چراغارو خاموش کن!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehran35

New member
سلام دوستان اینجا تاپیک بابابرقی نیس قراره اینجا یه نظر سنجی راه بندازیم شاید شما هم متوجه شده باشین که خیلی از کاربرا پس از یه مدت ترجیح میدن چراغاشونوخاموش کنن وبیان!!!!!به نظر شما علتش کدام یک از گزینه های زیر می باشد
  1. جهت احترام به توصیه های بابا برقی محترم(هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش)
  2. جهت حفظ امنیت جانی وپیروی از ضرب المثل معروف آسه برو آسه بیا که...!!!!!
  3. طرفداراشون زیاد شده وقت امضا دادن ندارن و...!!!!!!
  4. پیروی از رضا صادقی عزیز که میگه چراغارو خاموش کن هوا هوای درده دوس ندارم ببینی چشمی که گریه کرده!!!!!
  5. مهم تر ازهمه میخوان زیاد به چشم ادمین جان عزیز(دامت برکاته) نیان واز بن شدن در امان بمونن!!!!

majede

New member
آره اینو خوب اومدی داداش همه ی اینا که گفتی درسته:smiliess (3):

nusha

New member
آقا اجازه ما بگیــم ؟؟؟

فکر کنم واسه این ک زیاد میان انجمن وبیشتر وقتا آن هستن، چراغ خاموش میان ک استایلشون حفظ شه

(البته من ب همشون ارادت دارم و قصد جسارت ندارم @-}--

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
سلا م داداش مرتضی !!:smilies:

:idea_majidonline:خودم فکر میکنم ،لامپاشون سوخته ،نمیانم تعویض کنن ،ما به یه نون و نوایی برسیم که !یعنی حاضرن تو سیاهچال ، کورمال کورمال رفت و امد کنن ، ولی یه قرون خرج نکنن !! به این میگن صرفه جویی در حد تیم ملی !!!!!!!!!!!!

@... zahra

New member
اتفاقا برام سوال بود چرا چراغاشونو خاموش میکنن...از چی میترسن؟؟؟:idea_majidonline:

mehran35

New member
سلا م داداش مرتضی !!:smilies:

:idea_majidonline:خودم فکر میکنم ،لامپاشون سوخته ،نمیانم تعویض کنن ،ما به یه نون و نوایی برسیم که !یعنی حاضرن تو سیاهچال ، کورمال کورمال رفت و امد کنن ، ولی یه قرون خرج نکنن !! به این میگن صرفه جویی در حد تیم ملی !!!!!!!!!!!!
خب لامپ گرون شده ندارن بدبختا!!!!میدونی الان قیمت یه لامپ کم مصرف 100وات چنده؟؟؟؟

خزر

New member
بنظر من 2-3

ولی اینا که خاموش میکنن. شاید اعتماد بنفس کاذب دارن فک میکنن همه منتظرن که اینا بیان
در صورتی که ممکنه اصلا کسی منتظر شون نباشه
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

parnia

New member
بنظر من 2-3

ولی اینا که خاموش میکنن. شاید اعتماد بنفس کاذب دارن فک میکنن همه منتظرن که اینا بیان
در صورتی که ممکنه اصلا کسی منتظر شون نباشه
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

ی بعضی هم تو جملتون لحاظ کنید...شاید همه چنین تفکری ندارن دوست خوبم.

Artmis.a

New member
گزینه ی 6 تمام موارد:dadad4:

والا من نمیدونم چی شد که خاموش شد

برای خودم که روشنه ولی دوستان میگن خاموشه!:dadad4:

اگرم خاموش باشه بلد نیستم روشنش کنم!
83519_f2580c7w5r9va8s3.gif
:rose:

ba ba barghi

Well-known member
گزینه ی 6 تمام موارد:dadad4:

والا من نمیدونم چی شد که خاموش شد

برای خودم که روشنه ولی دوستان میگن خاموشه!:dadad4:

اگرم خاموش باشه بلد نیستم روشنش کنم!
83519_f2580c7w5r9va8s3.gif
:rose:

ببین خواهر من ، یادته گفتم بیا لامپتو درست کنم ، مجانی ....نیومدی !!من تو فکر این روزها بودم !!از بس دور اندیشم !!!
حالا دیگه آمدی جانم به قربانت ، دیر آمدی !!!
الان می دونی ،قیمت یه لامپ کم مصرف صد وات چقده ؟؟نمی دونی ؟؟؟منم نمی دونم !!!آخرین نفری که خریده گویا داداش نصیری بوده !!

داش مرتضی ،چند خریدی دادا !! از کجا خریدی ؟؟!

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member

ببین خواهر من ، یادته گفتم بیا لامپتو درست کنم ، مجانی ....نیومدی !!من تو فکر این روزها بودم !!از بس دور اندیشم !!!
حالا دیگه آمدی جانم به قربانت ، دیر آمدی !!!
الان می دونی ،قیمت یه لامپ کم مصرف صد وات چقده ؟؟نمی دونی ؟؟؟منم نمی دونم !!!آخرین نفری که خریده گویا داداش نصیری بوده !!

داش مرتضی ،چند خریدی دادا !! از کجا خریدی ؟؟!

باز این فرخنده برقی اومد
658619_fishfightsmiles.gif

ba ba barghi

Well-known member
باز این فرخنده برقی اومد
658619_fishfightsmiles.gif

اینا ....اینا رفتم !!!

خب می خواستم ،کارتو راه بندازم !!!حالا یه لامپ به طور خصوصی می فرستم برات !!باز بگو من بد !!! واسه شما مجانی ....چون استادی !:smilies:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا