz

Well-known member

گاهی گمان نمیکنی و میشود, گاهی نمی شود که نمی شود,
گاهی هزار دوره دعایت بی اجابت است, گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود,
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست, گاهی تمام شهر گدای تو میشوند!!!

هیچ چیز تصادفی نیست.
هر اتفاق خوب یا بدی که برای ما میافته و از حیطه اختیارات و تصمیمات ما خارجه, و ما آدم ها اونو به شانس خوب و یا بدشانسی تعبیرش میکنیم, بنا به حکمتی که ما نمیدونیم و فقط خود خدا میدونه, اتفاق میافته. پس بهتره شاکر باشیم و امیدوار و همیشه دعا کنیم که خوبی برای همه پیش بیاد, ولی اگر هم چیز ناخوشایندی پیش اومد, صبر داشته باشیم چون خدا با صابرین است.

یعنی شما میگید شانس همون حکمته واقعا ؟؟؟؟

Boloor

New member
یعنی شما میگید شانس همون حکمته واقعا ؟؟؟؟

بله, به نظر من چیز دیگه ای نمیتونه باشه.
یادمه یه جایی خوندم که اگه فکر میکنید این دنیا جای عادلانه ای هست, سخت در اشتباهید و فقط زندگی را به کام خودتون زهر میکنید, نویسنده اش هم ایرانی نبود ولی دقیق خاطرم نیست که اسم این نویسنده چی بود.
پس من برای آرامش خودم شانس و یا بدشانسی را به حکمت خدا تعبیر میکنم و همیشه ازش میخام برای من هم خوبی ها را پیش بیاره.

آخرین ویرایش:

Boloor

New member
نظر من در مورد افکار مثبت و انرژی مثبت و مهندسی فکر و...: خیلی وقت ها بوده که در مورد مسئله ای به جز نا امیدی هیچ چیز دیگه ای توی فکرم نبوده, ولی توی اوج همون نا امیدی یکدفعه همه چیز برعکس شده و اوضاع به نحو خوبی پیش رفته, و بر عکسش هم بوده که نسبت به مسئله ای خیلی خوش بین بودم و فقط افکار مثبت داشتم ولی در کمال ناباوری یهو همه چیز بهم ریخته و خراب شده.
واسه همین من خیلی به مهندسی فکر و ... اعتقاد ندارم, البته میدونم که افکار مثبت اگه هیچ نتیجه خاصی هم نداشته باشند, حداقل انرژی آدم را برای تلاش بالا نگه میدارند, ولی اینکه با افکار مثبت همیشه اتفاقات خوب را به سمت خودمون جذب میکنیم را قبول ندارم.
واسه همینه که میگم آخرش حکمت خداست که توی هر کاری باعث موفقیت یا شکست آدم میشه.

بالا