am-ml
New member
ببخشید ولی من باز ربطش متوجه نشدم
شما اون میبری تو مسایل مالی
منم نگفتم که با هیچ بری شروع کنی پستای صفحات قبل رو بخونین مفصل درباره مشکلات مالی صحبت شد
ببخشید من فکر کنم پا برهنه اومدم وسط بحث .:riz513:
ببخشید ولی من باز ربطش متوجه نشدم
شما اون میبری تو مسایل مالی
منم نگفتم که با هیچ بری شروع کنی پستای صفحات قبل رو بخونین مفصل درباره مشکلات مالی صحبت شد
چون تعریف من از بدبینی اون چیزی نیس که شما فکر میکنین. من به اینا بد بینی نمیگم. کلا لفظ بد بینی یعنی اینکه یه چیز خوب باشه و تو اونو بد ببینی. ولی بنظرت اینجا اونطوره؟ من یه چیز خوب رو بد میبینم؟!!! نه اصلا. من دارم اون چیزی که با چشمام دیدم رو تحلیلش میکنم. و میگم باید حواسمون جمع باشه.
ببخشید من فکر کنم پا برهنه اومدم وسط بحث .:riz513:
دوست عزیز ندونسته حرف نزن. من خیلی چیزا دیدم که شما تو عمرت فکر نکنم بتونی ببینی. چون مدارک و مستنداتی رو دیدم که دست هرکسی نیس..... اگه دوس داشتین تو پ خ توضیح میدم! اینجا نمیشه.بله دیگه حرف منم اینجاست که ما که به اندازه پهنای شونمون میبینیم نباید درباره همه چیز همونطور نظر بدیم و عمومیت بدیم
فکر میکنم ادامه این بحث فایده و نتیجه ای نداشته باشه
دوست عزیز ندونسته حرف نزن. من خیلی چیزا دیدم که شما تو عمرت فکر نکنم بتونی ببینی. چون مدارک و مستنداتی رو دیدم که دست هرکسی نیس..... اگه دوس داشتین تو پ خ توضیح میدم! اینجا نمیشه.
بی بی تی منم قبلا مثه شما فکر میکردم. الانم اگه اینجا گفتم چشمتون رو باز کنین چون واقعا وضع جامعه خرابه. و یه نصیحت دوستانه بود. دیگه تصمیم با خودتونه!
اکوجان کدوم قسمت صحبتام احساس کردی ندونسته بود
بلی دوست میداریم :motat::motat:
سپاس از حضور سبزتان
ولی خب من علاقه ای بسیار دارم این بحث ها منطقی دنبال بشن نه احساساتی
خب کیه که از پول خوشش نیاد. اینجا همه بدنبال تاسیس ازمایشگاه هستن بخاطر پولش! ولی دیگه فکر نکنم کسی فقط اینارو ملاک قرار بده. اینا خوب هستن به شرطیکه با معیارهای دیگه همراه باشن نه اینکه جای اونارو بگیرن. و مسلما اگه دختری با یکی اشنا شه که فقط اینارو داره بعدا منصرف خواهد شد. مگر اینکه همراه معیارهای دیگه باشه!
منم بی اجازه اومدم ...ببخشید من نخواستم بحث رو دنبال کنم ولی دلم نیومد اینا رو ننویسم .
من فکر می کنم واقع بین بودن با سیاه دیدن دوتاست و فکر می کنم اکو جان سعی دارن بگن ؛واقعیت های دور بر مون تغییر کرده ؛ولی ما با واقعیت ها و باور های دیگه ای از خانواده بزرگ شدیم.
من نظرم اینه که اون چیزی که باید توی هر جایی در نظر گرفته بشه (ازدواج هم یکیش) حقیقت ها هستن و نه واقعیت ها ؛واقعیت چیزیه که امروز وجود داره و خیلی هم محکه ولی آیا 10 سال دیگه 20 سال دیگه هم همینا واقعیت هستن ؟ مصلما تغییر می کنن.
من فکر می کنم باید دید کدوم حقایقمون رو از دست دادیم که این واقعیت های تلخ رخ میده.
یادش بخیر ؛یاد یه جمله از کتاب" نیمه پنهان ماه" زندگی شهید حمید باکری به روایت همسرش ( یکی از پر درد ترین و لطیف ترین عاشقانه هایی که خوندم ) افتادم ؛خانمش روزی که حمید ازش خواستگاری کرد بهش گفت: خط سیاسی ما با هم فرق میکنه (دلیلی برای جواب منفی ) حمید گفت: زندگی رو باید بر اساس حقایق بنا کرد نه واقعیت ها؛ما حقیقتمون با هم جوره واقعیتش جور میشه.(برداشت من :واقعیت اینه که دیروز شاه سر کار بود و امروز جمهوری اسلامی و فردا رو خدا میدونه )
مشکل اصلی جامعه ما اینه که زودی میخوان فرزنداشون سر و سامون بگیرند و اینو در ازدواج کردن میبینند ولی دریغ از آموزش همسر داری که به بچه هاشون یاد بدند و نتیجه خیلی گرون برای هر دو طرف تموم میشهمنم بی اجازه اومدم ...
چرا ما همیشه به گذشته بر می گردیم الان کجا هستیم ... خیلی از زندگی ها ادامه داره چون بچه ها وجود دارن چون چند سال از ازدواج گذشته ..زندگی متاهلی الان خیلی سخته و نا مشخص چون اطلاعات و سواد ما تو این زمینه واقعا کمه ..
دقیقا! اخیرا سن ازدواج خیلی اومده پایین. خیلی دوس دارم رو این بحث بشه
تا جایی که من الان تو جامعه به خاطر حیطه کاریم دیدم چند وقتی میشه سن ازدواج خیلی پائین اومده و دیگه اون شرایط داشتن همه چیز برای افراد مهم نیست شاید بعضی ها چشم و هم چشمی باعث بشه ولی خیلیا دیگه به خاطر دلایلی که اینجا قابل به بیان کردن نیست نمیخوان تشکیل زندگی مشترک بدند.
دقیقا! اخیرا سن ازدواج خیلی اومده پایین. خیلی دوس دارم رو این بحث بشه
راستی نصف شبی همه بیدارن. واسم جالبه. نمیدونستم بچه های سایت تا الانم...........ای ول به خودمون:thanks:
7977cujr38iyymsu8:
7977cujr38iyymsu8:
7977cujr38iyymsu8: