چالش سطل آب یخ

biosta

Well-known member
انتقاد نیکی کریمی از چالش سطل آب یخ

نیکی کریمی کارگردان و بازیگر کشورمان با انتقاد از چالش موسوم به «سطل آب یخ» تصویر زیر را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد.

- - - Updated - - -

نظر شما چیه؟

95 درصد کارهای ادم صرفا در قالب خوب و بد قرار نمیگیرد
تفاوت این که موافق یا مخالف باشیم با نظر خانم کریمی به خاطر فرهنگ جهان بینی شخصیت مان هست
و این که بیشتر با کودکمان بالغ یا والدمان به موضوعات نگاه کنیم
اگر خانم کریمی با والد درونش به موضوع نگاه نمیکرد حتما چنین نمی نوشت .نظر شخصی من تصدیق و تائید عمل چالش سطل اب هست
مگر خدا بهشت را وعده نداده برای کار خوب پس می خواسته به بندگانش انگیزه بده
وگر نه چند نفر هستند که عمل خوب را صرفا برای خوب بودنش انجام دهند؟؟ خیلی کم .
این سطل هم مثل موتور متحرک هست که خوبی را میخواهد مثل همون وعده بهشت پخش کنه .
لازمه بگم 80 درصد شخصیت انسان تا 8 سالگی شکل گرفته
پس انتخاب ها و کارهای انسان مستقیم و غیر مستقیم بر گرفته از این هست که کودک درون چی میخواهد
این سطل اب هم بهانه ای هست تا کودک درون شادی کند و این شادی را به دیگران هم منتقل

AWWA

New member
95 درصد کارهای ادم صرفا در قالب خوب و بد قرار نمیگیرد
تفاوت این که موافق یا مخالف باشیم با نظر خانم کریمی به خاطر فرهنگ جهان بینی شخصیت مان هست
و این که بیشتر با کودکمان بالغ یا والدمان به موضوعات نگاه کنیم
اگر خانم کریمی با والد درونش به موضوع نگاه نمیکرد حتما چنین نمی نوشت .نظر شخصی من تصدیق و تائید عمل چالش سطل اب هست
مگر خدا بهشت را وعده نداده برای کار خوب پس می خواسته به بندگانش انگیزه بده
وگر نه چند نفر هستند که عمل خوب را صرفا برای خوب بودنش انجام دهند؟؟ خیلی کم .
این سطل هم مثل موتور متحرک هست که خوبی را میخواهد مثل همون وعده بهشت پخش کنه .
لازمه بگم 80 درصد شخصیت انسان تا 8 سالگی شکل گرفته
پس انتخاب ها و کارهای انسان مستقیم و غیر مستقیم بر گرفته از این هست که کودک درون چی میخواهد
این سطل اب هم بهانه ای هست تا کودک درون شادی کند و این شادی را به دیگران هم منتقل

ممنون از نظرتون...لذت بردم.:rose:خواستم امتیاز بدم ولی نشد.
به عنوان یه فرد (نه به عنوان شروع کننده این تاپیک) باهاتون موافقم. هرچند ترجیح میدم کمک هر کس به بیماران خود اون کشور تعلق بگیره تا جلوی سواستفاده های احتمالی گرفته بشه.

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
دوستان معذرت میخوام اگه از بعضی نظرات طرفداری میکنم...کسی که تاپیکی تو بحث آزاد میزنه نباید در مقام قضاوت بشینه. فقط میخوام نظر شخصیمو بگم.....شمام تو بیان افکار و نظرتون کاملا آزادین.....حتی اگه مخالفتی باشه با آغوش باز پذیرا هستم:rose::rose::rose:

Nike313

New member
سلام

لا اله الا انت،سبحانک انی کنت من الظالمین

اللهم صل علی محمد وال محمد

مرسی از مکسین و مرضی :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: elham2012

baran71

New member

(ممنون سپیده جان)

یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ

(آتشین...mahsaa..ب این دعا خونی دعوت میکنم)

:riz304::riz304::riz304::riz304:

آخرین ویرایش:

mahsaa

New member
.
و نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا
سوره الاسراء،آیه 82​

و از قرآن آنچه را براى مؤمنان شفا و رحمت است (شفا از امراض معنوى و اجتماعى) نازل می‏كنيم، ولى ستمگران را جز زيان (روحى و اجتماعى) نمی افزايد .

مرسی مرضی جون وباران گلی از دعوتتون:heart: . مرسی نوتر از طرحی که دادی....و من هم مهسا بانو ، الهام جون و ناروین جون رو به این جمع دعوت میکنم:riz304::riz304:

....اللهم اشف کل مریض.....

حسان

Well-known member
2552942_279.jpg

کرهانی

New member
ممنون شفق عزیز
چه رسم خوبی شد
...من امشب داشتم کانال کردستان یه فیلم میدیدم پسربچه توش سرطان داشت:( کلی همینجوری اشکام اومدن...خیلی سخت بود(موندم با چه انگیزه ای دوست داشتم یه زمانی پزشک بشم...اصلا دل پزشکی و کارایی که بیماران رو ببینی ندارم)...مطب دکترم امروز یه خانم مسن داشتن از پله ها میاوردن بالا نرسیده به پله سوم فوت شدن :( روحشون شاد چقدر مرگ به آدم نزدیکه

يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ‏ عَلَى‏ وَجَعِيَ‏ الشِّفَاءَ

Fariba 90

New member

منم
Fariba 90وmahsaaوNike313 رو دعوت میکنم تا هر دعایی که دوست داشتن بخونن

ممنون از پیشنهاد خوبت نوتر

ممنون مرضیه جون از دعوتت

7d98119037c5.jpg

اَللّهُمَّ اِنَّهُ لَمْ يُمْسِ اَحَدٌ مِنْ خَلْقِكَ اَنْتَ الَيْهِ اَحْسَنُ ضيعاً مِنی وَ لا لَهُ اَدْوَمُ كَرامَةً

وَ لا عَلَيْهِ اَبْيَنُ فَضْلاً وَ لا بِهِ اَشَدُّ تَفُّرُقاً وَ لا عَلَيْهِ اَشَدُّ حِياطَةً وَ لا عَلَيْهِ اَشَدُّ تَعَطُّفاً مِنْكَ عَلَىَّ

وَ اِنْ كانَ جَميعُ الْمَخْلُوقينَ يُعَدِّ دُونَ مِثْلَ تَعْديدى فَاشْهَدْ يا كافِىَ الشَّهادَةِ اَنّى اُشْهِدُكَ بِنِيَّةِ صِدْقٍ

بِاَنَّ لَكَ الْفَضْلَ وَ الطَّوْلَ فى اِنْعامِكَ عَلَىَّ و قِلَّةِ شُكْرى لَكَ فيها يافاعِلَ كُلِّ اِرادَةٍ

صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ طَوِّقْنى اَماناً مِنْ حُلُولِ السَّخَطِ لِقِلَّةِ الشُّكْرِ وَ اَوْجِبْ لى زيادَةً

مِنْ اِتْمامِ النِّعْمَةِ بِسَعَةِالرحمه و اَمْطِرْنى خَيْرَكَ

وَ لاتُقايِسْنى بِسُوَّءِ سَريَرَتى وَامْتَحِنْ قَلْبى لِرِضاكَ وَ اجْعَلْ ما تَقَرَّبْتُ بِهِ

اِلَيْكَ فى دينِكَ لَكَ خالِصاً وَ لا تَجْعَلْهُ لِلُزُومِ شُبْهَةٍ وْ لا فَخْرٍ

و لا رِياءًيا كَريم

منم از imunoo و هانیه و saneدعوت میکنم. :riz304::riz304::riz304:​

هانیه

Well-known member

اللهم اشف کل مریض
اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض
اللهم اشف کل مریض

خدایا همه مریض ها رو شفا بده(یاد پارسالم افتادم:sad::sad:)

ayatolkorsi.jpg

من ایت الکرسی رو خیلی دوست دارم....ممنون فریبا جون به خاطر دعوتت....منم شوکا رها 45 ومهنا رو دعوت میکنم....

هانیه

Well-known member

اللهم اشف کل مریض
اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض
اللهم اشف کل مریض

خدایا همه مریض ها رو شفا بده(یاد پارسالم افتادم:sad::sad:)

ayatolkorsi.jpg

من ایت الکرسی رو خیلی دوست دارم....ممنون فریبا جون به خاطر دعوتت....منم شوکا رها 45 ومهنا رو دعوت میکنم....

-

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

ketabsabz

Well-known member
يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ‏ عَلَى‏ وَجَعِيَ‏ الشِّفَاءَ

اللهم اشف کل مریض

انشالله که خدا خودش همه ی مریضا رو شفا بده
الهی آمین

siczDG0T_535.jpg

منم @...Hossein2468.....zahra. ....... ایزو رو دعوت میکنم به خوندن دعا

آخرین ویرایش:

رها45

New member
هو الشافی

اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!

اللهم اشف كل مرضانا به حرمت مولانا الامام مهدي عجل الله تعالي ظهوره

آمين يا رئوف و يا رحيم

دعای مشلول - متن و ترجمه(صوتی)

بچه های دعای مشلول دعای محشریه من که خیلی دوستش دارم لینکشم براتون گذاشتمو التماس دعا.امیدوارم خدا همه مریضارو به حق مریض مصلحتی کربلا شفا بده.الهی امین.

هانیه جون ازت ممنونم.منمپرستار تبریز و اقا عبدالله رو دعوت میکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

abdolla

Member
e9161_.jpg

25156.jpg.png

اللهم اشفی کل مریض بحق مریض کربلا زین العابدین(ع)

ظریف دعوت میکنم

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

khodaei

New member
بِسْمِ الله الرّحْمنِ الرّحیم

بِسْمِ اللهِ شِفاءً وَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهِ اِکْفاءً اَذْهِبِ البَأسَ رَبَّ النّاسِ وَ اشْفِ اَنْتَ الشّافی شَفاءً وَ اَنْتَ الْکافی کِفاءً لا یُغادِرُ شِفاءَکَ سُقْماً وَ صَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِه اَجْمَعینَ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ

پیچک-مهنا - خدایی -نایک رو دعوت میکنم به این دعا خونی
.........................................................
من در حد توانم ب نیازمندان کشور خودم اول کمک می کنم.
و بجای سطل آبم. شفائ مریضا رو از خدا میخام . بهترین موقع دعا و زیارت قبور دعاشون می کن.

COLOR]
]
انشالله که خدا دعاهامون رو قبول میکنه...شفا دست اوست
ممنون که دعوتم کردید ماکسین عزیز!قبول باشه
ماهی رو دعوت میکنم.

آخرین ویرایش:

avishan

New member

آخرین ویرایش:
بالا