TaTi
مدیر بخش
چرا خبری از خواستگار نیست … !؟
اینکه می گی چی چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
خوراکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11):
:25r30wi:
چرا خبری از خواستگار نیست … !؟
نه تاتی جان در مواقع لازم برای به رخ کشیدن برا خانمها خوبه!!!البته کمیتش مهمه کیفیت زیاد مهم نیست !!!اینکه می گی چی چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
خوراکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11):
:25r30wi:
دادا مجید دلوم پی دلته؛کوجا منزلته؟میبینم که بازم حرف مفت زدی دادا. درامد که درامد سابق هست خرج و مخارجم ده برابر شده شما جرات داری برو صدتا بگیر ترسو نباش اقای شجاع!!!!!!!!!!!!!!!!1
نمیدونم شاغلی یا بیکار ولی من معلمم درضمن تابستونا مفصل درامد کشاورزی دارم 900راس درخت سیب قرمز دارم امسال 20هکتار نخود کاشتم 35هکتار گندم باورکن نصف دارمدم از اینا جواب خرج و مخارجو نمیده ازکجا بیارک ازداوج کنم؟ ازدواج نمیکنم که تو زجر باشم ازدواج میکنم رفاهم ارامشم بیشتر باشه نه اینکه نتونم پامو هم دراز کنم. والا!
شما دوست نداري ازدواج كني !میبینم که بازم حرف مفت زدی دادا. درامد که درامد سابق هست خرج و مخارجم ده برابر شده شما جرات داری برو صدتا بگیر ترسو نباش اقای شجاع!!!!!!!!!!!!!!!!1
نمیدونم شاغلی یا بیکار ولی من معلمم درضمن تابستونا مفصل درامد کشاورزی دارم 900راس درخت سیب قرمز دارم امسال 20هکتار نخود کاشتم 35هکتار گندم باورکن نصف دارمدم از اینا جواب خرج و مخارجو نمیده ازکجا بیارک ازداوج کنم؟ ازدواج نمیکنم که تو زجر باشم ازدواج میکنم رفاهم ارامشم بیشتر باشه نه اینکه نتونم پامو هم دراز کنم. والا!
شما فينگوليش بتايپي كه ديگه كللن ما هيشي نوفهميم:1dco2x0p1lilzhfpg1tسلام ...
دوباره وختـی ما داشتیم می تایپدیم .. (پست میدادیم) بزن و بکوبــ را افتاده ...
فکنیم باید تز فینگولیــش بهره ببریم تا زودتر پستمون ارسال شه تا دینگ دونگ دنگ نشه جــو
ادمیــن ... دادا6 ... (از خودمونن) میشه یه کاری کنین انجمن (تاپیک) هر 5 ثانیه آپدیت شــه نا نیازی به رفـترش و ... نباشه ...
یا اجازه8 مــا فینگولیش بتایپیــم ...
خواستگار هست
اما اونی که لایق ما باشه نیست:bunnyearsmiley:
جناب بی بی تی:65d6a5d6s:
نه تاتی جان در مواقع لازم برای به رخ کشیدن برا خانمها خوبه!!!البته کمیتش مهمه کیفیت زیاد مهم نیست !!!
میبینم که بازم حرف مفت زدی دادا. درامد که درامد سابق هست خرج و مخارجم ده برابر شده شما جرات داری برو صدتا بگیر ترسو نباش اقای شجاع!!!!!!!!!!!!!!!!1
kar khobi mikonidسلام ...
ممنون آجــی ...
ما داریم میریم بیرون ... هوای اینجــا رو داشته باشیـن ...
آره حق با شماست اينا همش از تربيت نادرست خانواده هست.نه پسر ها رو براي برقراري يه ارتباط مناسب با پسر ها آماده ميكنن نه دختر ها رو .مدرسه هم كه همش شيخ و حاجي خانم مياد ميگه حرف زدن با نامحرم گناهه و اله بلله...فرهنگمون هم كه پايين يه دختر و پسر از ترس اينكه پشت سرشون كللي حرفاي عجيب و غريب نزنن دو دقه تو محيط دانشگاه يا محل كار يا هر جايي نميايستن با هم حرف بزنن.چون تا اين كارو بكنن همه ميگن فلاني با فلانيه و يه رمان مينويسن براشون كه حتي شايد تا به دنيا اومدن بچه هم پيش ميره!!!!!البته به جز کمرویی و خجالتی بودن و... بعضی دخترها هستند که به دلیل غرور زیادشان در محیطهای اجتماعی و خانوادگی و حتی خویشاوندان حاضر نمیشند و اگر هم حاضر شوند خیلی خشک و بی روح برخورد میکنند و با اینکه امکان داره در نهایت به یک موقعیت اجتماعی، شغلی و مالی مناسب هم برسند وخانواده آنها هم در اجتماع از شان بالایی برخوردار باشند ولی به دلیل دیده نشدن در بین عموم کمتر خواستگار دارند و در نهایت به سختی میتونند شخص مورد نظر خودشان را پیدا کنند...
که همه این مشکلات ، از خجالتی بودن تا غرور کاذب و حاضر نشدن در محیطهای اجتماعی از تربیت نادرست پدر و مادر نشات گرفته میشه
صد آفرين!چه خوب مشكل اين روش رو بيان كردي!منم باهاتون موافقم....اکثر کسایی که به صورت مدرن ازدواج کردن تجربه آشنایی با چند نفر دیگه رو هم قبل از اون داشتن و معمولا انقدر این راهو ادامه میدن تا شاید فرد مورد علاقه و مناسبو پیدا کنند
اما تو این راه ممکنه دچار مرضی به نام تنوع طلبی هم بشن و اینکه خیلیا مخصوصا برای دخترا ممکنه باعث بی آبرویی وبه بی راهه کشیده شدن بشه...
بايد يه دوره آموزشي برام بگذاري!:smilies-azardl (181
slm
از نــو ...
خاستــن ...