چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

majid45

New member
مثلا با گفتن اينا ميخوايي چي رو ثابت كني؟با اين حرفا اومدي مخ زدن؟مرد حسابي 900 تا درخت سيب كم كم پول برداشت محصولش 200 ميليون ميشه.فاميل ما 200 درخت داره كه 120 ميليون فروخته.اون همه هكتارم كه گفتي با اون محصولات وايلا.
ميدوني د روانشناسي ما ميگم افرادي كه ادعاهاي بزرگ ميكنند در دوران كودكي از رشد رواني كافي برخوردار نبوده اند و از لحاظ عاطفي ساپورت نشده اند لذا در دوران كودكي تمام آنچه را ارزو داشته اند در بزرگ سالي در تصورات خويش به آن رجوع ميكنن و در نهان به آن امان مي ارن و بعد عريان به گفتن آن ميپردازن.

فک میکنم بهترین جواب برای شما خاموشیم باشه . تازه این ادعا نیست نیازی هم به ثابت کردن آن برای شما نیست واگر احیانا خواستید بازدید کنید با هزینه شخصیم ساپورتت میکنم بیا در خدمتیم.

آخرین ویرایش:

parnian24

New member
آره حق با شماست اينا همش از تربيت نادرست خانواده هست.نه پسر ها رو براي برقراري يه ارتباط مناسب با پسر ها آماده ميكنن نه دختر ها رو .مدرسه هم كه همش شيخ و حاجي خانم مياد ميگه حرف زدن با نامحرم گناهه و اله بلله...فرهنگمون هم كه پايين يه دختر و پسر از ترس اينكه پشت سرشون كللي حرفاي عجيب و غريب نزنن دو دقه تو محيط دانشگاه يا محل كار يا هر جايي نميايستن با هم حرف بزنن.چون تا اين كارو بكنن همه ميگن فلاني با فلانيه و يه رمان مينويسن براشون كه حتي شايد تا به دنيا اومدن بچه هم پيش ميره!!!!!:(50):
بعد پسرو دخترها به راه غلط كشونده ميشن شماره ميدن شماره ميگيرن.يواشكي با هم آشنا بشن بعضي هم ميرن بعضي جاهايي كه دست گشت و اينها بهشون نرسه و اينجوري رابطه ناسالم تر ميشه.دو نفر ميخوان با هم حرف بزنن چرا بايد گشت بياد از هم جداشون كنه!:p7977cujr38iyymsu8:كه بخوان برن تو ....دو نفري تنهايي مجبور باشن با هم بحرفن!

behnaz.h

New member
مشکل اینکه ملت واقع بین نیستن و انگار دارن تو توهمات زندگی میکنن من نمیدونم پسری که خودش دیپلم هم نداره چرا فکر میکنه که باید دختر فوق لیسانس از خداشم باشه که به اون جواب مثبت بده؟ هرکس باید حد وحدود خودشو بشناسه و بازم واقع بین باشه وقتی بابای من بعد از 30 سال کارکردن بزور یه خونه و ماشین داره نباید انتظار داشته باشم خواستگارم که تا 30 سالگی درس خونده الان مدرک دکتری ماشین پرادو وویلا و شغل اعیانی داشته باشه! تا اینارو ندونیم اوضاع همینه!

نوتر

New member
عاغایون و خانوما اینارو بذارید بعد افطار نوش جان کنید

بحثیه که هیچ وقت سر انجامی نداره. یعنی از دست منو شما هیچ کاری ساخته نیست.

بهتره بشینیم و PES مونو بازی کنیم . چون انقد از حداقل شرایط ایده آل دور شدیم که با بحث و تبادل نظر به جایی نخواهیم رسید تو این مورد...

majid45

New member

آقا مجید بنده خودمم از خانواده کشاورزی هستم ولی گفته شما رو تایید نمی کنم! احتمالا کشت های دیمی هست(هرچند باز هم جای فکر داره!!) یک کشاورز با داشتن 20هکتار گندم کم کمش 30تن گندم برمیداره و فروش اون 24میلیون پول میده خب فوقش4میلیون بره خرج و مخارجش 20میلیونش میمونه میشه ماهی یک ونیم میلیون. خب با این پول به راحتی میشه زندگی دونفره رو چرخوند.

نمیخام براتون براورد هزینه کنم ولی با این توصیفاتی که گفتید شما به خانواده کشاورز نمیخورید نخود نهایتش کیلیو2500بفروش میره هر کارگر نخود روزی 40تومن اگه هم باانصافشو گرت بیاد 38تومن سرکارشونم دوبل میگره اگه 20 نفر باشن هر روزشون با خرجور مخارج میافته به: 8500000میلیون ریال. هر ساعت شخم زنی 20 تومنه که زمین نخود بنا به حساسیت (رشد علفهای هرز ) دوبار شخم زده میشه یبار پاییز یبارم موقع کاشت در فصل بهار این یعنی نصف درامد به مخارج کاشتو بر داشتو خرمن کوب کردن میره امتحانش مجانیه . گندم هم از همین قاعده مسثنانیست و هزینش در کو از گندم هم بیشتر میزنه بالا هر کیسه کود در حدود 50 تومن برا کشاورز اب میخوره بزر بوجاری شده که قیمتش دوبل گندم فروخته شده بدست میاد هر ساعت هزینه کمباین برای درو در زیمنها الان 50 تومن هست اون شخم زدن وهزینه حمل و نقل هم کنار تاز جای شکرش اینجاس که من کارهای شخم زنی رو با تراکتور خودم انجام میدم که اونم باز مفتی مفتی نیس دست کمش هرساله 8میلیون قسط باید بدم حالا با این اوصاف می بینید که کلاه کشاورز بد بخت پس معرکه هست کاش طرفای شما کشاورزی میکردم تا اینقد هزینه ندم تازه من اجاره زمینم نمیدم قیمت گندمم که هر روز تو اخبار داد میزنن فورش ازادش 780کیلویی هست و دولت لطف کنه بخره 720تومن خالی. حالامگه این کشاورز چط.ری خودشو مدیریت کنه شما بگین؟ با اینهمه زحمت و کار؟ سیب هم دوباره اینجوریه جریانش سال گذشته سیب در جه یک رو کیلیویی فقط 500تومن در باغ فروختیم شما فکر میکنی میری سیب کیلیویی 2000تومن میگری همون جور از باغبان می گیرن.اینم هزینه هایی داره که نمیخام براتون حساب کنم

آخرین ویرایش:

eco.bio

New member
نمیخام براتون براورد هزینه کنم ولی با این توصیفاتی که گفتید شما به خانواده کشاورز نمیخورید نخود نهایتش کیلیو2500بفروش میره هر کارگر نخود روزی 40تومن اگه هم باانصافشو گرت بیاد 38تومن سرکارشونم دوبل میگره اگه 20 نفر باشن هر روزشون با خرجور مخارج میافته به: 8500000میلیون ریال. هر ساعت شخم زنی 20 تومنه که زمین نخود بنا به حساسیت (رشد علفهای هرز ) دوبار شخم زده میشه یبار پاییز یبارم موقع کاشت در فصل بهار این یعنی نصف درامد به مخارج کاشتو بر داشتو خرمن کوب کردن میره امتحانش مجانیه . گندم هم از همین قاعده مسثنانیست و هزینش در کو از گندم هم بیشتر میزنه بالا هر کیسه کود در حدود 50 تومن برا کشاورز اب میخوره بزر بوجاری شده که قیمتش دوبل گندم فروخته شده بدست میاد هر ساعت هزینه کمباین برای درو در زیمنها الان 50 تومن هست اون شخم زدن وهزینه حمل و نقل هم کنار تاز جای شکرش اینجاس که من کارهای شخم زنی رو با تراکتور خودم انجام میدم که اونم باز مفتی مفتی نیس دست کمش هرساله 8میلیون قسط باید بدم حالا با این اوصاف می بینید که کلاه کشاورز بد بخت پس معرکه هست کاش طرفای شما کشاورزی میکردم تا اینقد هزینه ندم تازه من اجاره زمینم نمیدم قیمت گندمم که هر روز تو اخبار داد میزنن فورش ازادش 780کیلویی هست و دولت لطف کنه بخره 720تومن خالی. حالامگه این کشاورز چط.ری خودشو مدیریت کنه شما بگین؟ با اینهمه زحمت و کار؟ سیب هم دوباره اینجوریه جریانش سال گذشته سیب در جه یک رو کیلیویی فقط 500تومن در باغ فروختیم شما فکر میکنی میری سیب کیلیویی 2000تومن میگری همون جور از باغبان می گیرن.اینم هزینه هایی داره که نمیخام براتون حساب کنم
کاملا باهاتون موافقم. امسال سرما همه محصولات رو برد ولی خب درختها که سرجاش هستند. هیچ محصولی ندارند ولی هزینه کود و سم پاشی و ابیاری و کارگر....... که بجا هستش! بدون هیچ برداشتی مجبوری هزینه کنی !!!!!!! ایناروهم باید در نظر گرفت.

BBT

New member
کاملا باهاتون موافقم. امسال سرما همه محصولات رو برد ولی خب درختها که سرجاش هستند. هیچ محصولی ندارند ولی هزینه کود و سم پاشی و ابیاری و کارگر....... که بجا هستش! بدون هیچ برداشتی مجبوری هزینه کنی !!!!!!! ایناروهم باید در نظر گرفت.

چرا خواستگار نیست
داره به کجا میره :black_eyed::wacsmiley::5::5:

bakhshi

New member
ببین عزیزم خوبه دختر باعرضه و زرنگ باشه ولی نه مردها دختری را بیشتر دوست دارن که رفتار و اخلاقش خانمانه تر باشه.البته بازم باید از مردها نظرسنجی گذاشت ولی ذات مرد اینه که مکملش را که خانمه پیدا کنه نه اینکه اون دختر هم رفتاری مردونه مثل خودش داشته باشه

دوستم من بازم می گم

منظوره من دید مردونه بود نه رفتار مردونه

این دو با هم خیلی فرق می کنه

خوب معلومه که هیچ مردی از رفتار مردونه برای زنش خوشش نمی یاد

bakhshi

New member
چه قدر یک زن می تونه اینده نگر باشه!؟

چه قدر یک زن می تونه به فکر پس انداز باشه؟

چه قدر یک زن می تونه در برابر مشکلات مقاوم باشه؟!

چه قد یک زن می تونه نه گفتن را بلد باشه؟

چه قر یک زن می تونه از خواسته هاش بگذره برای ادامه دادن یک زندگی؟!

چه قدر یک زن می تونه همراه و تکیه گاه باشه؟

چرا ما دخترا همیشه می گیم یه مردی می خوایم که بتونیم بهش تکیه کنیم ایا خودمون هم همینطور هستیم؟!!!!!!!!!!

و خیلی چراها و چیز های دیگه.....................................

shayeste12

New member
خواستگار که بعضی وقتا پیدا میشه:tonguesmiley:
ولی وای نمیدونم این مادر آقاپسرها رو دیدین چطور همه چی رو رصد می کنن انگار دارن باچشماشون همه چی رو می خورن
نمیدونم این مادر ویا خواهران گرام آفاپسر ها اینقد خود خواهن یا خود آقا پسر ها خیلی سفارشی دارن کار می کنن
اینکه ازدواج چرا سخت شده به نظرم به دلیل اینه که خیلیا عقلشون به چشمشونه
و متاسفانه به نظرم این ازدواج های سنتی مانع ازدواج هستن چون قبل اینکه نظر آقا پسرها مهم باشه باید مادر و خواهر و خاله و..... آقا پسر بپسندن :smiliess (3):
البت حتما باید دو تا خانواده راضی به وصلت باشن

bahramian0935

New member
به نظرمن علت شراییه که خانواده دختر میزارندوشرایط دخترکه انتظارای بالادارندبخاطرچشم هم چشمی ویک واقعیت هم گرانی بیکاری وعدم انگیزه زندگی مستقل

ketabsabz

Well-known member
اینجا مثل اینکه تقصیرا همه افتاد گردن دخترا
چرا خواستگار پیدا نمیشه ؟؟؟؟ جواب این سوال خیلی مفصل تر از این حرفاست که بیایم یهو یه طرفه ب قاضی بریم به نظرم جدای از مسائل اقتصادیو این حرفا خود دختر پسرا هم توقعاتشون از هم دیگه خیلی رویایی شده طوری که برا پیدا کردن کسی که تو رویاشونه ی قرن باید صبر کنن ، دختر میگه شوهرم باید پول دار باشه خوش تیپ باشه مهربون باشه با ایمان باشه و.... پسر میگه زنم باید بساز باشه خوشگل باشه مهربون باشه و..... نمیگم این توقعات بدن نه منظور من اینه باید توقعات رو اصلاح کرد نه اونقد رویایی و نه هم بی توقع ، پس ما به ی اندازه مقصریم

bakhshi

New member
ولي به نظرم اين دختر هان كه توقعاتشون خيلي زياد شده و بيشتر هم جنبه مقايسه داره كه دخترا بيشتر اهل مقايسه خودشون با ديكرانند.

kasraa

New member
خواستگار که بعضی وقتا پیدا میشه:tonguesmiley:
ولی وای نمیدونم این مادر آقاپسرها رو دیدین چطور همه چی رو رصد می کنن انگار دارن باچشماشون همه چی رو می خورن
نمیدونم این مادر ویا خواهران گرام آفاپسر ها اینقد خود خواهن یا خود آقا پسر ها خیلی سفارشی دارن کار می کنن

اینکه ازدواج چرا سخت شده به نظرم به دلیل اینه که خیلیا عقلشون به چشمشونه
و متاسفانه به نظرم این ازدواج های سنتی مانع ازدواج هستن چون قبل اینکه نظر آقا پسرها مهم باشه باید مادر و خواهر و خاله و..... آقا پسر بپسندن :smiliess (3):
البت حتما باید دو تا خانواده راضی به وصلت باشن

نوبت مادر آقا پسر شدن شما هم میرسه اونوقت هم همین حرفو میزنی :bunnyearsmiley:

بالا