zz470
New member
ساعت یک بامداد
فکر کنم امشب هم باید مثل اکثر شب ها تا 5 صب بیدار بمونم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
حل تمرینای کسلا رو باید تموم کنم و تایپ کنم و تو سایت گروه اپلود کنم برای دکتر بهرامپور
فصل یازدهم کتاب دودی هم برای درس روش های زیستی 2 رو من هفته پیش قرار بود تدریس کنم ولی پاور پوینت درست نکردم دکتر بهرامپور گفتن :
"چراااااا پاور پوینت درست نکردییییییییی؟؟؟؟؟
7977cujr38iyymsu8:"
حالا نصف فصل موند برای این هفته ؛ دیگه از ترس ایشون الان دارم پاور پوینتشو آماده میکنم .:ahi5slcgm04mi8jqqkl
علاوه براینا باید از هر فصل کتاب کسلا چهار پنج تا سوال تستی در بیاریم ...
اینا فقط مشقای دکتر بهرامپور هستش حالا بقیه درسا بماند
تازه چادرمم شسته بودم تو حیاط به بند اویزون کرده بودم رفتم برش دارم دیدم مثه اینکه انداختنش رو زمین و بعد چادر پر از گل رو دوباره لطف کردن گذاشتن رو بند حدا قل زیر دست و پا نره !! دوباره شستیم و پهنیدیم حالا صب بایستی لباسامم اتو بزنم
تازه کفشامم واکس بزنم
خداییش تا حالا تو عمرم اینقد سرم شلوغ نبوده
)))))))
فکر کنم امشب هم باید مثل اکثر شب ها تا 5 صب بیدار بمونم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
حل تمرینای کسلا رو باید تموم کنم و تایپ کنم و تو سایت گروه اپلود کنم برای دکتر بهرامپور
فصل یازدهم کتاب دودی هم برای درس روش های زیستی 2 رو من هفته پیش قرار بود تدریس کنم ولی پاور پوینت درست نکردم دکتر بهرامپور گفتن :
"چراااااا پاور پوینت درست نکردییییییییی؟؟؟؟؟
حالا نصف فصل موند برای این هفته ؛ دیگه از ترس ایشون الان دارم پاور پوینتشو آماده میکنم .:ahi5slcgm04mi8jqqkl
علاوه براینا باید از هر فصل کتاب کسلا چهار پنج تا سوال تستی در بیاریم ...
اینا فقط مشقای دکتر بهرامپور هستش حالا بقیه درسا بماند
تازه چادرمم شسته بودم تو حیاط به بند اویزون کرده بودم رفتم برش دارم دیدم مثه اینکه انداختنش رو زمین و بعد چادر پر از گل رو دوباره لطف کردن گذاشتن رو بند حدا قل زیر دست و پا نره !! دوباره شستیم و پهنیدیم حالا صب بایستی لباسامم اتو بزنم
تازه کفشامم واکس بزنم
خداییش تا حالا تو عمرم اینقد سرم شلوغ نبوده