چراجوسرد وسنگین زمستان حاکم بر انجمن شده!!!!!!!!!!!!!

mehran35

New member
سلام دوستان !!!!!!!!!چند وقته دیگه این انجمن شور ونشاط اولشو نداره !!!!!!!!!!نه بحثی نه کل کلی نه توهمات بیهوده ای !!!!!!!!!!!!کم کم داره این زندگی مجازی هم رنگ واقعیت ها رو به خودش میگیره در دنیای واقعی هر چیزی یه دلیلی میخواد حتی شاد بودن!!!!!!!!!!

shima.p

New member
من فک میکنم یه دلیلش اینه که داریم کم کم به عید و بعدش کنکور نزدیک میشیم و بچه ها یکم به خودشون اومدن
نمونه ش خوده من کابوس کنکور میبینم هنو هیچی نشده

mehran35

New member
سلام حاج آقا خب کنکور داریم
572121_LaieA_029.gif
هرروز که دو سه ساعت اینجا آنلاینین خب ماهم شیفت میریم نه خواهر من مشکل از جای دیگه اس!!!!!!!!!!!!!

mehran35

New member
کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
632021_LaieA_041.gif

البته گاهی به شخصه ترجیح میدم با بعضیا بحث و برخورد نداشته باشم:thumbsdownsmileyani
و زمان انجمن اومدنم رو هم جهت درس کم کردم:riz304:
همین دیگه اگه قراره ما اینجا توانایی بحث وگفتگو باهمونداشته باشیم واینجا روبا میدون جنگ اشتباه بگیریم پس اینجا میام واسه تعریف وتمجید کردن ازهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دنیا برای کسانی که احساس می کنند یک تراژدی و برای آنان که فکر می کنند یک کمدی است

دکتر شریعتی

بشر به خوشبختی خیلی زود عادت می کند و چون خیلی زود عادت می کند خیلی زود هم فراموش می کند که خوشبخت است :)

mw.ashel

New member
حاجی ما که میائیم و سر میزنیم و نظرم میدیم ولی راست میگید الان که وقت امتحاناته دانشجویی هستش و کم میان و بقیه هم مشغول کار و خوندن برای ارشدن

MOHAMMAD.R

New member

امان از خستگی و مشغله ها!!!!!!!!!
یه موضوع جالب باشه باز همه جذب میشن از همین الان فکر کن یه موضوع جنجالی بزار ببین باز چه بحثایی پیش میاد!:)
همه درس و کارو میزارنو میان اینجا...

mehran35

New member
حاجی ما که میائیم و سر میزنیم و نظرم میدیم ولی راست میگید الان که وقت امتحاناته دانشجویی هستش و کم میان و بقیه هم مشغول کار و خوندن برای ارشدن
نه مشکل از وقت نداشتن بچه ها نیس همه بالاخره روزی یه بارو میان ولی الان تو کل موضوعات انجمنو بگرد غیراز مباحث درسی چه تاپیک خوب ومفیدیا لااقل مفرحی پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mw.ashel

New member
نه مشکل از وقت نداشتن بچه ها نیس همه بالاخره روزی یه بارو میان ولی الان تو کل موضوعات انجمنو بگرد غیراز مباحث درسی چه تاپیک خوب ومفیدیا لااقل مفرحی پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست داری یه تایپیک توپ و مفرح بزنم که همه پاشن بیان؟

ariyana

New member
اولین علتش اینه که یه مقدار تاپیک ها موضوعات ...... پیدا کرده
دوم اینکه واقعا زمان امتحاناته، شخصا من الان حسابی درگیرم!!!!

بالا