چرا ماها اینجوری هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

kaveh1316

New member
سلام عرض شد
تقریبا 3-2 سالی هست که تو انجمن هستم
تو این مدت همه جور آدمی هم به پستم خورده
خب این ویزگی فضای مجازیه
تو نمیدونی طرفت کیه اون هم نمیدونه تو کی هستی............................
یه روز که حوصلم سر رفته بود
زد به سرم که یه نام کاربری جدید درست کنم..............................همین کارو هم کردم ولی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دفعه بنام یه دختر.....................
حدس میزنید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
با نام خودم سلام میکردم جوابمو هم نمیدادن...............................با اون یکی تا صفحه باز میشد 15000000000000000000 پیام خصوصی داشتم 45632000000000 درخواست دوستی!!!!!!!!!
جواب سلام مردمو هم نمیدادم ولی.......................
البته یادم رفت بگم عکس آواتارمو هم که خودتون بهتر میدونین ......................
البته منظورم فقط آقایون نیستا . در مورد کابرای خانم هم صادقه!!!
واقعا چرا ما اینجوری هستیم..........هاااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kaveh1316

New member
یادم رفت بگم من هنوز دوتا نام کاربری دارماااا
.
.
.
.
.
.
.
.
.سلام!

nanaz

New member
...بعد نوشت: سلام :14:

واااااااااااااا !!!! چه چیزا .
مطمئنی این اتفاق مال همین سایته ؟
خو منم دخملم ولی اصن از این خبرا که تو میگی نیس داداش.
تو همینجوری داداشی عزیز مایی ، کی با هویت پسرونه جواب سلامتو نداده که برم بزنمش ؟
اما خب یه چی هست دیگه ، ما دخملا خودمون با هم راحت تریم . شما پسرا هم بین خودتون دوستی صمیمی تری دارید خب. مثلا من تو چت باکس اگه برم با یه دختر سریع تر می جوشم تا به یه پسر .

آخرین ویرایش:

kaveh1316

New member
...بعد نوشت: سلام :14:

واااااااااااااا !!!! چه چیزا .
مطمئنی این اتفاق مال همین سایته ؟
خو منم دخملم ولی اصن از این خبرا که تو میگی نیس داداش.
تو همینجوری داداشی عزیز مایی ، کی با هویت پسرونه جواب سلامتو نداده که برم بزنمش ؟
اما خب یه چی هست دیگه ، ما دخملا خودمون با هم راحت تریم . شما پسرا هم بین خودتون دوستی صمیمی تری دارید خب. مثلا من تو چت باکس اگه برم با یه دختر سریع تر می جوشم تا به یه پسر .

احسنت
به این میگن منطق
ما که کم آوردیم!!!!!!!!!!!

BBT

New member
به نظر منم همچین چیزی که میگی نیست کاوه ... :65d6a5d6s:

پ ن
اون یکی کاربریت رو هم بیا خودت بوگو چیه مگر نه یا مجبور میشیم اینو بن کنیم که همیشه با هویت دخترونه ات بیای کلی سلام و پیام خصوصی تحویل بگیری
یا این که اون یکیو رو کشف و ضبط کنیم بمونی بی سلام و پیام خصوصی
شایدم هر دوتاش
( میدونی که تخلف محسوب میشه خودتم که اعتراف کردی ... )
حالا خودت تصمیم بگیر

bioshimi93

New member
سلام
ماهم دختریم آقای کاوه ازین خبرا نیست
همونطور که می دونید تقریبا 70-80 درصد کاربران سایت دختر هستن و با هم خیلی صمیمی هستن و این که روزی 1500000 پیغام دریافت کنیم نه...

maxin

Well-known member
بابا ..... کاوه چقد طرفدار داره ما نمودونستیم...:(40):
ولی کاوه با این حساب اگه دخدر بودی رو زمین نمیموندی هاااااا:bunnyearsmiley:

bahar.zr93

New member
سلام عرض شد

با نام خودم سلام میکردم جوابمو هم نمیدادن...............................با اون یکی تا صفحه باز میشد 15000000000000000000 پیام خصوصی داشتم 45632000000000 درخواست دوستی!!!!!!!!!

آره کاوه اتفاقا این سوال منم هست...چرا ما اینظوری هستیم؟؟؟ بزرگنمایی رو میگمااا:33:
والاه ما هم دختریم ولی نمیدونم چرا با همچین چیزی که شما میگی برخورد نداشتیم؟؟:21: خیلی هم عادی...

bahar.zr93

New member
راستی یادم رفت بگم...
این قضیه بستگی و وابستگی و ارتباط مستقیم داره با اینکه شما با اون کاربریتون چطور رفتاری از خودت نشون داده باشی...
میدونی که منظورم چیه؟!!!

negin ka

New member
سلام عرض شد
خب این ویزگی فضای مجازیه
زد به سرم که یه نام کاربری جدید درست کنم..............................همین کارو هم کردم ولی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حدس میزنید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
البته یادم رفت بگم عکس آواتارمو هم که خودتون بهتر میدونین ......................

ازين حرفا زياده اينجا ولي ناراحت نشي كاوه جان اين حرفا الكيه
الان برعكس شده تو دنياي مجازي هر جايي ك ميري ميبيني دوروبر هر پسر چقد دختر .... ريخته!!!!!
:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خوش بحال خودم ك دوروبر كسي نيستم:65d6a5d6s:

nejla

New member
سلام عرض شد
خب این ویزگی فضای مجازیه
حدس میزنید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟

من چون خودم در جرگه خانم ها هستم از این تریبون می تونم صحبت کنم:
1.همانطور که می دانید ارتباط خانم ها بین خودشون در فضای جامعه و غیر مجازی هم گرم تر و صمیمی تر از آقایون هست.
2. یک خانم به یک هم جنس خودش راحت تر می تونه اعتماد کنه.پس ممکنه خودش درخواست دوستی براش بده.ولی تا یک اقا رو نشناسه براش درخواست دوستی نمی ده چون ممکنه براش دردسر بشه.
به این دلایل یه آقا از خانم ها پیامهای کمتری می گیره.
3. کلا به طور ذاتی برای هرگونه ارتباطی چه واقعی چه مجازی آقایون پیش قدم میشن. بهترشم همینه.:rose:
اینا چیزاییه که به ذهن من میادو. البته بیشتر از ایناست ولی همین جور دلایل باعث میشه یه کاربر خانم بیشتر در معرض دریافت این جور مراجعات باشه که یه تیغ دولبه است میتونیه به شکل محبت باشه :thanks:یا مزاحمت.:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
علت اینکه اقایون از دیگر همجنسای خودشون کمتر پیام میگیرن اینه که: انگار که آنقدر که خانم ها از کنار هم بودن و با هم بودن خوشحال میشن (مثل فضای غیر مجازی).،آقایون اینطور زیاد نیستن و تو فضای مجازی برا هم جاذبه ای ندارن.

nejla

New member
کاوه جو نده، مگه چترومه:mad_majidonline:
کاوه. روخو راست میگه.
این چیزا که تو میگی به این صورت اغراق آمیز توی چت روم هست که حال آدمو به هم میزنه. ولی اینجا اینقدر شدید نیست.
:smiliess (11): من به عکست مطنونم....

رونـاک

New member
اینجا که 99/99% دخترن
چطور 15000000000000000000 پیام خصوصی 45632000000000 درخواست دوستی داشتی؟:smiliess (11):
چرا ما که دختریم از این چیزا ندیدیم؟:dadad4:
برداشتی که من از محیط اینجا داشتم اینه که تا سمت پسری نری اون سمتت نمیاد( شایدم برداشت من اشتباه باشه)
گذشت اون زمون که چون دخترا به پسرا محل نمیدادن پسرا کلی ناز دخترا رو میخریدن:whistle::j58r36j3gcr4suxymup

pashmak

New member
سلام عرض شد
خب این ویزگی فضای مجازیه
حدس میزنید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخو خانومها اصولن محبوبند برای ما که این همه پ خ نمیاد والا بعدم مگه مشکل دعری ملتو.میزاری سرکار مگه بحران هویت جنسی داری مگه از ژنوتیپت راضی نیستی یعنی الان فنوتیپت چه شلکیه
کاوه ای پسر دختر نما لابد ابرو هاتم برداشتی خخخخ

nanaz

New member
بیچاره کاوه کلا رفت زیر سوال . بچه ها بذارید خودش بیاد جواب بده خب .

yara

New member
کاوه جان اگه شما اینو بگی پس من چی بگم خوووووووووووو
من دخترم اما میرم چت باکس دریغ از تحویل دخترانه !!!!!!!!
داداش سلام میدم از دخترای حاضر در باکس 2تا فقط جواب میدن
خداحافظی کنم که همون 2تا هم دیگه نمیگن بسلامت
:65d6a5d6s:

بالا