چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

mexin

Well-known member
بچه ها ی پیشنهاد، من میگم یکی از دخترای پولدار انجمن داوطلب بشه با عبدالله ازدواج کنه ی جشن کوچولو هم داخل انجمن براشون بگیریم.:riz304: کسی موافقه؟

عبدالله که از خداشه طفلکی ...حالا اون دختر پیدا بشه و راضی بشه کار سختیه دیگه ...:5:

abdolla

Member
بچه ها ی پیشنهاد، من میگم یکی از دخترای پولدار انجمن داوطلب بشه با عبدالله ازدواج کنه ی جشن کوچولو هم داخل انجمن براشون بگیریم.:riz304: کسی موافقه؟

نمیدونم چرا فکر میکنم میشناسمت

pariya

New member
کاش یکی میگف چرا بیکاری هس..
چرا فقر هس...
و خیلی چراهای دگه//////

1985

New member
عبدالله!!! منو شیطونم نمیشناسه بعد شما میشناسی!!! حالا شرایطی داری بگو بچه ها بدونن....:65d6a5d6s:

mexin

Well-known member
خخخخ خودمم ی جورایی باعث آشناییشون شدم بس ک آدم دست ب خیریم:riz481:
ی مهمونی گرفته بودم اینارم دعوت کرده بودم اونجا آشنا شدن با هم
میخاید من هی مهمونی بگیرم بچه های فرومو گروه گروه دعوت کنم باهم آشنا شن /شما اسم بده کاریت نباشه حل شده فرض کن /فقط پورسانت مارو بدن اکیه :blak_eyed:

الان حسودی مینمایی پس؟؟هوم؟؟1:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:65d6a5d6s:

Ana67

Well-known member
یعنی خواستگار سمج و پررو رو باید مذاب ریخت تو حلقششش
:25r30wi:

- - - Updated - - -

mexin

Well-known member

- - - Updated - - -

فعلا تو با بادکنک ها بازی کن ...ور پریده ..خواستگار کجا بود اونم سمج ...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

biotechnologist

New member
سپاس .... دیرور تو چث باکس یکی از برادران عزیز هم دقیقا یه همچین جمله ای رو فرمودن البته در جهت عکسش؛ یعنی اینکه دختر خوب پیدا نمیشه. یعنی تو جامعه ما هم آقایان نامردن و هم خانوما خدا نکرده مشکل دار .... دست برداریم از این حرفا و یه کم واقع بینانه نگاه کنیم ..... وقتی سخت بگیریم باید هم این بهانه های بنی اسرائیلی رو بیاریم ..... هیچ چیز در این دنیا مطلق نیست ... همه چیز نسبی است .. پس دنبال مدینه فاضله نباشیم ..... کار دیگری باید ....... چشمها را باید شست ، جور دیگر باید دید
نه از حقیقت هم نباید گذشت، پسر خوبم کم نیست ولی وقتی طرف 30 سالش شده و هنوز نگاهش به دهن مامانشه و از خودش هیچ اختیاری نداره و یا هنوز نتونسته پول حتی اجاره یه خونه رو فراهم کنه چه تضمینی وجود داره که تو 30 سال بعد بتونه کمبودهاشو جبران کنه؟ بعضی ها هم خیلی زرنگن با یه فوق دیپلم و درآمد ناچیز میرن سراغ دختر کارشناس ارشد و پزشک و... حقوق دار و دارای پدر مایه دار و میگن ما همین که خیلی پسر خوبی هستیم کلی شاهکار کردیم و هیچی هم نداریم و باید با همینا بسازی یا پدرتون مایه بذاره. انگار دختر خوب بودن و تحصیل کرده بودن و کدبانو بودن و... هیچ امتیازی نیست فقط خوب بودن و مهندس بودن واسه پسرا امتیازه و همه باید نازشونم بخرن. من خودم قصدم از ازدواج استقلاله نه اینکه یه نفر دیگه هم آویزون پدرم بشه! اگر هر کسی سراغ هم کف خودش بره شاید این صحبت ها پیش نیاد. پسرای پول دار هم که خیلیاشون بی خیال تحصیلات تکمیلی میشن.کلا اصلا ایده آل وجود نداره.
من از همه ایده آل هام چشم پوشی کردم، یکی دو نفر رو هم که خانواده خوبی داشتن و ارشد و دکترا هم بودن و درآمدشون هم خوب، خونه راه دادیم ولی بعد از صحبت های اولیه فقط احساس میکردم تحقیر شدم، دیدشون نسبت به زن تحقیر آمیز بود، من به چه افق های روشنی تو علم واسه خودم فکر می کردم و اینکه با همسر آیندم با ایجاد آرامش فکری و همراهی تو مسیر همدیگه چقدر میتونیم به پیشرفت هر دومون کمک کنیم :smilies-azardl (181:bunnyearsmiley:و... اونا به چی؟
باور کنید خیلی ها زن تحصیل کرده رو فقط به خاطر اسم و رسم و چشم و هم چشمی می خوان و ذره ای واسه شعور و دانشش ارزش قائل نیست. معتقدن هرچی بودی و هرچی هستی مهم نیست. از این به بعد باید بشینی خونه و بچه داری و خدمت به همسر، هیچکس نمی خواد یه ذره از خودش بگذره تا توهم به آرزوهات برسی. نمیدونم شاید شانس منه، وگرنه این همه اساتید ما که هم درس خوندن و هم زندگی موفقی دارن پس چین؟ همه همه چیزو حاضر آماده میخوان.واقعا فکر نمی کردم تو تحصیل کرده ها هم همچین تفکرات منسوخی وجود داشته باشه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
اینایی که گفتم خیلی هاش تجربیات خودم و خواهرمه و کساییکه منو میشناسن میدونن اغراق نکردم. هم کف ما هم کم نیستن ولی از نظر فکری هم کف نبودن.اغلب مشکل مالی و شغل و خانواده وجود نداشته فقط طرز فکرهای کاملا متفاوت وجود داشته. همه هم به خاطر رد کردن اون موارد سرزنشم میکنن ولی من نمی تونم یه عمر فکرمو عوض کنم و یه جور دیگه ای زندگی کنم چون طرف از هر لحاظ دیگه ای شایستگی داشته. از همه چی میگذرم ولی شعورم رو نادیده نمیگیرم.شاید هم به قول شما اینا ایرادات بنی اسرائیلی باشه. نمیدونم!؟ برای ازدواج هیچ دغدغه ندارم جز اینکه همفکرم رو پیدا کنم. اگه لازم باشه تا آخرین روز عمرم هم به خاطر طرز فکرم مجرد باشم مشکلی ندارم و همه سعیم رو می کنم که خودم استقلالم رو با کمک خانوادم بدست بیارم تا اینکه یک عمر به خاطر تصمیم اشتباه در حسرت باشم.یک ازدواج صحیح و دیر هنگام بهتر از ازدواج زود و غلطه.
اگه دیدگاهم اشتباهه از خدا میخوام خودش به راه راست هدایتم کنه.الهی آمین.
اصلا نمیدونم چرا تو این تاپیک این همه حرف زدم، شاید به خاطر طرز فکر اطرافیان باشه که همیشه فشار زیادی رو به آدم تحمیل می کنن و وقتی یه نفر رو میبینن که سنش بالا رفته و ازدواج نکرده دنبال یه عیب و نقص واسش می گردن!
انشاا... خداوند به همه همسر نیکو عطا کنه که هیچ آرامشی بالاتر از یک ازدواج نیکو و خانواده صالح نیست.
راستی خیلی از پسرهای خوب هم هستن که دلشون با یه دختره خوبه و همدیگرو هم خوب میشناسن ولی چون هردوتاشون خیلی خوبن انقدر به این فکر می کنن که نکنه نتونن طرف رو خوشبخت کنه که هیچ وقت به خودشون اجازه نمیدن از طرف خواستگاری کنن! ولی شاید اگر احساسشون رو به طرف بگن طرف حاضر باشه از همه چیز بگذره و تا آخر دنیا همراهش باشه! اگه همچین موردی هستید شجاع باشید و دلتون رو به دریا بزنید، اغلب دخترا اونقدرا هم مادی نیستن فقط دنبال یه دل صاف و یه همراهن و اینکه بدونن همسرشون بیشتر از انتظاراتی که ازشون داره واسشون فداکاری می کنه. اینم بگم که دخترای خوب اینایی نیستن که تو خیابون میبینید و هر روز به یه رنگ درمیان، تجربه نشون داده خوبا زیاد جلو چشم نیستن و آدم با دیدن بدا واقعا وحشت می کنه، من خودم از دیدن بعضی دخترا وحشت می کنم و میگم خدایا یه کاری کن این آدمه هیچوقت تو خوابم نیاد وگرنه ممکنه از ترس بمیرم.:25r30wi:

abtin13

New member
کاش یکی میگف چرا بیکاری هس..
چرا فقر هس...
و خیلی چراهای دگه//////

از هر 10 تاپیک 11 تاش در مورد ازدواجه.2 ساعت ک تو انجمن نیستی برمیگردییه تاپیک زدن در مورد ازدواج.همسرت چجوری باشه؟ سنش چقد باشه؟اختلاف قدی استانداردش چقدر خوبه؟ عروس چاق یا لاغر؟ سبک ازد.اجت هارد راک باشه یا بلوز؟ سبک قدیمی دوست داری جدید؟
ول کنین سر جدتون. این همه مشکل ریخته تو ممکلت حالا گیر دادین به ازدواج .که چی بشه؟ این همه آدم ازدواج کردن کجا رو گرفتن؟
هر وقت مشکل بیکاری، افسردگی، فقدان امنیت مالی، عدم رشد فکری، قوانین ازدواج و طلاق و هزار تا چیز دیگه درست شد اونوقت بیایین و هر چقد دلتون میخواد در مورد اینکه عروس برای اولین بار با پای چپ بره تو خونه ش یا با پای راست بحث کنین.

mohammad63

Well-known member
نه از حقیقت هم نباید گذشت، پسر خوبم کم نیست ولی وقتی طرف 30 سالش شده و هنوز نگاهش به دهن مامانشه و از خودش هیچ اختیاری نداره و یا هنوز نتونسته پول حتی اجاره یه خونه رو فراهم کنه چه تضمینی وجود داره که تو 30 سال بعد بتونه کمبودهاشو جبران کنه؟ بعضی ها هم خیلی زرنگن با یه فوق دیپلم و درآمد ناچیز میرن سراغ دختر کارشناس ارشد و پزشک و... حقوق دار و دارای پدر مایه دار و میگن ما همین که خیلی پسر خوبی هستیم کلی شاهکار کردیم و هیچی هم نداریم و باید با همینا بسازی یا پدرتون مایه بذاره. انگار دختر خوب بودن و تحصیل کرده بودن و کدبانو بودن و... هیچ امتیازی نیست فقط خوب بودن و مهندس بودن واسه پسرا امتیازه و همه باید نازشونم بخرن. من خودم قصدم از ازدواج استقلاله نه اینکه یه نفر دیگه هم آویزون پدرم بشه! اگر هر کسی سراغ هم کف خودش بره شاید این صحبت ها پیش نیاد. پسرای پول دار هم که خیلیاشون بی خیال تحصیلات تکمیلی میشن.کلا اصلا ایده آل وجود نداره.
من از همه ایده آل هام چشم پوشی کردم، یکی دو نفر رو هم که خانواده خوبی داشتن و ارشد و دکترا هم بودن و درآمدشون هم خوب، خونه راه دادیم ولی بعد از صحبت های اولیه فقط احساس میکردم تحقیر شدم، دیدشون نسبت به زن تحقیر آمیز بود، من به چه افق های روشنی تو علم واسه خودم فکر می کردم و اینکه با همسر آیندم با ایجاد آرامش فکری و همراهی تو مسیر همدیگه چقدر میتونیم به پیشرفت هر دومون کمک کنیم :smilies-azardl (181:bunnyearsmiley:و... اونا به چی؟
باور کنید خیلی ها زن تحصیل کرده رو فقط به خاطر اسم و رسم و چشم و هم چشمی می خوان و ذره ای واسه شعور و دانشش ارزش قائل نیست. معتقدن هرچی بودی و هرچی هستی مهم نیست. از این به بعد باید بشینی خونه و بچه داری و خدمت به همسر، هیچکس نمی خواد یه ذره از خودش بگذره تا توهم به آرزوهات برسی. نمیدونم شاید شانس منه، وگرنه این همه اساتید ما که هم درس خوندن و هم زندگی موفقی دارن پس چین؟ همه همه چیزو حاضر آماده میخوان.واقعا فکر نمی کردم تو تحصیل کرده ها هم همچین تفکرات منسوخی وجود داشته باشه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
اینایی که گفتم خیلی هاش تجربیات خودم و خواهرمه و کساییکه منو میشناسن میدونن اغراق نکردم. هم کف ما هم کم نیستن ولی از نظر فکری هم کف نبودن.اغلب مشکل مالی و شغل و خانواده وجود نداشته فقط طرز فکرهای کاملا متفاوت وجود داشته. همه هم به خاطر رد کردن اون موارد سرزنشم میکنن ولی من نمی تونم یه عمر فکرمو عوض کنم و یه جور دیگه ای زندگی کنم چون طرف از هر لحاظ دیگه ای شایستگی داشته. از همه چی میگذرم ولی شعورم رو نادیده نمیگیرم.شاید هم به قول شما اینا ایرادات بنی اسرائیلی باشه. نمیدونم!؟ برای ازدواج هیچ دغدغه ندارم جز اینکه همفکرم رو پیدا کنم. اگه لازم باشه تا آخرین روز عمرم هم به خاطر طرز فکرم مجرد باشم مشکلی ندارم و همه سعیم رو می کنم که خودم استقلالم رو با کمک خانوادم بدست بیارم تا اینکه یک عمر به خاطر تصمیم اشتباه در حسرت باشم.یک ازدواج صحیح و دیر هنگام بهتر از ازدواج زود و غلطه.
اگه دیدگاهم اشتباهه از خدا میخوام خودش به راه راست هدایتم کنه.الهی آمین.
اصلا نمیدونم چرا تو این تاپیک این همه حرف زدم، شاید به خاطر طرز فکر اطرافیان باشه که همیشه فشار زیادی رو به آدم تحمیل می کنن و وقتی یه نفر رو میبینن که سنش بالا رفته و ازدواج نکرده دنبال یه عیب و نقص واسش می گردن!
انشاا... خداوند به همه همسر نیکو عطا کنه که هیچ آرامشی بالاتر از یک ازدواج نیکو و خانواده صالح نیست.
راستی خیلی از پسرهای خوب هم هستن که دلشون با یه دختره خوبه و همدیگرو هم خوب میشناسن ولی چون هردوتاشون خیلی خوبن انقدر به این فکر می کنن که نکنه نتونن طرف رو خوشبخت کنه که هیچ وقت به خودشون اجازه نمیدن از طرف خواستگاری کنن! ولی شاید اگر احساسشون رو به طرف بگن طرف حاضر باشه از همه چیز بگذره و تا آخر دنیا همراهش باشه! اگه همچین موردی هستید شجاع باشید و دلتون رو به دریا بزنید، اغلب دخترا اونقدرا هم مادی نیستن فقط دنبال یه دل صاف و یه همراهن و اینکه بدونن همسرشون بیشتر از انتظاراتی که ازشون داره واسشون فداکاری می کنه. اینم بگم که دخترای خوب اینایی نیستن که تو خیابون میبینید و هر روز به یه رنگ درمیان، تجربه نشون داده خوبا زیاد جلو چشم نیستن و آدم با دیدن بدا واقعا وحشت می کنه، من خودم از دیدن بعضی دخترا وحشت می کنم و میگم خدایا یه کاری کن این آدمه هیچوقت تو خوابم نیاد وگرنه ممکنه از ترس بمیرم.:25r30wi:

اتفاقا فک کنم یه همچین وضعیتی هم برای پسرا هست و البته دخترا بیشتر سمت پسرای پولدار یا پسرهای با بابای پولدار میرن ..... من لیسانس زیست و کارشناسی ارشد فیزیو گیاهی دارم اما یه مدت تو رادیو بودم و حالا تو بخش فنی و مهندسی و کنترل پروژه یک اداره دولتی دارم کار میکنم... تو مصاحبه مجابشون کردم که مدرکم رو نادیده بگیرن و مهارتم رو نگاه کنن .... متاسفانه خواستگاری ها ها اغلب شمشیر رو از رو بستن و سختگیری بی مورد هست ....
و گرنه یه دختر با یک تفکر منطقی میتونه یه پس ر رو مجا بکنه که بهش کمک کنه حتی، تا افق ها و چشم اندازهای پیش روشو با موفقیت طی کنه .... رسم و رسوم های عجیب و غریب وارد خواستگاری ها شده .... اوضاع خراب شده ... باید کمی قانعتر باشیم و توقع رو پایین بیاریم ...

XXIII

New member
واقعاً نظرات جالبه
البته هرکس به فراخور اتفاقات دوروبر خودش نظراتش هم همسو با اونها میشه
اونایی که میگن پسر و یا دختر خوب نیست اول یه نگاه به خودشون بندازن
ببینن خودشون چقدر خوبن و بعد در مورد دیگران نظر بدن
به هموناندازه ای که اونا خوبن جطف مقابلشون هم وجود داره
انشاءالله خدا به همه همسری شایسته عنایت کنه
آمین

- - - Updated - - -

واقعاً نظرات جالبه
البته هرکس به فراخور اتفاقات دوروبر خودش نظراتش هم همسو با اونها میشه
اونایی که میگن پسر و یا دختر خوب نیست اول یه نگاه به خودشون بندازن
ببینن خودشون چقدر خوبن و بعد در مورد دیگران نظر بدن
به هموناندازه ای که اونا خوبن جطف مقابلشون هم وجود داره
انشاءالله خدا به همه همسری شایسته عنایت کنه
آمین

mozhdeee

New member
عروس متولد 75 داماد متولد73 :
کدام گزینه صحیح است ؟
1- ما ترشیدیم رفت
2-اینا خاله بازی راه انداختن
3- دارندگی و برازندگی
4- ای تو روح عمشون !! که اینطوری احساسات ما رو جریحه دار میکنن:|
مسلما جواب شماره 2 میباشد درسته باید فرهنگ سازی بشه ولی آخه پسر 73 چی میفهمه از زندگی؟؟؟واقعا که!!به حق حرفای نشنیده..

mozhdeee

New member
اولا که سوا کردنی نیست همش درهمه
ثانیا بالاخره نفهمیدیم شما شوهر داری یا داری خواستگار سوا میکنی؟......:65d6a5d6s:
تکلیف خودت رو مشخص کن. آقایون تو صفن.بمونن یا برن؟:smiliess (12):

تکلیف مشخصه بعضیا دوس دارن همینجوری تو صف بمونن:thumbsupsmileyanim:

رها45

New member
منظورم اشنایی نبود
خواستگاری بود
یعنی وقتی دو نفر با هم اشنا شدن حالا میخواد خواستگاری کنه
به نظرم من تو دوره اشنایی روابط از چارچوبش خارج میشه اگه خانوما تو روابطشون با آقایون محتاط تر بودن الان وضع این نبود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

رها45

New member
ولي به نظرم اين دختر هان كه توقعاتشون خيلي زياد شده و بيشتر هم جنبه مقايسه داره كه دخترا بيشتر اهل مقايسه خودشون با ديكرانند.
تو بعضی مواقع هم کم نوقع بودن دوختر باعث شده تا طرف مقابل رفتارشو پای سادگیش گذاشته و از کارش سوئ استفاده شده

ROJO

New member
تو بعضی مواقع هم کم نوقع بودن دوختر باعث شده تا طرف مقابل رفتارشو پای سادگیش گذاشته و از کارش سوئ استفاده شده

دقیقا همینطوره ،میزارن پای سادگیت تو سرت میزنن، نه فقط برا ازدواج برا همچی، زمونش همینه مادر:j58r36j3gcr4suxymup

biotechnologist

New member
یه چیز تعریف کنم بخندید. ما یکی از امتحانای ترم پیشمون رو ندادیم گذاشتیم این ترم که باحوصله بشینیم بخونیم و خب الان هم که طبیعتا هیچ دانشگاهی امتحان نداره.3شنبه هفته دیگه امتحان دارم باز سرو کله خواستگار پیدا شد. دیگه واقعا دارم شک می کنم که یکی تاریخ امتحانا رو لو میده وگرنه از امتحانای ترم پیش تا الان بیکار بودم خب!!؟؟:25r30wi:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin
بالا