چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

am-ml

New member
ببخشید ولی من باز ربطش متوجه نشدم
شما اون میبری تو مسایل مالی
منم نگفتم که با هیچ بری شروع کنی پستای صفحات قبل رو بخونین مفصل درباره مشکلات مالی صحبت شد

ببخشید من فکر کنم پا برهنه اومدم وسط بحث .:riz513:

BBT

New member
چون تعریف من از بدبینی اون چیزی نیس که شما فکر میکنین. من به اینا بد بینی نمیگم. کلا لفظ بد بینی یعنی اینکه یه چیز خوب باشه و تو اونو بد ببینی. ولی بنظرت اینجا اونطوره؟ من یه چیز خوب رو بد میبینم؟!!! نه اصلا. من دارم اون چیزی که با چشمام دیدم رو تحلیلش میکنم. و میگم باید حواسمون جمع باشه.

بله دیگه حرف منم اینجاست که ما که به اندازه پهنای شونمون میبینیم نباید درباره همه چیز همونطور نظر بدیم و عمومیت بدیم
فکر میکنم ادامه این بحث فایده و نتیجه ای نداشته باشه

eco.bio

New member
بله دیگه حرف منم اینجاست که ما که به اندازه پهنای شونمون میبینیم نباید درباره همه چیز همونطور نظر بدیم و عمومیت بدیم
فکر میکنم ادامه این بحث فایده و نتیجه ای نداشته باشه
دوست عزیز ندونسته حرف نزن. من خیلی چیزا دیدم که شما تو عمرت فکر نکنم بتونی ببینی. چون مدارک و مستنداتی رو دیدم که دست هرکسی نیس..... اگه دوس داشتین تو پ خ توضیح میدم! اینجا نمیشه.

eco.bio

New member
بی بی تی منم قبلا مثه شما فکر میکردم. الانم اگه اینجا گفتم چشمتون رو باز کنین چون واقعا وضع جامعه خرابه. و یه نصیحت دوستانه بود. دیگه تصمیم با خودتونه!

b.nafas

New member
من با اکو موافقم الان چرا باید ازدواج کنی واقعا شرایط سخت شده و شناخت آدم ها خیلی سخت تر ..چرا باید شوهر به زنش خیانت کنه چرا این همه طلاق زیاد شده برای اینکه همه 2روزه عاشق میشن مسئله پول نیست درست پول خوشبختی نمیاره اما نداشتنش حتما بدبختی میاره و بد بختی خیلی چیزای دیگه رو. خیلی از ما نمی دونیم که چرا ازدواج می کنیم سن ازدواج الان دوباره اومده پایین و آمار طلاق هم رفته بالا ..آدم باید چشمشو باز کنه .. شما میگین با یه شرایط معمولی زندگی رو شروع کنیم اما نمیشه چون وضعیت معمولی نیست ..این روزا همه فقط می خوان برنده باشن حالا به هر صورتی که شده .من با ازدواج مخالف نیستم ولی میگم خدایی الان واقعا نمیشه به کسی اعتماد داشت

BBT

New member
دوست عزیز ندونسته حرف نزن. من خیلی چیزا دیدم که شما تو عمرت فکر نکنم بتونی ببینی. چون مدارک و مستنداتی رو دیدم که دست هرکسی نیس..... اگه دوس داشتین تو پ خ توضیح میدم! اینجا نمیشه.

اکوجان کدوم قسمت صحبتام احساس کردی ندونسته بود
بلی دوست میداریم :motat::motat:

BBT

New member
بی بی تی منم قبلا مثه شما فکر میکردم. الانم اگه اینجا گفتم چشمتون رو باز کنین چون واقعا وضع جامعه خرابه. و یه نصیحت دوستانه بود. دیگه تصمیم با خودتونه!

سپاس از حضور سبزتان
ولی خب من علاقه ای بسیار دارم این بحث ها منطقی دنبال بشن نه احساساتی

eco.bio

New member
اکوجان کدوم قسمت صحبتام احساس کردی ندونسته بود
بلی دوست میداریم :motat::motat:

همون قسمت که شما گفتین: به اندازه پهنای شونمون میبینیم نباید درباره همه چیز همونطور نظر بدیم و عمومیت بدیم

خب دوست عزیز منم اگه به اندازه یهنای شونه ام میدیدم هیچ وقت تو این تاپیک نظر نمیدادم!!! اوکی.

- - - Updated - - -

سپاس از حضور سبزتان
ولی خب من علاقه ای بسیار دارم این بحث ها منطقی دنبال بشن نه احساساتی

فعلا شما دنبال احساسات هستین خخخخخخخخخخخخخ

am-ml

New member
ببخشید من نخواستم بحث رو دنبال کنم ولی دلم نیومد اینا رو ننویسم .
من فکر می کنم واقع بین بودن با سیاه دیدن دوتاست و فکر می کنم اکو جان سعی دارن بگن ؛واقعیت های دور بر مون تغییر کرده ؛ولی ما با واقعیت ها و باور های دیگه ای از خانواده بزرگ شدیم.
من نظرم اینه که اون چیزی که باید توی هر جایی در نظر گرفته بشه (ازدواج هم یکیش) حقیقت ها هستن و نه واقعیت ها ؛واقعیت چیزیه که امروز وجود داره و خیلی هم محکه ولی آیا 10 سال دیگه 20 سال دیگه هم همینا واقعیت هستن ؟ مصلما تغییر می کنن.
من فکر می کنم باید دید کدوم حقایقمون رو از دست دادیم که این واقعیت های تلخ رخ میده.

یادش بخیر ؛یاد یه جمله از کتاب" نیمه پنهان ماه" زندگی شهید حمید باکری به روایت همسرش ( یکی از پر درد ترین و لطیف ترین عاشقانه هایی که خوندم ) افتادم ؛خانمش روزی که حمید ازش خواستگاری کرد بهش گفت: خط سیاسی ما با هم فرق میکنه (دلیلی برای جواب منفی ) حمید گفت: زندگی رو باید بر اساس حقایق بنا کرد نه واقعیت ها؛ما حقیقتمون با هم جوره واقعیتش جور میشه.(برداشت من :واقعیت اینه که دیروز شاه سر کار بود و امروز جمهوری اسلامی و فردا رو خدا میدونه )

mj1919

New member
t9.jpg

http://olumpezeshki.ir/thread1342-744.html

eco.bio

New member
خب کیه که از پول خوشش نیاد. اینجا همه بدنبال تاسیس ازمایشگاه هستن بخاطر پولش! ولی دیگه فکر نکنم کسی فقط اینارو ملاک قرار بده. اینا خوب هستن به شرطیکه با معیارهای دیگه همراه باشن نه اینکه جای اونارو بگیرن. و مسلما اگه دختری با یکی اشنا شه که فقط اینارو داره بعدا منصرف خواهد شد. مگر اینکه همراه معیارهای دیگه باشه!

b.nafas

New member
ببخشید من نخواستم بحث رو دنبال کنم ولی دلم نیومد اینا رو ننویسم .
من فکر می کنم واقع بین بودن با سیاه دیدن دوتاست و فکر می کنم اکو جان سعی دارن بگن ؛واقعیت های دور بر مون تغییر کرده ؛ولی ما با واقعیت ها و باور های دیگه ای از خانواده بزرگ شدیم.
من نظرم اینه که اون چیزی که باید توی هر جایی در نظر گرفته بشه (ازدواج هم یکیش) حقیقت ها هستن و نه واقعیت ها ؛واقعیت چیزیه که امروز وجود داره و خیلی هم محکه ولی آیا 10 سال دیگه 20 سال دیگه هم همینا واقعیت هستن ؟ مصلما تغییر می کنن.
من فکر می کنم باید دید کدوم حقایقمون رو از دست دادیم که این واقعیت های تلخ رخ میده.

یادش بخیر ؛یاد یه جمله از کتاب" نیمه پنهان ماه" زندگی شهید حمید باکری به روایت همسرش ( یکی از پر درد ترین و لطیف ترین عاشقانه هایی که خوندم ) افتادم ؛خانمش روزی که حمید ازش خواستگاری کرد بهش گفت: خط سیاسی ما با هم فرق میکنه (دلیلی برای جواب منفی ) حمید گفت: زندگی رو باید بر اساس حقایق بنا کرد نه واقعیت ها؛ما حقیقتمون با هم جوره واقعیتش جور میشه.(برداشت من :واقعیت اینه که دیروز شاه سر کار بود و امروز جمهوری اسلامی و فردا رو خدا میدونه )
منم بی اجازه اومدم ...
چرا ما همیشه به گذشته بر می گردیم الان کجا هستیم ... خیلی از زندگی ها ادامه داره چون بچه ها وجود دارن چون چند سال از ازدواج گذشته ..زندگی متاهلی الان خیلی سخته و نا مشخص چون اطلاعات و سواد ما تو این زمینه واقعا کمه ..

mw.ashel

New member

تا جایی که من الان تو جامعه به خاطر حیطه کاریم دیدم چند وقتی میشه سن ازدواج خیلی پائین اومده و دیگه اون شرایط داشتن همه چیز برای افراد مهم نیست شاید بعضی ها چشم و هم چشمی باعث بشه ولی خیلیا دیگه به خاطر دلایلی که اینجا قابل به بیان کردن نیست نمیخوان تشکیل زندگی مشترک بدند.

حسان

Well-known member

تفکر های پشت این حرف ها باید درست بشه تا وقتی ندونیم اصول زندگی چیه؟؟ به دنبال خوشبختی تو همین ابزار دنیا میگردیم فقط و فقط...

همه ی ما علاوه بر مواردی که فقط دنبال ثروت هستن مواردی رو هم دیدیم که با هیچی شروع کردن.... تشخیص پی ساختمون زندگی برامون سخت شده.. مشکلمون این جاست.

mw.ashel

New member
منم بی اجازه اومدم ...
چرا ما همیشه به گذشته بر می گردیم الان کجا هستیم ... خیلی از زندگی ها ادامه داره چون بچه ها وجود دارن چون چند سال از ازدواج گذشته ..زندگی متاهلی الان خیلی سخته و نا مشخص چون اطلاعات و سواد ما تو این زمینه واقعا کمه ..
مشکل اصلی جامعه ما اینه که زودی میخوان فرزنداشون سر و سامون بگیرند و اینو در ازدواج کردن میبینند ولی دریغ از آموزش همسر داری که به بچه هاشون یاد بدند و نتیجه خیلی گرون برای هر دو طرف تموم میشه

eco.bio

New member

تا جایی که من الان تو جامعه به خاطر حیطه کاریم دیدم چند وقتی میشه سن ازدواج خیلی پائین اومده و دیگه اون شرایط داشتن همه چیز برای افراد مهم نیست شاید بعضی ها چشم و هم چشمی باعث بشه ولی خیلیا دیگه به خاطر دلایلی که اینجا قابل به بیان کردن نیست نمیخوان تشکیل زندگی مشترک بدند.
دقیقا! اخیرا سن ازدواج خیلی اومده پایین. خیلی دوس دارم رو این بحث بشه

راستی نصف شبی همه بیدارن. واسم جالبه. نمیدونستم بچه های سایت تا الانم...........:black_eyed: ای ول به خودمون:thanks:

am-ml

New member
دقیقا! اخیرا سن ازدواج خیلی اومده پایین. خیلی دوس دارم رو این بحث بشه

راستی نصف شبی همه بیدارن. واسم جالبه. نمیدونستم بچه های سایت تا الانم...........ای ول به خودمون:thanks:

:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

بالا