چرا ماها اینجوری هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

21Tir

New member
مدیرای انحمن خیلی دیگه با بچه ها راه میان
و این به ضرر انجمن تموم میشه
کاربرای خوب انجمن کم رنگ شدن
به نظرتون علتش چی میتونه باشه....

حالا جواب سوال تاپیک و بدین....

علتش سال تحصیلیه.... تعطیلات برو بیاها بیشتر میشه....

mahsa.

New member
سلام عرض شد
تقریبا 3-2 سالی هست که تو انجمن هستم
تو این مدت همه جور آدمی هم به پستم خورده
خب این ویزگی فضای مجازیه
تو نمیدونی طرفت کیه اون هم نمیدونه تو کی هستی............................
یه روز که حوصلم سر رفته بود
زد به سرم که یه نام کاربری جدید درست کنم..............................همین کارو هم کردم ولی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دفعه بنام یه دختر.....................
حدس میزنید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
با نام خودم سلام میکردم جوابمو هم نمیدادن...............................با اون یکی تا صفحه باز میشد 15000000000000000000 پیام خصوصی داشتم 45632000000000 درخواست دوستی!!!!!!!!!
جواب سلام مردمو هم نمیدادم ولی.......................
البته یادم رفت بگم عکس آواتارمو هم که خودتون بهتر میدونین ......................
البته منظورم فقط آقایون نیستا . در مورد کابرای خانم هم صادقه!!!
واقعا چرا ما اینجوری هستیم..........هاااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه واقعا كاوه چرا شماها اينطوري هستين؟؟؟؟؟؟؟؟؟

baran71

New member
سلام عرض شد
تقریبا 3-2 سالی هست که تو انجمن هستم
تو این مدت همه جور آدمی هم به پستم خورده
خب این ویزگی فضای مجازیه
تو نمیدونی طرفت کیه اون هم نمیدونه تو کی هستی............................
یه روز که حوصلم سر رفته بود
زد به سرم که یه نام کاربری جدید درست کنم..............................همین کارو هم کردم ولی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دفعه بنام یه دختر.....................
حدس میزنید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
با نام خودم سلام میکردم جوابمو هم نمیدادن...............................با اون یکی تا صفحه باز میشد 15000000000000000000 پیام خصوصی داشتم 45632000000000 درخواست دوستی!!!!!!!!!
جواب سلام مردمو هم نمیدادم ولی.......................
البته یادم رفت بگم عکس آواتارمو هم که خودتون بهتر میدونین ......................
البته منظورم فقط آقایون نیستا . در مورد کابرای خانم هم صادقه!!!
واقعا چرا ما اینجوری هستیم..........هاااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:33::33:واقعا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر نکنماااااااااااااااااااااا

biotechnologist

New member
بنده هم با نظر کاوه مخالفم. واسه مشکل ایشون من استفاده از تصویر کودکان رو پیشنهاد میکنم.هم دوس تداشتنی هستن هم مثلا هر وقت یکی پست آدمو میخونه هی با تصویر تطبیقش نمیده. من با همین بچه با پشتکار و موفقم دوستای خوبی تو این سایت دارم.:thumbsupsmileyanim: تو خیلی سایتهای دیگه هم نه اوتار دارم نه نام کاربریم مشخصه دخترم یا پسر و با این وجود کلی دوست دارم. البته بعد از مدتی میشه تشخیص داد کی دختره کی پسر ولی جنسیت به نظر من خیلی اهمیت نداره.مهم رعایت احترام متقابل و حریمهاست. گاهی تو سایتهای علمی و فرهنگی هم پیش میاد که برخی عرف رایج اون سایت رو در نظر نمیگیرن و ایجاد مزاحمت میکنن واسه همین کلا خانمها محتاطانه تر دوست انتخاب میکنن. شاید حتی هویت مجازی شما کاملا متفاوت و ساختگی باشه نسبت به خود واقعیتون ولی واقعا شنیدن برخی حرفها یا خوندن برخی پیامها ذهن آدم رو بهم میریزه. فارغ از جنسیت من یک انسان هستم. اگه کسی بهم نیاز داشته باشه صمیمانه کمکش میکنم.مثل کلی پیامی که دوستای کنکوری چه دختر چه پسر واسه مشاوره میفرستن و بچه های ارشد هم هرچقدر بتونن کمکشون میکنن.
واسه همگی دنیای پر از دوستان واقعی آرزو می کنم.
:riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT
بالا