چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

شفيع

Well-known member
به نظر من الان مشکل آقایون فقط کار و پوول و این چیزا نیست مشکلشون اینه که می ترسن احساسشون رو بیان کنن و جواب رد بشنون .... یه کم اعتماد به نفسشوون اوومده پایین !!!!

مشكل پسراي امروزي فقط جرات هست.
پسراي امروزي ترسو هستن بي جرات هستن.اگه جرات دارن برن خواستگاري خب مگه مرد نيستن؟كار كننوكار نيست؟چطور نيست والاهركي بخواد منيتونه كار كنه.
پسراي امروزي ترسو هستن مفت طلبن راحت طلبن نميتونن ريسك كنن.
هنوز بزرگ نشدن درسته سنشون در بين 25 تا 35 هست اما هنوز بزرگ نشدن باور كنيد قضيه همينه

bakhshi

New member

اینکه نمی شه بشینید برای اومدن خواستگار

باید خودتون دست به کار شید و با کسی اشنا شید که توا نایی تشکیل زندگی رو داشته باشه و با هم تلاش کنید و به مرد زندگیتون عشق و امید بدهید چون مردها واقعا برا ی حرکت احتیاج به یک انگیزه مشخص دارند که این انگیزرو اون زن می تونه در انها به وجود بیاره

وحتما در این راه باید خودتان هم همه جوره تلاش کنید و مانند یک مرد باشید که در شرایط سخت هم اون
مرد بتونه روی شما از همه لحاظ حساب کنه

من در کل با خواستگار زیاد موافق نیستم

احساس می کنم با هم پی ریزی یه زندگی و ساختنش خیلی زیبا تره ..چون وقتی هم اون زندگی شروع می شه در خیلی از مواقع وقتی یاد سختی های قبلش می افتی قدر داشته ها تون رو می دونید

و این خیلی زیباتره

تا منتظره یک چیزه حاضر و اماده باشید

البته با ید مرد بودن یک مرد را در شروع یک رابطه در طرفت ببینی که وقتت را بیهوده تلف نکرده باشییییییییی

به امید موفقیت تمام زنان ایران زمین

آخرین ویرایش:

BBT

New member
به نظر من الان مشکل آقایون فقط کار و پوول و این چیزا نیست مشکلشون اینه که می ترسن احساسشون رو بیان کنن و جواب رد بشنون .... یه کم اعتماد به نفسشوون اوومده پایین !!!!

مشکل خانم ها چیه اونوقت ؟؟؟

BBT

New member

اینکه نمی شه بشینید برای اومدن خواستگار

باید خودتون دست به کار شید و با کسی اشنا شید که توا نایی تشکیل زندگی رو داشته باشه و با هم تلاش کنید و به مرد زندگیتون عشق و امید بدهید چون مردها واقعا برا ی حرکت احتیاج به یک انگیزه مشخص دارند که این انگیزرو اون زن می تونه در انها به وجود بیاره

وحتما در این راه باید خودتان هم همه جوره تلاش کنید و مانند یک مرد باشید که در شرایط سخت هم اون
مرد بتونه روی شما از همه لحاظ حساب کنه

من در کل با خواستگار زیاد موافق نیستم

احساس می کنم با هم پی ریزی یه زندگی و ساختنش خیلی زیبا تره ..چون وقتی هم اون زندگی شروع می شه در خیلی از مواقع وقتی یاد سختی های قبلش می افتی قدر داشته ها تون رو می دونید

و این خیلی زیباتره

تا منتظره یک چیزه حاضر و اماده باشید

البته با ید مرد بودن یک مرد را در شروع یک رابطه در طرفت ببینی که وقتت را بیهوده تلف نکرده باشییییییییی

به امید موفقیت تمام زنان ایران زمین

با این که گفتین نمیشه نشست خواستگار بیاد کاملا موافقم
ولی این که خودمون دست به کار شیم با یه نفر اشنا شیم ( البته به عنوان یه دختر ) خیر
به خاطر خرج شدن احساسات معمولا در این رابطه ها معمولا به هدفی که باید برسن نمیرسن

bakhshi

New member
با این که گفتین نمیشه نشست خواستگار بیاد کاملا موافقم
ولی این که خودمون دست به کار شیم با یه نفر اشنا شیم ( البته به عنوان یه دختر ) خیر
به خاطر خرج شدن احساسات معمولا در این رابطه ها معمولا به هدفی که باید برسن نمیرسن
من منظورم اين بوز كه اشنا شويد و اكر ديد كه مناسبتان است رابطه را جدي كنيد. و با هم به راهتون كه تشكيل يك زندكي مشترك هست ادامه دهيد. منظورم از دست به كار شدن خواستكاري كردن نبود. منظورم تلاش كردن براي يك هدف مشترك بود

bakhshi

New member
در ضمن اصلا به دختر بودن اين صحبت ها اعتقاد ندارم به نظرم مرداي امروزي از زناني خوششان مي مي ياد كه محكم باشند و ديد شون به زندكي مردانه باشه. به نظرم كذشت زماني كه مردان مي رفتند زني را مي كرفتنز كه خانه داري خوب بلد باشه. زنانكي را جوره ديكري بايد نشان داد. اقايون هم احساس دارند خيلي بيشتر از خانم ها مطمن باشيد اما مسل خانم ها فقط ابرازش نمي كنند. اين بستكي به خود يك خانم داره كه جه كسي رو انتخاب كنه كه احساسش را بيخودي خرج نكرده باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

BBT

New member
من منظورم اين بوز كه اشنا شويد و اكر ديد كه مناسبتان است رابطه را جدي كنيد. و با هم به راهتون كه تشكيل يك زندكي مشترك هست ادامه دهيد. منظورم از دست به كار شدن خواستكاري كردن نبود. منظورم تلاش كردن براي يك هدف مشترك بود

خب میشه درباره چگونگی و حدود این اشنا شدن و زمانش توضیح بدین ؟

BBT

New member
در ضمن اصلا به دختر بودن اين صحبت ها اعتقاد ندارم به نظرم مرداي امروزي از زناني خوششان مي مي ياد كه محكم باشند و ديد شون به زندكي مردانه باشه. به نظرم كذشت زماني كه مردان مي رفتند زني را مي كرفتنز كه خانه داري خوب بلد باشه. زنانكي را جوره ديكري بايد نشان داد. اقايون هم احساس دارند خيلي بيشتر از خانم ها مطمن باشيد اما مسل خانم ها فقط ابرازش نمي كنند. اين بستكي به خود يك خانم داره كه جه كسي رو انتخاب كنه كه احساسش را بيخودي خرج نكرده باشه

شما که مرد نیستی اینو بگی
اینو باید بسپاری به ما که از چه زنایی خوشمون میاد ( به عنوان مرد البته )
من فکر نمیکنم اینطور باشه
هر کس خودش باید باشه با دید خودش
یعنی مرد دید مردونه زن هم دید زنونه
حالا شاید این صحبت شما ناشی از برداشت نادرست از تعریف زن باشه
به هر حال هر کس چه مرد چه زن از کسی خوششون میاد که خودشون باشن با دید خودشون این معادله بخواد عوض بشه مفید به فایده نخاوهد بود به قول دوستان

آخرین ویرایش:

sara77

New member
کی گفته نیست؟؟؟؟//؟؟؟؟؟
همین بیبیتی خودش یادش رفته چندبار اومد؟؟؟؟؟؟؟اخرشم موفق نشد
خخخخخخخخخخخخ

rahil

New member
اصلا خاستگاری یه چیز مزخرفه
کلا ازدواج سنتی بدرد لای جرز میخوره
به قول دوست عزیزbakhshiآدم باید خودش دست به کار بشه
انقد بدم میاد از خاستگاری انگار اومدن خرید کنن
یه بار مامان پسره در اومد گفت فردا میاید بریم استخر؟
اه اه اه
خاک بر سرش
اصلا این چه تاپیکیه
اه

amirreza

New member
عجب تایپیکی به پا گردی ب ب تی؟؟؟؟؟؟
1سوال مگه اونطرف قضیه پسرا همه ازدواج کردن که دخترارو بخاطر نداشتن خاستگار به دادگاه میکشی؟؟؟؟؟

والا پسرام خیلیا فسیل شدن:(50):

amirreza

New member
بهار شیطونیاااااااااا میخوایی فوتو فنشو یادت بده :bunnyearsmiley:

نه نه این یه سره که فقط راحیل و بخشی میدونه:(40):

amirreza

New member
البته ب ب تی هم بعنوان یک استارتر باید بگه خودش در اینده چه توری زن میگیره و در کجا اشنا میشه :smiliess (11):
خواستگاری سنتی؟؟؟؟؟خیابون؟مترو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ازمایشگاه؟؟؟؟

BBT

New member
اصلا خاستگاری یه چیز مزخرفه
کلا ازدواج سنتی بدرد لای جرز میخوره
به قول دوست عزیزbakhshiآدم باید خودش دست به کار بشه
انقد بدم میاد از خاستگاری انگار اومدن خرید کنن
یه بار مامان پسره در اومد گفت فردا میاید بریم استخر؟
اه اه اه
خاک بر سرش
اصلا این چه تاپیکیه
اه

میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه
خب کسی جلو شما رو نگرفته خودت اقدام کن ببینم چی میکنی
فردا جای مامان پسره خود پسره این پیشنهاد بهتون میده بعد به اون باید بگی خاک بر سرت
این تاپیک برای اینکه این جور فکرای اشتباه رو درست کنه

amirreza

New member
بههههههههههههههههههههههار چرا حذفیدیییییییییییی اسپمتو ناقلا؟؟؟؟؟خوب بود که

بذا باشه

amirreza

New member
راستی بچه ها چرا بعضیا میگن خاک تو سرت ک اومدی خاستگاری؟؟؟؟؟

یعنی چی؟ایهام داره این حرفشون یعنی ج نه هست ....خب یه دفعه نه بگن چرا فحش میدن

بالا