پیرامون دانشجویان ارشد آمار زیستی

biosta

Well-known member
یکی از دوستان آماری سوال پرسید که جواب سوالش را برایتان می گذارم

سلام
بایستی دروس تمام شود تا بتوانید کنکور شرکت کنید و فقط واحد پایان نامه مانده باشد
در ترم سوم یعنی پاییز 94 شما مقداری از دروس تخصصی را دارید که باید بگذرانید
پس در ترم سوم ( کنکور دکتری آبان ماه 94 ) نمی توانید شرکت کنید .
و می توانید در کنکور دکتری آبان ماه 95 شرکت کنید .
بفرض هم اگر ، اگر می توانستید در ترم سوم کنکور دکتری دهید احتمال زیاد قبول نمی شدید
چون هنوز تعدادی از دروسی که در کنکور دکتری می آید را نگذرانده بودید و همچنین رزومه ضعیفی احتمالا داشتید
بیشتر از نصف داوطلبان قبولی چنین نیستند که بعد از فارغ التحصیلی، در دکتری بلافاصله قبول شود
قبولی در دکتری برایند تلاش های چند سال هست که هم درصدهای کتبی خوب باشد (حداقل متوسط 40 درصد )
و طی گذشت زمان رزومه قوی شود مثلا" مدرس یک کارگاه یا کلاح حل التمرین و دو تا مقاله و یکی دو تا هم طرح تحقیقاتی
تا که داوطلبی قبول شود آن هم در دانشگاه مورد نظرش

یک توصیه مهم دارم که نصف راه قبولی در داشتن زبان انگلیسی قوی هست
چرا که بواسطه آوردن نمره ی خوب در آزمون mhle خود یک امتیاز در مصاحبه محصوب می شود.

زبان انگلیسی ( بخصوص خواندن ) قوی که باشد باعث می شود بهتر و بیشتر بتوانید کارهای تحقیقاتی انجام دهید و این یعنی پر شدن رزومه
مهارت خواندن در زبان انگلیسی باعث می شود که بهتر و با وقت کمتری متون دروس دوره ی ارشد را بخوانید
( و علاوه بر آوردن نمره ی بهتر در دروس که باعث افزایش معدل هست که یک خود بخشی از رزومه هست)
که باعث می شود برای آزمون کتبی بهتر آماده شوید

در 50 درصد قبولی که مربوط به مصاحبه هست
مقداری از این امتیاز مصاحبه مرتبط هست به خواندن متن انگلیسی در جلسه مصاحبه و توضیح آن حتی گاهی به انگلیسی
بهرحال یک دانشجوی ترم یک اگر می خواهد دکتری قبول شود از الان باید به فکر تقویت زبان انگلیسی اش باشد .

biosta

Well-known member
سلام
کتاب برای آموزش spss تو بازار خیلی زیاد هست
انواع کتاب های آموزش spss وجود دارد
اما اگر خواستید بخرید کتاب جامعی بخرید
یکی از فاکتورهای جامع بودن کتاب قطور بودن آن است !!!یعنی مثلا کمتر از 500 صفحه نباشد
فاکتور دیگر که کیفیت مطالب داخلش است را با ورق زدن دیگر دستتان می آید
یکی از کتاب هایی که خوبه و الان دارمش مثلا کتاب زیر است
کتاب " تحلیل داده های روانشناسی با برنامه spss "
نام دارد که نیکلا بریس نویسنده آن است و
و مترجم دکتر خدیجه علی آبادی
مترجم آن است
نشر دوران

آخرین ویرایش:

parimah93

New member
سلام دوستان.ماهم 6تا دختریم. استنباط کسلا میخونیم.روشها رازنر. اپیدمیولوزی گوردیس.نرم افزارr کلیات پزشکی ام جی پارک.
واسه من خیلی سخت میگذره

nbio

New member
سلام بچه ها کسی حل تمرینای روزنرو داره ؟ خیلی لازم دارم

biosta

Well-known member
سلام بچه ها کسی حل تمرینای روزنرو داره ؟ خیلی لازم دارم

سلام
تو گروه وایبر اسم کامل کتاب را بنویسید و بگویید حل التمرین اش را می خواهید
احتمال زیاد دانشجویان دانشگاه های دیگر هم همین کتاب را تو ترم یک دارند می خوانند .
منم می گردم به روی چشم بود با ایمیل می فرستم خدمتتان

nbio

New member
کسی اینجا کتاب rosneroواسه روش های اماری نمیخونه؟؟؟!!!!

simin30

New member
نگاهی نو به برنامه ریزی شخصی و شغلی
ـ بسیاری از افراد دچار رویاپردازی منطقی می شوند. آنها مایل هستند به رویایی بزرگ دست یابند اما چون ریسک گریز هستند به هدف خود نمی رسند. آنها مایل نیستند در وضعیت کنونی خود اختلال پدید آورند و معمولا در منطقه امن خود باقی می مانند و ریسکی نمی پذیرند.

افراد برای خروج از منطقه امن خود می آموزند که اهدافی داشته باشند. روند تعیین هدف شبیه تعیین نقاط ایست بازرسی در مسیر حرکت به سمت مقصد مورد نظر است. تعیین و دستیابی به اهداف کوچک معیاری برای مشخص کردن پیشرفت، اندازه گیری موفقیت و بیان امکان پذیر بودن کلی برنامه است.

به تعیین هدف مانند ایجاد نقشه راه برای ترسیم موفقیت نگاه کنید. به زمانی فکر کنید که با دوستان خود به یک سفر جاده ای طولانی می روید. اکثر اوقات شما در ابتدا هدف را می شناسید اما طولانی بودن مسیر وجود نقاط ارزیابی را ضروری می کند. قبل از آغاز سفر ممکن است تصمیم بگیرید پس از طی کردن یک چهارم مسیر برای خوردن غذا توقف کنید و پس از طی کردن نیمی از مسیر بنزین بزنید و ...

در این حالت شما در حال دستیابی به اهداف کوچک تر و فوری هستید که در نهایت شما را به هدف نهاییی تان می رساند. یک نقشه راه شخصی برای رسیدن به هدف مورد نظر خود تدوین کنید. برای این کار باید سه نوع هدف تعیین کنید: اهداف فوری، اهداف میان مدت و اهداف بلندمدت.

تعیین هدف بلندمدت. کار را با تعیین یک هدف بلندمدت که تحقق آن گاه سال ها زمان می برد شروع کنید. تعیین این هدف باید ابتدا انجام شود زیرا این هدف بر انتخاب اهداف میان مدت و فوری موثر خواهد بود.

هدف بلندمدت یک فرد ممکن است رسیدن به سمت مدیریت عاملی شرکت گوگل باشد. هدف بلند مدت فرد دیگر ممکن است تاسیس یک شبکه تلویزیونی باشد. هدف بلندمدت تا جایی که امکان دارد باید مشخص باشد. در این حالت دستیابی به آن و تعیین اهداف میان مدت و فوری آسان تر خواهد بود. پس از تعیین هدف بلندمدت، می توانید به تعیین نقاط ایست بازرسی بپردازید.

تعیین اهداف فوری. اهداف فوری کوچک هستند و باید در مدتی کوتاه تحقق یابند. پیشنهاد می کنیم این اهداف را طوری تعیین کنید که در یک هفته قابل تحقق باشند.

از خود بپرسید این هفته چه کاری باید انجام دهم تا مرا به هدف بلندمدت نزدیک کند؟ برای یک نویسنده، یک هدف فوری می تواند نوشتن پنج صفحه دستویس یا شرکت در یک هفتگی نویسندگی باشد. همچنین بک هدف فوری می تواند آغاز مطالعه کتابی درباره حوزه ای باشد که قصد ورود به آن را دارید. واقع بین باشید. دستیابی به اهداف فوری باید شبیه برداشتن نخستین قدم ها در آغاز یادگیری راه رفتن در دوران کودکی باشد. این اهداف ارتقاء و رشد کلی شما را در پی دارد و شما را برای دستیابی به اهداف میان مدت کمک می کند.

تعیین اهداف میان مدت. اهداف میان مدت فراگیرتر از اهداف فوری هستند و تحقق آنها به بازه های زمانی ماه و سال نیاز دارد. یک هدف میان مدت می تواند ثبت نام در دوره آموزشی باشد. اگر تحقق هدف بلندمدت شما مستلزم تغییر مکان، ادامه تحصیل یا استعفا از شغل کنونی تان است جدول زمانی برای انجام یکی از این کارها تدوین کنید.

دستیابی به اهداف میان مدت به شما در حرکت در مسیر رسیدن به هدف بلندمدت کمک می کند. ممکن است تحقق این اهداف، بیش از اهداف فوری شما را از منطقه امن خود خارج کند. این بسیار مفید است. تا زمانیکه که از منطقه امن خود خارج نشوید و تلاش نکنید به هدفی ارزشمند دست پیدا نخواهید کرد.

SEM

New member
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی از شما چیزی از "برنامه ریزی و کنترل آمار" میدونه؟
در حد خلاصه شده فقط می خوام بدونم روی چه مباحثی کار میکنه.
آیا همان کنترل کیفیت آماری است یا نه؟
ممنون

biosta

Well-known member
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه شمااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هر چند منم این انجمن کمتر میام
شما ها هم کمتر میاین
اما هر از گاهی بیان
ماهی یک بار حداقل بیان

کرهانی

New member
سلام به همگی:sarma:
بالاآخره نت خوابگاه وصل شد:65d6a5d6s:
اینقدر درگیرم که وقت کم میارم و دیر باز شدن یا گاهی اصلا باز نشدن سایت کاسه صبرمو لبریز میکنه
ما براساس قرعه استاد راهنما پایان نامه هامون مشخص شده:smiliess (12):
البته بنظر من خیلی خوبه که از الان مشخص شده وقتی قرار باشه خودمون انتخاب نکنیم فرق نداره شناخت استاد
من و zz470 هردو با یه استادیم(آقای دکتر بهرامپور)، هرچند در طول انجامش سخت گیری شاید زیاد بکنه اما در عوض واسه دفاع راحت تریم:a2d3:

biosta

Well-known member
تمديد مهلت پذيرش عضو هيات علمي پژوهشي در دانشگاه علوم پزشکي مشهد

به گزارش وب دا، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت:
اين اقدام به منظور تکمیل کادر هیات علمي پژوهشي مراکز توسعه تحقیقات بالیني دانشگاه علوم پزشکي مشهد از ميان مشمولین خدمت ضریب K، بورسیه عام یا هر تعهد الزام آور دیگر به خدمت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي صورت مي گيرد.
دکتر محسن تفقدي با اشاره به اينکه در اين فراخوان تعدادي از واجدان شرايط به عنوان عضو هيات علمي پژوهشي جذب خواهند شد تصريح کرد:
داشتن مدرك Ph.D. در کلیه رشته های وابسته به علوم پزشکي با اولویت رشته آمار حياتي و انفورماتيک يا تخصص پزشکي اجتماعي، داشتن تعهد خدمت به عنوان ضريب k، بورسيه عام يا هر تعهد الزام آور ديگر به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي، داشتن امکان گذراندن تعهد خدمت در دانشگاه علوم پزشکي مشهد بر اساس قوانين وزارت بهداشت، تسلط کامل به روش تحقيق، آمار زيستي و آشنا به کار و مديريت داده هاي پزشکي، تسلط به نگارش گزارش هاي علمي و مقاله از جمله شرايط اختصاصي متقاضيان به شمار مي رود. بر اين اساس افراد واجد شرايط براي دريافت هر گونه اطلاعات از شرايط عمومي و اختصاصي مي توانند به پايگاه اطلاع رساني معاونت پژوهش و فناوري به نشاني www.mums.ac.ir/research/fa/researchprofessor مراجعه کنند. معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد آخرين مهلت نام نويسي در اين فراخوان را 30 آبان اعلام کرده است.

zz470

New member
به گزارش وب دا، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت:
اين اقدام به منظور تکمیل کادر هیات علمي پژوهشي مراکز توسعه تحقیقات بالیني دانشگاه علوم پزشکي مشهد از ميان مشمولین خدمت ضریب K، بورسیه عام یا هر تعهد الزام آور دیگر به خدمت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي صورت مي گيرد.
دکتر محسن تفقدي با اشاره به اينکه در اين فراخوان تعدادي از واجدان شرايط به عنوان عضو هيات علمي پژوهشي جذب خواهند شد تصريح کرد:
داشتن مدرك Ph.D. در کلیه رشته های وابسته به علوم پزشکي با اولویت رشته آمار حياتي و انفورماتيک يا تخصص پزشکي اجتماعي، داشتن تعهد خدمت به عنوان ضريب k، بورسيه عام يا هر تعهد الزام آور ديگر به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي، داشتن امکان گذراندن تعهد خدمت در دانشگاه علوم پزشکي مشهد بر اساس قوانين وزارت بهداشت، تسلط کامل به روش تحقيق، آمار زيستي و آشنا به کار و مديريت داده هاي پزشکي، تسلط به نگارش گزارش هاي علمي و مقاله از جمله شرايط اختصاصي متقاضيان به شمار مي رود. بر اين اساس افراد واجد شرايط براي دريافت هر گونه اطلاعات از شرايط عمومي و اختصاصي مي توانند به پايگاه اطلاع رساني معاونت پژوهش و فناوري به نشاني www.mums.ac.ir/research/fa/researchprofessor مراجعه کنند. معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد آخرين مهلت نام نويسي در اين فراخوان را 30 آبان اعلام کرده است.

:dadad4:کاش منم phd داشتم الان

shino

New member
دوستان جهت اطلاع رسانی عرض میکنم، لیست آیتم های وزارت بهداشت برای مصاحبه جلومه(از طریق یه پارتی موثق تو وزارت گرفتم)
انقدر مقاله رو بزرگ نکنید، مقاله ISI چه یه دونه چه 10 تا 2 امتیاز (معادل 10 نمره) داره که در واقع معادل 3 سوال صحیح هست.نمره مقاله فارسی 5 نمره. سن کمتر از 30 5 نمره، نداشتن فرزند 5 نمره، مجرد بودن 5 نمره، زبان 15 نمره( به ازای هر 10 نمره بالای 50 5 نمره)، ترجمه زبان برخورد و شخصیت، درک و بیان مطالب روی هم 45 نمره دارن، ترجمه کتاب 10 نمره، طرح پژوهشی 5 نمره، تدریس 10 نمره، برگزاری کارگاه5 نمره، سخنرانی در کنگره 10 نمره
تعداد مقاله و طرح پژوهشی برای نمره باقی مانده رو برای اعضا هیات علمی تشکیل میدن
حالشو ببرید و ناامید نباشید :rose:

biosta

Well-known member
:dadad4:کاش منم phd داشتم الان

دور از دسترس نیست دور از ذهن هست
واقعا راست میگم که قبولی از خودباوری شروع میشه منم دارم در عمل کم کم به باور قبولی phd میرسم
فقط این که نمیدونیم البته اغلب مواقع که چطور بهتر و زودتر بهش برسیم
امیدوارم همین الان قدر وقتتان را بدانید و کارهای تحقیقاتی انجام دهید و زبان تان را قوی کنید
نه این که چون من ترم آخر بفکر بیفتید
واقعا منم از بس به همه کمک کردم از خودم غافل شدم
بارها و بارها به خودم گفتم تعادل در همه کارها در عبادت کار کمک به دیگران درس

zz470

New member
دور از دسترس نیست دور از ذهن هست
واقعا راست میگم که قبولی از خودباوری شروع میشه منم دارم در عمل کم کم به باور قبولی phd میرسم
فقط این که نمیدونیم البته اغلب مواقع که چطور بهتر و زودتر بهش برسیم
امیدوارم همین الان قدر وقتتان را بدانید و کارهای تحقیقاتی انجام دهید و زبان تان را قوی کنید
نه این که چون من ترم آخر بفکر بیفتید
واقعا منم از بس به همه کمک کردم از خودم غافل شدم
بارها و بارها به خودم گفتم تعادل در همه کارها در عبادت کار کمک به دیگران درس

:dadad4: :rose:

- - - Updated - - -

بالا