پیرامون دانشجویان ارشد آمار زیستی

biosta

Well-known member
سلام nbio
می دانیم که حرف مردم الزاما واقعیت نیست
پس نباید به هر حرفی که می گویند یا شنیده می شود اعتماد کرد .

هایتان را کامل بنویسید چرا که حتی اگر استاد بگه از کتاب امتحان می گیرم اما ملاک اولش برای طرح سوال هست!
زبان تخصصی که این ترم دارید لعضی دانشگاه های دیگر برای دانشجوهایشان می گذارند و خیلی هم خوش بحالتان هست که چنین درسی را برایتان گذاشتند
کاش من جای شما بودم ، فرصت مناسبی ست که زبان انگلیسی تان را قوی تر کنید
همین زبان را خارج از دانشگاه بگذارند چند صد هزار تومان پول می گیرند.
بهرحال خوشحالم شما را در انجمن دوباره دیدم
نگران هیچی هم نباشید
ترم اول که سپری بشه راحت تر خواهید شد
چرا که ترم اول با این که دروس آسونه اما حجم دروس زیاده و اصولا دانشجو با جو و محیط و رشته زیاد آشنا نیست
شما آدم زرنگی هستید که ارشد دارید ادامه تحثیل می دهید همین که کمی وقت بگذارید این ترم را به خوبی خواهید گذراند
توجه داشته باشید مهم ترین درس این ترم همان استنباط هست
اپید مهم هست بعدا بعضی از مطالبش به کارتان خواهد آمد بخصوص قسمت های محاسباتی این درس
کلیات بنظرم اصلا مهم نیست! چرا که به کارتان نمی آید و نهایتا یک کار تحقیقاتی می خواهید بکنید چند تا اصلاحات اون کار را می روید یاد می گیرید
اطلاع رسانی درس مهمی هست ،مطالب این درس تان را کامل بنویسید چرا که چند ترم دیگه حسابی این درس و ی این درس بدردتان می خورد .
آمارزیستی یک هم مباحثش کاملا بستگی به نظر مدرس داره و می تونه از دانشگاهی به دانشگاه دیگه کاملا متفاوت باشه

آخرین ویرایش:

nbio

New member
سلام بچه ها کسی یه مطلب جالب در مورد امار زیستی داره در حد دو با سه پاراگراف زبانش انگلیسی باشه خیلی نیاز دارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

imanmirr

New member
سلام بر همه ی دوستان گل انجمن...من این مدت دسترسی به نت نداشتم و درگیر کارهای اولیه بودم...عرض کنم خدمتتان که ما هم این ترم 12 واحد بهمون دادند...استنباط...زیستی(1)...کلیات...اپی...اطلاع رسانی...علاوه بر سازمان مدیر گروهمون هم شبیه سازی برامون گذاشته... روشهای آمار زیستی(1) با محوریت آموزش R پیش میره و استاد به هر کدوممون یک موضوع جهت ارایه در داده که من باید درباره ی معادلات ساختاری(SEM) کنفرانس بدم...در کل من که راضی هستم چون وارد محیطی کاملا متفاوت با قبل شده ام و جنبه ی کاربردی آمار بیشتر است...در اوقاتی که نداریم در یک اتاق هستیم و دانشجویان سایر رشته ها مراجعه میکنند و کارهای مشاوره ای هم انجام می دهیم...البته کاملا اختیاری است و اگر کسی نتواند یا نخواهد اجباری در کار نیست...برنامه رفتن به بیمارستان هم از ماه آینده شروع میشود...گروه ما هم تصمیم گرفته ایم که یک روز در هفته بصورت گروهی با هم در مورد موارد کاربردی و علی الخصوص نرم افزار با هم کار کنیم و هر کس هر چه می داند در اختیار سایرین قرار دهد...خوشبختانه جو صمیمی و خوب است...در پایان جا دارد که از جناب کیانی بخاطر کمکهای بی دریغشان و همچنین از کاربر shayeste که سال بالایی ما هست بخاطر راهنماییهای سازنده اش تشکر کنم...ضمنا ما اهواز هستیم اگر کسی کاری داشت در خدمتیم.برای همگان از خداوند بهترینها را آرزومندم...:rose:

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
آقای میر عزیز
قسمت بشه بیام اهواز خواهم آمد گروه آمارزیستی
هی که راه دوره
خیلی دوست می دارم که بیایم

:sadsmiley:

کرهانی

New member
سلام
خوشبحالتون اقای میر، انشاءا... همگی موفق باشید
حتما وقتی رفتید بیمارستان بعد بیاید اینجا بگید چطور بوده و چیکار کردید
گروه ما که من حرفی از برنامه بیمارستان نشنیدم، پیشنهاد بدیم شاید قبول کنند
اتاقی واسه مشاوره داره که اونم هنوز ما نرفتیم(واسه مام اختیاریه، فرصت نشده):ph34r-smiley:
من مدیریت زمان خیلی نیازدارم،وقت کم میارم:smiliess (12):

کرهانی

New member
سلام خوش به حال بچه هایی که از شرایط راضی ان.

الهی، کم کم عادت می کنی عزیزم
یعنی مجبوریم راضی باشیم چاره دیگه ای نداریم:ad54ad: شرایط رو بر وفق خودت کن
هنوز 3نفرید؟ کسی استعداد درخشان چیزی نیومده؟

nbio

New member
سلام کرهانی عزیزم اره هنوز سه نفریم باور کنین خیلی سخته تحمل محیط دانشگاه و برام تا حالا اینقد احساس تنهایی نکرده بودم از بین الملل ها هم.کسی ثبت نام نکرده 5نفر روزانه بودیم با 4نفر بین الملل ...

biosta

Well-known member
سلام خوش به حال بچه هایی که از شرایط راضی ان.

با واقع بینی تلاش برای فراهم کردن شرایط بهتر برای خود
نظرت در رابطه با این نوشته ی بالا چیه ؟

قبلا" هم گفتم دانشجوی دانشگاه a از مشکلات دانشگاه b خبر ندارد
و فقط گمان می کند که دانشگاهی که در آن درس می خواند پرفکت نیست
هر جایی اگر مزایایی دارد مشکلات و نواقص و سختی های خودش را هم دارد .
واقعا به شما حسودیم میشه ، چقدر فرصت خوب و زمان برای فعالیت درسی دارید
اما زود میگذره و معمولا از وقت به خوبی استفاده نمی شود
تقصیر خود دانشجو هست البته تا حدودی تا با دروس و شرایط و نحوه ی قوی کردن رزومه آشنا بشه دو سال تمام شده
وگر نه همه ی شما که دارید ارشد می خوانید می توانید
حالا اگر نگیم بعد دو سال حداقل بعد سه سال دیگر می توانید دکتری قبول شوید
دانشجوی دکتری آمارزیستی ورودی 96

آخرین ویرایش:

nbio

New member
سلام اقای کیانی عزیز ممنونم بابت همه انگیزه هایی که به منو تمام بچه های انجمن میدین ایشالا شما دکتری قبول بشین انگیزه مارو صد چندان کنین بهر حال به زمان نیاز دارم تا خودم رو با شرایطی که در ان قرار دارم وفق دهم شما شرایط منو ندارین تا باور کنین خیلی سخته من تهرانو با هزار امید انتخاب کردم فقط امیدوارم وضعیت بهتر شه تا از انتخاب خودم پشیمون نشم.

shayeste

New member
سلام بر همگی.هر گروهی کمی ها و قوت هایی داره.ما باید تلاش خودمون رو بکنیم و با بدی شرایط ناامید نشیم.امیدوارم واسه هممون خیر و خوشی پیش بیاد.
آقای میر خواهش میکنم وظیفه بود امیدوارم گروه بسیار خوبی با شما ورودی های جدید داشته باشیم.:smilies-azardl (113
آقای کیانی تا ما اینجا هستیم بیا.فعلا که ما واسه شما مهمون فرستادیم.(دکتر تابش):tonguesmiley:

- - - Updated - - -

سلام بر همگی.هر گروهی کمی ها و قوت هایی داره.ما باید تلاش خودمون رو بکنیم و با بدی شرایط ناامید نشیم.امیدوارم واسه هممون خیر و خوشی پیش بیاد.
آقای میر خواهش میکنم وظیفه بود امیدوارم گروه بسیار خوبی با شما ورودی های جدید داشته باشیم.:smilies-azardl (113
آقای کیانی تا ما اینجا هستیم بیا.فعلا که ما واسه شما مهمون فرستادیم.(دکتر تابش):tonguesmiley:

کرهانی

New member
سلام کرهانی عزیزم اره هنوز سه نفریم باور کنین خیلی سخته تحمل محیط دانشگاه و برام تا حالا اینقد احساس تنهایی نکرده بودم از بین الملل ها هم.کسی ثبت نام نکرده 5نفر روزانه بودیم با 4نفر بین الملل ...
ماهم 5نفریم، یه آقا و 4تا خانم
اتفاقا کم بودن بنظر من بهتره، خود استادم بیشتر وقت میزاره (البته اگه مثل اساتید ما رئیس دانشکده و دانشگاه نباشن که سرشون شلوغ باشه:dadad4:) انشاءا... هرچه سریع تر به شرایط عادت می کنی و بهترین خودت میشی
میتونی با بچه های ترم بالاییت و اپید در ارتباط باشی، زیاد سخت نگیر شرایط رو، کار خودت رو بکن:painting:

simin30

New member
ما هم 6 نفریم.5 دختر 1پسر. شیراز 9 واحد ارائه شده .ما استنباط نداریم. زیستی هم ارائه داریم ولی هنوز مشخص نشده کی چه فصلایی...اپید هم ارائه داریم من و پگی با همیم.اپید spss هم کار میکنیم

biosta

Well-known member
ماهم 5نفریم، یه آقا و 4تا خانم
اتفاقا کم بودن بنظر من بهتره، خود استادم بیشتر وقت میزاره (البته اگه مثل اساتید ما رئیس دانشکده و دانشگاه نباشن که سرشون شلوغ باشه:dadad4:) انشاءا... هرچه سریع تر به شرایط عادت می کنی و بهترین خودت میشی
میتونی با بچه های ترم بالاییت و اپید در ارتباط باشی، زیاد سخت نگیر شرایط رو، کار خودت رو بکن:painting:

سلام
همین طوره مرسی برای راهنمایی

بالا