k-b
New member
بی بی تی همچین تاپیک زدی انگار خودت رو دست مامان و بابات موندی!!!!:25r30wi: نیست که نیست!چرا خبری از خواستگار نیست … !؟
بی بی تی همچین تاپیک زدی انگار خودت رو دست مامان و بابات موندی!!!!:25r30wi: نیست که نیست!چرا خبری از خواستگار نیست … !؟
به نظر من الان مشکل آقایون فقط کار و پوول و این چیزا نیست مشکلشون اینه که می ترسن احساسشون رو بیان کنن و جواب رد بشنون .... یه کم اعتماد به نفسشوون اوومده پایین !!!!
به نظر من الان مشکل آقایون فقط کار و پوول و این چیزا نیست مشکلشون اینه که می ترسن احساسشون رو بیان کنن و جواب رد بشنون .... یه کم اعتماد به نفسشوون اوومده پایین !!!!
بی بی تی همچین تاپیک زدی انگار خودت رو دست مامان و بابات موندی!!!!:25r30wi: نیست که نیست!
بده با شما همدردی کردم ....
اینکه نمی شه بشینید برای اومدن خواستگار
باید خودتون دست به کار شید و با کسی اشنا شید که توا نایی تشکیل زندگی رو داشته باشه و با هم تلاش کنید و به مرد زندگیتون عشق و امید بدهید چون مردها واقعا برا ی حرکت احتیاج به یک انگیزه مشخص دارند که این انگیزرو اون زن می تونه در انها به وجود بیاره
وحتما در این راه باید خودتان هم همه جوره تلاش کنید و مانند یک مرد باشید که در شرایط سخت هم اون
مرد بتونه روی شما از همه لحاظ حساب کنه
من در کل با خواستگار زیاد موافق نیستم
احساس می کنم با هم پی ریزی یه زندگی و ساختنش خیلی زیبا تره ..چون وقتی هم اون زندگی شروع می شه در خیلی از مواقع وقتی یاد سختی های قبلش می افتی قدر داشته ها تون رو می دونید
و این خیلی زیباتره
تا منتظره یک چیزه حاضر و اماده باشید
البته با ید مرد بودن یک مرد را در شروع یک رابطه در طرفت ببینی که وقتت را بیهوده تلف نکرده باشییییییییی
به امید موفقیت تمام زنان ایران زمین
دردی نیست که نیاز به همدرد باشه!!!:tonguesmiley:
من منظورم اين بوز كه اشنا شويد و اكر ديد كه مناسبتان است رابطه را جدي كنيد. و با هم به راهتون كه تشكيل يك زندكي مشترك هست ادامه دهيد. منظورم از دست به كار شدن خواستكاري كردن نبود. منظورم تلاش كردن براي يك هدف مشترك بودبا این که گفتین نمیشه نشست خواستگار بیاد کاملا موافقم
ولی این که خودمون دست به کار شیم با یه نفر اشنا شیم ( البته به عنوان یه دختر ) خیر
به خاطر خرج شدن احساسات معمولا در این رابطه ها معمولا به هدفی که باید برسن نمیرسن
من منظورم اين بوز كه اشنا شويد و اكر ديد كه مناسبتان است رابطه را جدي كنيد. و با هم به راهتون كه تشكيل يك زندكي مشترك هست ادامه دهيد. منظورم از دست به كار شدن خواستكاري كردن نبود. منظورم تلاش كردن براي يك هدف مشترك بود
در ضمن اصلا به دختر بودن اين صحبت ها اعتقاد ندارم به نظرم مرداي امروزي از زناني خوششان مي مي ياد كه محكم باشند و ديد شون به زندكي مردانه باشه. به نظرم كذشت زماني كه مردان مي رفتند زني را مي كرفتنز كه خانه داري خوب بلد باشه. زنانكي را جوره ديكري بايد نشان داد. اقايون هم احساس دارند خيلي بيشتر از خانم ها مطمن باشيد اما مسل خانم ها فقط ابرازش نمي كنند. اين بستكي به خود يك خانم داره كه جه كسي رو انتخاب كنه كه احساسش را بيخودي خرج نكرده باشه
اصلا خاستگاری یه چیز مزخرفه
کلا ازدواج سنتی بدرد لای جرز میخوره
به قول دوست عزیزbakhshiآدم باید خودش دست به کار بشه
انقد بدم میاد از خاستگاری انگار اومدن خرید کنن
یه بار مامان پسره در اومد گفت فردا میاید بریم استخر؟
اه اه اه
خاک بر سرش
اصلا این چه تاپیکیه
اه