چالش سطل آب یخ

mexin

Well-known member
آره کاری کردم که ایراد اسراف آب از این چالش برداشته بشه....دوباره آب یخ روگذاشتم یخچال برای مصرف دوباره:idea_majidonline:

فرین .. خب میگم از 100 دلاری که ریختی به حسابشون 50 دلار رو بهت برگردونن ..خوبه ... تا دوباره بتونی یه سطل دیگه آب و یخ بریزی رو خودت و ملت رو دوباره به چالش بکشی ...:motat:

AWWA

New member
فرین .. خب میگم از 100 دلاری که ریختی به حسابشون 50 دلار رو بهت برگردونن ..خوبه ... تا دوباره بتونی یه سطل دیگه آب و یخ بریزی رو خودت و ملت رو دوباره به چالش بکشی ...:motat:

نه برادر من ...پس تو جریان نیستی....کسی که آب یخ رو میریزه دیگه پول واریز نمیکنه. کسی که دعوت بشه و نخواد اینکارو بکنه موظفه در عوض پول بده.....مگه از پولم سیر شدم،باز جون دادن آسونتره:motat:

marzi ba

Well-known member
مرضی جان یا باید تو چالش شرکت کنی یا صد ملیون دلار به حساب اوباما واریز کنی.....دیگه انتخابش با خودته:thumbsupsmileyanim:

ههههههههههههه خو پول ندالم که اونم صد میلیون دلار :smiliess (15):به پول ایران میشه چه قد:idea_majidonline:

N@RVIN

Well-known member
همه ی عزاداریها و حجها و نمازها که برای تجلی نیس

من با این مخالفم ..خب اینطوری بشه با اسلام مدرن همه ی نمادها باید حذف بشه اگر چیزی منطقی و به اندازه باشه چه اشکالی داره

در ضمن الله علیم بذات صدور ..نمیشه گفت همه چیز ریاست..دانای اعلم فقط خداست

نماز اول وقت و سرکارم شرایطشو داره اگر شرایط بود چه اشکالی داره هرچند خودم هیچوقت نتونستم نماز اول وقتی باشم ولی خو در کل میگم

هرچندا این بحث اینجا تقریبا میدونی زیاد مربوط نیست و من منذرت میخوام ولی در کل به نظر من نمادها منطقی و با مفهوم باشن هیچ اشکالی ندارن اما مسخره بازی و بی عقلی واقعا جای تاسف داره چه تو دین چه دنیای مدرن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: elham2012

AWWA

New member

ههههههههههههه خو پول ندالم که اونم صد میلیون دلار :smiliess (15):به پول ایران میشه چه قد:idea_majidonline:

اگه پول نداری پس به سبک نوتر پیکاسویی چالش آب یخ رو انجام بده:smiliess (4):

ملیونشو نداشت من خواستم پیاز داغش زیاد شه.....به پول ایران فک کنم 500 هزار تومنی بشه......شایدا از بازار دلار خبر ندارم

AWWA

New member
همه ی عزاداریها و حجها و نمازها که برای تجلی نیس

من با این مخالفم ..خب اینطوری بشه با اسلام مدرن همه ی نمادها باید حذف بشه اگر چیزی منطقی و به اندازه باشه چه اشکالی داره

در ضمن الله علیم بذات صدور ..نمیشه گفت همه چیز ریاست..دانای اعلم فقط خداست

نماز اول وقت و سرکارم شرایطشو داره اگر شرایط بود چه اشکالی داره هرچند خودم هیچوقت نتونستم نماز اول وقتی باشم ولی خو در کل میگم

هرچندا این بحث اینجا تقریبا میدونی زیاد مربوط نیست و من منذرت میخوام ولی در کل به نظر من نمادها منطقی و با مفهوم باشن هیچ اشکالی ندارن اما مسخره بازی و بی عقلی واقعا جای تاسف داره چه تو دین چه دنیای مدرن
منم باهات موافقم ناروین جان......دین هم ظاهر داره هم باطن....هردوش مهمن

sungirl0077

New member
من کلیپ تصویریش رو دارم ...بعله ...اسمی م از شما نبرده ...:whistle:

- - - Updated - - -

من کلیپ تصویریش رو دارم ...بعله ...اسمی م از شما نبرده ...:whistle:

اقا یعنی چی :-| کلیپ رو سانسور کردن
برادپیت شخصا کلیپ رو واسم فرستاده :smiliess (2):

کرهانی

New member
من از طرف براد پیت به این چالش آب یخ دعوت شدما..جا داره ازینجا ازش تشکر کنم ...بعله ... منم به نوبه خودم همه اعضای انجمن رو به چالش آب یح دعوت مینمایم ..اسم نمیبریم دیگه میترسم از قلم بیفتینا .. زودی برین آب یخ درست کنید و بریزید رو خودتون ..100 دلار هم فراموش نشه ...بعله
یادم نمیاد وقتی برادپییت منو دعوت کرد اسم شما هم گفته باشه هاا؟!! :))))

خخخخ مکسین مهشید دهوا نکنین:25r30wi:
آیا میدانستید براد پیت علاقه ای به حمام و استفاده از عطر و ادکلن نداره و هم بازی هاش از بوی بد بدنش همیشه شاکین؟؟؟:65d6a5d6s:

AWWA

New member
آیا میدانستید براد پیت علاقه ای به حمام و استفاده از عطر و ادکلن نداره و هم بازی هاش از بوی بد بدنش همیشه شاکین؟؟؟:65d6a5d6s:

جدی؟ پس هر هفته یکی باید به چالش دعوتش کنه:))

نوتر

New member
آوا خانم منو به چالش پینت دعوت کردن که نقاشی خودم رو که دارم رو خودم آب یخ میریزم رو بکشم.

منم ازشون اجازه میخوام بجای نقاشی که رنگ و بوی شوخی و طنز داره هر کی رو به چالش دعوت میکنیم یه دعا در حق همه ی بیماران و همه ی اونایی که به خاطر نداری بیمار میشن یاخدا نکرده می میرن بخونه

البته میگم با اجازه آوا خانم

بِسْمِ الله الرّحْمنِ الرّحیم

بِسْمِ اللهِ شِفاءً وَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهِ اِکْفاءً اَذْهِبِ البَأسَ رَبَّ النّاسِ وَ اشْفِ اَنْتَ الشّافی شَفاءً وَ اَنْتَ الْکافی کِفاءً لا یُغادِرُ شِفاءَکَ سُقْماً وَ صَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِه اَجْمَعینَ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ

و من همچینین مهسا بانو-سپید 71 - ماکسین و شفق@ رو به این دعا خونی دعوت میکنم
به امید شفای همه مریضان:rose:
هر کس هر دعایی که داشت بخونه. عربی هم نباشه مهم نیست.
اصن دقیقا به همون زبان و لهجه شهرتون هم باشه اشکالی نداره

یه پیشنهادی هم دارم هر کی قبول زحمت کردند و تشریف اوردن و اسم کسی رو بردند حتما لینک پست رو به طرف مقابل بفرستند تا اونا هم در جریان باشند.

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member

بِسْمِ اللهِ شِفاءً وَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهِ اِکْفاءً اَذْهِبِ البَأسَ رَبَّ النّاسِ وَ اشْفِ اَنْتَ الشّافی شَفاءً وَ اَنْتَ الْکافی کِفاءً لا یُغادِرُ شِفاءَکَ سُقْماً وَ صَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِه اَجْمَعینَ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ

ناروین -مکسین - ماکسین -اتشین رو دعوت میکنم به این دعا خونی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

نوتر

New member

ناروین -مکسین - ماکسین -اتشین رو دعوت میکنم به این دعا خونی

ممنون میگم میتونید دعای دیگه هم بخونیداااا:tsimuzpzwoap1t9y3o7

maxin

Well-known member

پیچک-مهنا - خدایی -نایک رو دعوت میکنم به این دعا خونی
.........................................................
من در حد توانم ب نیازمندان کشور خودم اول کمک می کنم.
و بجای سطل آبم. شفائ مریضا رو از خدا میخام . بهترین موقع دعا و زیارت قبور دعاشون می کن.

• Like

sepid71

New member
آوا خانم منو به چالش پینت دعوت کردن که نقاشی خودم رو که دارم رو خودم آب یخ میریزم رو بکشم.

منم ازشون اجازه میخوام بجای نقاشی که رنگ و بوی شوخی و طنز داره هر کی رو به چالش دعوت میکنیم یه دعا در حق همه ی بیماران و همه ی اونایی که به خاطر نداری بیمار میشن یاخدا نکرده می میرن بخونه

البته میگم با اجازه آوا خانم

و من همچینین مهسا بانو-سپید 71 - ملینا- ماکسین و شفق@ رو به این دعا خونی دعوت میکنم
به امید شفای همه مریضان:rose:
هر کس هر دعایی که داشت بخونه. عربی هم نباشه مهم نیست.
اصن دقیقا به همون زبان و لهجه شهرتون هم باشه اشکالی نداره

یه پیشنهادی هم دارم هر کی قبول زحمت کردند و تشریف اوردن و اسم کسی رو بردند حتما لینک پست رو به طرف مقابل بفرستند تا اونا هم در جریان باشند.

خیلی پیشنهاد خوبیه .....ممنونم نوتر ....

دعا رو خوندم ......انشالله همه تو این دنیا سالم و سلامت باشن هرکیم ک بیمار هست انشالله زودی شفا پیدا کنن ..

همین چند دقیقه پیش یه خبر بد شنیدم ...یه جوون 20 و خورده ای ساله بخاطر بیماری ریوی فوت کرد .....

ی امید روزی ک هیچکی هیچکی مریض نشه .....

اللهم اشفا کل مریض

الهی آمین .......بازم ممنونم نوتر ....
:riz304:

من مرضی ... باران71 ... ماهی ... رو دعوت میکنم

mohana

Well-known member
.
..

یا عِمادَ مَنْ لا عِمادَ لَهُ، وَ یا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ، وَیا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ
وَیا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ، وَیا غِیاثَ مَنْ لا غِیاثَ لَهُ، وَیا کَنْزَ مَنْ لا کَنْزَ لَهُ
، وَ یا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ، یا کَریمَ الْعَفْوِ، یا حَسَنَ التَّجاوُزِ، یا عَوْنَ الضُّعَفآءِ
یا کَنْزَ الْفُقَرآءِ، یا عَظیمَ الرَّجآءِ، یا مُنْقِذَ الْغَرْقى، یا مُنْجِىَ الْهَلْکى،
یا اَللهُ یا اَللهُ یا اَللهُ
لا اِلـهَ إلاَّ اَنْتَ
وَحْدَکَ لا شَریکَ لَکَ

اللهم اشف کل مریض

امَّن یُجیبُ المُضطَرَّ إذا دَعاه وَ یَکشِفُ السُّوء

حسان،شوکا، و ستایش رو دعوت میکنم ب خوندن این دعا...

ب امید شفای همه بیماران :rose:

آخرین ویرایش:

sungirl0077

New member

ای باباااااا
اگر میدونستم انقدر شلختس میگفتم آنجلینا دعوتم کرده حداقل :25r30wi:

mexin

Well-known member
- سلامتی همه (خانواده- دوستان-و همه)-شفای همه ی مریض ها- صلح در بین همه ملت ها - ازبین رفتن فقر- و کاهش خرافات و پیشرفت علمی کشور همه ی اینا جز با تغییر دیدگاه و تلاش و افزایش آگاهی بدست نمیاد درسته که دعا تاثیر داره ولی در کنارش باید دیدگاهمون رو به خیلی از مسائل تغییر بدیم و براش از ته قلب تلاش کنیم ..انشاالله

• Like

mexin

Well-known member

یه جوری این کرهانی حرف میزنه انگاری قبل آنجلینا جولی چندین سال با براد پیت زندگی کرده ....من باهاش چندین سال تو نیویورک رفیق بودم تو داری از مسائل شخصیش حرف میزنی؟!هوم؟:21::tonguesmiley:

بالا