Maryam.A
Well-known member
قدری منطقی فکر کنیم و احساسات رو کنار بگذاریم. اگه شما توانایی پاک بودن دارید بسم الله:: پاک باش و بخشنده و عاقل ! میتونی به بهترین نحو زندگی کنی.
حرفتون درست اما من از کجا بدونم کسی که میخوام انتخاب کنم مثل خودم بوده؟
قدری منطقی فکر کنیم و احساسات رو کنار بگذاریم. اگه شما توانایی پاک بودن دارید بسم الله:: پاک باش و بخشنده و عاقل ! میتونی به بهترین نحو زندگی کنی.
دوست عزیز فکر نکنم به احساساتی فکر کردن ربطی داشته باشه. وقتی من به چشم خودم یه سری حقایق رو میبینم پس چرا انکارش کنم!!! هرچند من معتقدم انسان اگه خودش پاک باشه صد درصد طرفش هم پاک خواهد بود. پس باید با چشم و گوش باز پیش برم نه اینکه بگم خدا هرچی بخواد خیره بله رو بگو تموم شه بره!!! خدا خیر منو میخواد به شرطی که منم حواسم جمع باشه.
مریم جان نمیشه همه ی دخترارو به یه چشم دید نباید در مورد همه زود قضاوت کرد اما دیگه اعتماد کردن تو این زمونه خیلی سخت شدهبا نظر همتون موافقم
نمی خوام انرژی منفی بدم ولی با اکو جان خیلی موافق هستم
اینو خودم با گوشای خودم شنیدم
تو سلف نشسته بودم یکی از دخترا که ازدواج کرده بود
گفت: بچه ها دیروز رفتم فلانی که 5ماه بیش باهاش دوست بودم
دیدم!!!!
به خدا من حالم بد شد
اومدم خونه به مامانم گفتم:ما باچه تعهدی زندگیامونو قراره شروع کنیم
واقعأ خدا بهمون رحم کنه
مذهبی و غیر مذهبی نداره گول ظاهر آدمارو نخورید
اون خانوم جزء ساده ترین دخترای دانشگاه بود!!!
فقط میتونم بگم هنو خیلی پیاده هستی خخخخخخخخخخ. شوخی کردم. ولی کاش بعده 10 سال بتونم باهات یه حرفی بزنم و بظرتو بپرسم خخخخخخخخخخخخ:black_eyed:
درک میکنم چی میگی. من نمونه یه فرد کثیف رو دیدم و همین الانم میبینم که با دروغ چقدر خوب زندگیشو ساخته. ولی ایا بنظرت ارامشی که این فرد داره با کسی که واقعا پاک هستش یکیه؟ مهم دل ادمهاست. اگه دل انسان بتونه تعهد بده مطمین باش این تعهد رو به طرفت نمیدی بلکه بخودت میدی. اثراتش اول شامل خودت میشه.جالب اینجاس که اون ادما بیشتر شانسه خوشبختیو دارن...نمیدونم چرا ادما دوس دارن دروغ بشنون..هیچکسی نمیتونه بگه کی پاکه و کی نا پاک ..اونم با تعاریفی که الان از پاکی و ناپاکی و خوبی وبدی هست..کاش هرکسی حداقل میتونست خودش رو در یابه
دوست عزیز فکر نکنم به احساساتی فکر کردن ربطی داشته باشه. وقتی من به چشم خودم یه سری حقایق رو میبینم پس چرا انکارش کنم!!! هرچند من معتقدم انسان اگه خودش پاک باشه صد درصد طرفش هم پاک خواهد بود. پس باید با چشم و گوش باز پیش برم نه اینکه بگم خدا هرچی بخواد خیره بله رو بگو تموم شه بره!!! خدا خیر منو میخواد به شرطی که منم حواسم جمع باشه.
حرفتون درست اما من از کجا بدونم کسی که میخوام انتخاب کنم مثل خودم بوده؟
درک میکنم چی میگی. من نمونه یه فرد کثیف رو دیدم و همین الانم میبینم که با دروغ چقدر خوب زندگیشو ساخته. ولی ایا بنظرت ارامشی که این فرد داره با کسی که واقعا پاک هستش یکیه؟ مهم دل ادمهاست. اگه دل انسان بتونه تعهد بده مطمین باش این تعهد رو به طرفت نمیدی بلکه بخودت میدی. اثراتش اول شامل خودت میشه.
اکو جان با ایستادن مشکل حل نمیشه. باید رفت و از اون چیزایی که داری استفاده کنی. این دنیا مدینه فاضله نمیشه. زندگی سخته ولی باید ساختش. دوست خوبم من احساس میکنم این حرفای شما از روی احساساته. خودتونم اگه یک مورد خوب با وضع مالی و ظاهر اراسته و در حدی که مردم بدشو نگن بیاد خواستگاریت نه نمیگی!!
پدر مادرهای ما هم همشون زندگی رو ساختند و اگه کمی فکر کنیم میبینیم چه سختی ها که نکشیدند. اگه ماها خودمونو برای نصف این سختی ها آماده کنیم برنده ایم!
بستگی داره به زندگی چطور نگاه کنی. همه ما یه تعریفی از زندگی از خوشبختی داریم. چون عقاید و دیدگاهها متفاوته پس احساس ارامش و ... هم میتونه متفاوت باشه.نمیدونم ارامش دارن یا نه زندگیشونم دوس ندارم...مثل اونا شد برام سخته...اما خیلیای دیگه هم هستن که دلشون خوبه اما ارامش ندارن که هیچ تو عذابم هستن...به هر حال هر کسی برا کارایی که میکنه یه دلیلی داره..نباید یطرفه به قاضی رفت هرچند که کارشون خوب نیس
اکو جان گفتت کاملا منطقیه. پس نترس و با تعقل و تامل پیش برو و گاه احتیاط ولی بدبین نباش!!
اکو جان ما دو نوع کشاورز(ویا باغ دار) داریم. یک نوعش واسش تفریحه و درآمدش از جای دیگه ای میاد ولی نوع اصلی اون درآمدش فقط از کشاورزیه. ما سال پیش افتابگردان کاشته بودیم. دفعه اول بلای آسمانی(بارش شدید تگرگ) دفعه دوم تگرگ به همراه طوفان، بار سوم با عنایت خدا آفتابگردانمونو کاشتیم و با اینکه برداشتش دیر موقع تموم شد ولی خداروشکر درآمدمونو برداشتیم! خب طبیعیه هر شغلی بخصوص کشاورزی ریسکهایی داره!ولی اگه اسمتو گذاشتی کشاورز روزیتو از طبیعت(که صاحبش خداست) میگیری.
با پاک بودن نمیشه خیلی از مشکلات رو حل کرد ..ما چرا با هم روک نیستیم ...پول تو ازدواج مهمه ..همه چیز نیست ولی مهمه .. برای هر دو طرف هم مهمه یعنی هم پسر و هم دختر باید یه درآمدی داشته باشن تا بتونن زندگی رو بچرخونن.
پول واسه شروع زندگی لازمه ..کسی که کار نداره نمی تونه زندگی تشکیل بده نمیتونه کسی رو خوشبخت کنه ..آینده آدم ها خیلی مهمه آأم با کسی که معلوم نیست چه آینده ای داره نمیتونه باشه این واقعیته ..نشونه ی پول دوست بودن هم نیست ...
- - - Updated - - -
با پاک بودن نمیشه خیلی از مشکلات رو حل کرد ..ما چرا با هم روک نیستیم ...پول تو ازدواج مهمه ..همه چیز نیست ولی مهمه .. برای هر دو طرف هم مهمه یعنی هم پسر و هم دختر باید یه درآمدی داشته باشن تا بتونن زندگی رو بچرخونن.
پول واسه شروع زندگی لازمه ..کسی که کار نداره نمی تونه زندگی تشکیل بده نمیتونه کسی رو خوشبخت کنه ..آینده آدم ها خیلی مهمه آأم با کسی که معلوم نیست چه آینده ای داره نمیتونه باشه این واقعیته ..نشونه ی پول دوست بودن هم نیست ...
اره دقیقا. منم منظورم باغ سیب بود. که سالی یه بار گل میده که اگه تگرگ بزنه دیگه هیچی.خب همه روزیشون رو از خدا میگیرن کیه که روزیشو از غیر خدا بگیره شما افتاب گرادن داشتی میتونی اگه 5 بارم تگرگ بزنه دوباره بگاری. نهایتش پول بذر میدی دیگه. ماچی ؟ اگرتگرگ اومد و وگندم رو زد باز میتونیم گندم بگاریم. الان فصل برداشته نخود هست اگه نخود بارون بزنه در عرض دو رزو برداشت نشه که دیگه بدرد نمیخوره دوباره میتونیم نخود بکاریم؟ باغ سیبی که تگرگ بزنه چی دوباره میشه گلهاشو جای اولش چشبوند؟ برا همین گفتن سلامتی باغبونی که زمستونشو از بهار بیشتر دوست داره
گلچین جان میدونی چرا اینجا همه بهم برچسب بدبین بودن میزنن. چون با یه قطعیت کامل دارم حرف میزنم. شاید درست نباشه. ولی واقعا نبود. بقول اردلان تو فیلم مادرانه که درجواب همسرش رعنا گف گشتم نبود تو هم نگرد! من هیچ ترسی ندارم. قبلا هم گفتم معتقدم انسان اگه بخودش مطمین باشه پس دیگه جای ترس نداره. فقط متاسفانه هرچند موردی که شک کردم متاسفانه شکم بجا بوده!
اره نه میگم . و گفتم. من نایستادم. دارم راه میرم. ولی چشم و گوشم بازه. اینکه میگم نه رو گفتم در ظاهر همه چی اوکی بود. ولی ته دلم شک کردم به این همه اوکی بودن ها. و شکم هم بجا بود. بعده یک ماه بحث و تحقیق اخرسر همه چی برملا شد. اگه اون حقایق رو نمیدونستم بله رو گفته بودم چون از نظر ظاهر و مادی اوکی بود چیزی که تو مرحله اول به چشم میاد و خییلی هم فریبنده هستش! ولی بستگی داره که این ظواهر در مرحله چندم معیارات باشن.