چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

mexin

Well-known member
دهه هشتادیا هم دارن ازدواج میکنن
دهه هفتادیا دارن بچه دار میشن
اما دهه شصتیا هنوز دارن دنبال نیمه ی گور به گور شدشون میگردن !..
والا بخدا ..چه وضعشه ...:motat:

- - - Updated - - -

biotechnologist

New member
دوستان شمام تجربه مشابه داشتید یا نه؟ همچین دوهفته مونده به امتحانای هر ترم 4-5 تا خواستگار زنگ میزنن همشون هم شدیدا اصرار دارن منزل تشریف بیارن، حالا از اول تابستون شما بگو یه تک زنگ!!؟؟:21: کم کم دارم فکر می کنم یه سری دستهای پنهان پشت پردس یا توطئه انگلیسه که نمی خوان ما تو امتحانا نتیجه بگیریم:smiliess (12): والا:25r30wi:

biotechnologist

New member
یه مسئله جالب دیگه هم هست که قدیما که من پرستار بودم و دیگه نمی خواستم بعد از طرح برم سرکار هر موردی پیدا میشد می گفتن ما دختر شاغل می خوایم، حالا که من سر کار نمیرم ولی قصد دارم ادامه تحصیل بدم و در آینده شاغل بشم، هر کی میاد میگه ما عروس تحصیل کرده خانه دار می خوایم.:smiliess (7): ملت تکلیفشون با خودشون معلوم نیست اون وقت میگن دخترا مشکل پسندن:mad_majidonline: حالا تحصیل کرده خانه دار هم منظورشون لیسانس نیست ها! فوق لیسانس یا پزشک منظورشونه!!؟؟ خدایا خودت همه رو شفا بده:25r30wi:

mahii

New member
دوستان شمام تجربه مشابه داشتید یا نه؟ همچین دوهفته مونده به امتحانای هر ترم 4-5 تا خواستگار زنگ میزنن همشون هم شدیدا اصرار دارن منزل تشریف بیارن، حالا از اول تابستون شما بگو یه تک زنگ!!؟؟:21: کم کم دارم فکر می کنم یه سری دستهای پنهان پشت پردس یا توطئه انگلیسه که نمی خوان ما تو امتحانا نتیجه بگیریم:smiliess (12): والا:25r30wi:
اررره درست موقعی ک سرت شلوغه خخخخخخخ

mexin

Well-known member
دوستان شمام تجربه مشابه داشتید یا نه؟ همچین دوهفته مونده به امتحانای هر ترم 4-5 تا خواستگار زنگ میزنن همشون هم شدیدا اصرار دارن منزل تشریف بیارن، حالا از اول تابستون شما بگو یه تک زنگ!!؟؟:21: کم کم دارم فکر می کنم یه سری دستهای پنهان پشت پردس یا توطئه انگلیسه که نمی خوان ما تو امتحانا نتیجه بگیریم:siliess (12): والا:2530wi:

نه ..واسه من پیش نیومده ....:whistle::tonguesmiley::25r30wi:

shayna

New member
دوستان شمام تجربه مشابه داشتید یا نه؟ همچین دوهفته مونده به امتحانای هر ترم 4-5 تا خواستگار زنگ میزنن همشون هم شدیدا اصرار دارن منزل تشریف بیارن، حالا از اول تابستون شما بگو یه تک زنگ!!؟؟:21: کم کم دارم فکر می کنم یه سری دستهای پنهان پشت پردس یا توطئه انگلیسه که نمی خوان ما تو امتحانا نتیجه بگیریم والا:25r30wi:

یه قانون نانوشته دراین مورد هست که میگه : بین تعداد خواستگاران و زمان باقی مانده تا امتحانات رابطه عکس وجود داره!! :65d6a5d6s::65d6a5d6s:

mexin

Well-known member

یه قانون نانوشته دراین مورد هست که میگه : بین تعداد خواستگاران و زمان باقی مانده تا امتحانات رابطه عکس وجود داره!! :65d6a5d6s::65d6a5d6s:

ینی میخای بگی هر ترم وقتی فرجه شروع میشه تا پایاین امتحانات خواستگار دارید دیگه؟؟! یکم اغراق بودا ..اینجوریام نیستا ...الان تو کشور دو تا بحران وجود داره ...یکی بحران کم آبی ..یکی هم بحرا بی شوهری ... یه بحران دیگم هست ستاد مبارزه با بحران ...حالال کی تشکیل میشه نمیدونم ...:whistle:

Ana67

Well-known member
ینی میخای بگی هر ترم وقتی فرجه شروع میشه تا پایاین امتحانات خواستگار دارید دیگه؟؟! یکم اغراق بودا ..اینجوریام نیستا ...الان تو کشور دو تا بحران وجود داره ...یکی بحران کم آبی ..یکی هم بحرا بی شوهری ... یه بحران دیگم هست ستاد مبارزه با بحران ...حالال کی تشکیل میشه نمیدونم ...:whistle:

مکسین یه جوری از بی شوهری میگی انگار ترشیده شدی
استغفراللهه مگه تو دختری؟؟؟؟ پسری؟؟؟؟
:(50):

mexin

Well-known member
مکسین یه جوری از بی شوهری میگی انگار ترشیده شدی
استغفراللهه مگه تو دختری؟؟؟؟ پسری؟؟؟؟
:(50):

هوم؟! پسر ..استغفراله ...ینی فکر میکردی من پسرم؟؟! من دیگه باید :smiliess (15): :j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup

biotechnologist

New member
ینی میخای بگی هر ترم وقتی فرجه شروع میشه تا پایاین امتحانات خواستگار دارید دیگه؟؟! یکم اغراق بودا ..اینجوریام نیستا ...الان تو کشور دو تا بحران وجود داره ...یکی بحران کم آبی ..یکی هم بحرا بی شوهری ... یه بحران دیگم هست ستاد مبارزه با بحران ...حالال کی تشکیل میشه نمیدونم ...:

شوهر که زیاده، بالاخره با هر یه وری معتاد هم که ازدواج کنی به طرف میگن شوهر! مرد پیدا نمیشه تو این دوره زمونه! بلانسبت نامرد زیاده!:smiliess (6): بعله:motat:
اینقدر مرد کم شده که شاید واسه پایان نامم یک میکروارگانیسم رو دستکاری ژنتیکی کنم و یه بیوسنسور بسازم تا در صورت مواجهه با یک مرد واقعی! بتونه دیتکت کنه حتی در مقیاس نانو هم حساس باشه و ریز گرد های معرفت و انسانیت رو هم نادیده نگیره. واسه کنترل مثبتش هم پدرم رو درنظر می گیرم که آخر مرده:rose: دستش رو هم میبوسم.:(40): بعله

fmmohammadi

New member

- - - Updated - - -

ما که نیممونو پیدا کردیم
]

mexin

Well-known member

- - - Updated - - -

ما که نیممونو پیدا کردیم
]

کدوم نیمه؟؟ نیمه راست یا چپ؟ هوم؟!:21:

mahii

New member
الان بحران بی شوهری هست بعد بحران بی خانومی نیست؟؟؟؟؟؟پس این پسرهای مجرد چین هوم؟خخخخخ کلا بحران ازدواج داریم

abdolla

Member
والا ربطی به شجاعت پسر نداره نهایت امر میره به مادرش میگه برام یک دختر خوب پیدا کن یعنی جرات اینم نداریم به مادرمون بگیم زن میخاییم
اغلب مشکلا پول پول

mohammad63

Well-known member
شوهر که زیاده، بالاخره با هر یه وری معتاد هم که ازدواج کنی به طرف میگن شوهر! مرد پیدا نمیشه تو این دوره زمونه! بلانسبت نامرد زیاده!:smiliess (6): بعله:motat:
اینقدر مرد کم شده که شاید واسه پایان نامم یک میکروارگانیسم رو دستکاری ژنتیکی کنم و یه بیوسنسور بسازم تا در صورت مواجهه با یک مرد واقعی! بتونه دیتکت کنه حتی در مقیاس نانو هم حساس باشه و ریز گرد های معرفت و انسانیت رو هم نادیده نگیره. واسه کنترل مثبتش هم پدرم رو درنظر می گیرم که آخر مرده:rose: دستش رو هم میبوسم.:(40): بعله
سپاس .... دیرور تو چث باکس یکی از برادران عزیز هم دقیقا یه همچین جمله ای رو فرمودن البته در جهت عکسش؛ یعنی اینکه دختر خوب پیدا نمیشه. یعنی تو جامعه ما هم آقایان نامردن و هم خانوما خدا نکرده مشکل دار .... دست برداریم از این حرفا و یه کم واقع بینانه نگاه کنیم ..... وقتی سخت بگیریم باید هم این بهانه های بنی اسرائیلی رو بیاریم ..... هیچ چیز در این دنیا مطلق نیست ... همه چیز نسبی است .. پس دنبال مدینه فاضله نباشیم ..... کار دیگری باید ....... چشمها را باید شست ، جور دیگر باید دید

mohammad63

Well-known member
شوهر که زیاده، بالاخره با هر یه وری معتاد هم که ازدواج کنی به طرف میگن شوهر! مرد پیدا نمیشه تو این دوره زمونه! بلانسبت نامرد زیاده!:(6): بعله:motat:
سپاس .... دیرور تو چث باکس یکی از برادران عزیز هم دقیقا یه همچین جمله ای رو فرمودن البته در جهت عکسش؛ یعنی اینکه دختر خوب پیدا نمیشه. یعنی تو جامعه ما هم آقایان نامردن و هم خانوما خدا نکرده مشکل دار .... دست برداریم از این حرفا و یه کم واقع بینانه نگاه کنیم ..... وقتی سخت بگیریم باید هم این بهانه های بنی اسرائیلی رو بیاریم ..... هیچ چیز در این دنیا مطلق نیست ... همه چیز نسبی است .. پس دنبال مدینه فاضله نباشیم ..... کار دیگری باید ....... چشمها را باید شست ، جور دیگر باید دید

shayna

New member

(ناچارا و فقط محض اطلاع شما میگم) برای من بحران بی شوهری وجود نداره!

mexin

Well-known member

ای بابا ..ماکه حسود نمیباشیم ..خب خدارو شکر ....ولی بحران آب هنوز هستا ...:whistle:

- - - Updated - - -

ای بابا ..ماکه حسود نمیباشیم ..خب خدارو شکر ....ولی بحران آب هنوز هستا ...:whistle:

1985

New member
بچه ها ی پیشنهاد، من میگم یکی از دخترای پولدار انجمن داوطلب بشه با عبدالله ازدواج کنه ی جشن کوچولو هم داخل انجمن براشون بگیریم.:riz304: کسی موافقه؟

بالا