**پژوهشگران: مردان قد کوتاه برای ازدواج مناسبترند**!!!!!

Leyenda

Well-known member
تحقیقات جدید نشان می‌دهد ازدواج با مردان کوتاه قد، دوام بیشتری را در مقایسه با مردان بلند قد به دنبال دارد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه اصفهان، پژوهش محققان دانشگاه نیویورک نشان می‌دهد مردان قد بلند برای ازدواج زودهنگام تمایل بیشتری از خود نشان می‌دهند، اما احتمال طلاق به علت خیانت نیز در این گروه از مردان بیشتر از مردان کوتاه قد گزارش شده است.

برای مردان کوتاه قد احتمال بیشتری وجود دارد که با زنان بسیار جوانتر از خود ازدواج کنند و درآمد بیشتری را در مقایسه با همسر خود داشته باشند.

به گفته محققان، مردان کوتاه قد برای جبران وضعیت فیزیکی خود، درآمد خود را افزایش می‌دهند و در مقابل، مردان بلند قد با استفاده از قد خود زنان با درآمد بالا را جذب خود می‌کنند!

مردان قد بلند در مقایسه با مردان کوتاه قد در انجام کارهای خانه اشتیاق بیشتری را از خود نشان می‌دهند.

برای مردان کوتاه قد احتمال 1,45 درصدی وجود دارد که با زنان بلند قدتر از خود ازدواج کنند و این در حالی است که این امر برای مردان قد بلند تقریبا غیر محتمل است. علاوه بر این، مردان کوتاه قد در مقایسه با مردان بلند قد، تمایل بیشتری برای کسب تحصیلات عالیه دارند.

ROJO

New member
خخخخخ
میگم یاد نظریه ی نچرال سلکشن و پروبال پرنده و داروین و زیست قبل کنکور افتادم :p

mexin

Well-known member
خب این مردای قد کوتاه طفلکی هی از طرف خانومشون مورد دستور و خشونت قرار میگیرن ..اونام مجبورن گوش بدن به حرف همسر قد بلندشون .. هی تو کارای خونه هم کمکشون میکنن دیگه .. طفلکیا ... :21:

eeeeeeehsan

New member
یعنی من با دو متر و خورده ای درازا قرار نیست زنم بدن؟؟
237019_jx76gxhsehle4oeh.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

نوتر

New member
یاد حرف پدر بزرگ مادربزرگا افتادم:

مرد خوشگل و خوشتیپ مال مردمه.

خیلی زودتر از دانشگاه نیویورک به این نتیجه رسیده بودند

تشکر از باز کننده ی تاپیک:rose:

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
تو کار پول نداری!!!اما خانوما دارن!!:tonguesmiley:

عــه 1000 تایی شدی :smiliess (8):

حالا یه چی تخفیف بده، قدم بلنده من :)) لامپ مهتابی، پنکه، ساعت اینا بدون نردبوم دستم میرسه هاااا تمیز کنم، ببین من چقدر مفیدم D:

آدم باس دلش پاک باشه و تنش سالم باشه، پول و زیبایی و قد خوشبختی نمیاره. :rose:

sepid71

New member
یا حرف پدر بزرگ مادربزرگا افتادم:

عه منم همیشه میگم پسر خوشگل مال مردمه خخخخخخخخخخخخ خووو فک کنم منم گرندما هستم :| با این سنم یعنی :|

نوتر

New member
عه منم همیشه میگم پسر خوشگل مال مردمه خخخخخخخخخخخخ خووو فک کنم منم گرندما هستم :| با این سنم یعنی :|

خخخ منظورم اینه این مسئله از اون موقع ها بوده
الانم میگن

تو گرند مام نیستی خخخ

abtin13

New member
یا حرف پدر بزرگ مادربزرگا افتادم:

من مال خودمم، مال مردم نیستم.با چه زبونی بگم آخه:mad_majidonline::motat:

mexin

Well-known member
عــه 1000 تایی شدی :smiliess (8):

حالا یه چی تخفیف بده، قدم بلنده من :)) لامپ مهتابی، پنکه، ساعت اینا بدون نردبوم دستم میرسه هاااا تمیز کنم، ببین من چقدر مفیدم D:

آدم باس دلش پاک باشه و تنش سالم باشه، پول و زیبایی و قد خوشبختی نمیاره. :rose:

تکذیب میشود ... عاغا این مانکن های اروپایی مگه خوشکل و زیبا نیستن ... خب ازین قد و قواره شون پول در میارن .. پولدار هستن .. ورزش هم میکنن .. با پول زیادی که در میارن غذای خوب و تفریح سالم هم دارن و بواسطه ی زیبایی شون شوهر خوب و =ولدار هم گیرشون میاد دیگه ...:tonguesmiley: همین نامزد کریستین رونالدو نمونه شه دیگه عزیز من ...مانکن بوده ..خوشکل و قد بلند هم که هست .. شوهر پولدار و خوشتیپ هم که گیرش اومده .. چی میخاد دیگه ...
نظریه شما کاملا رد شد احسان خان .. بعله ...:motat:

مجید دیجی

مدیر بخش
میدونید اسم این تایپیک رو باید می گذاشتن : پول بهتر است یا شوهر قد بلند
یا اینکه چند میگیری با شور قد کوتاه ازدواج کنی
==
اما من نمیدونم قد شوهر مهم تره یا پول شوهر... خوب این وسط اخلاق چی میشه ؟ یعنی یه نفر هم پولدار باشه هم قد بلند همچی حل میشه ؟؟؟؟ خدا رو شکر دختر نشدیم...:wacsmiley:

mamaie

New member
قد برای مرد خیلی مهمه... البته هیچی جای چیز دیگه رو نمیگیره.... هر چیزی چه در ظاهر باشه چه خصوصیات اخلاقی در زندگی جای خودشو داره اما بعضی موارد جنبه ی حیاتی دارن مثل بعضی خصوصیات اخلاقی که اگه تو زندگی خوب نباشه پایه و اساس زندگیو از بین میبره

mohammad63

Well-known member
میدونید اسم این تایپیک رو باید می گذاشتن : پول بهتر است یا شوهر قد بلند
یا اینکه چند میگیری با شور قد کوتاه ازدواج کنی
==
اما من نمیدونم قد شوهر مهم تره یا پول شوهر... خوب این وسط اخلاق چی میشه ؟ یعنی یه نفر هم پولدار باشه هم قد بلند همچی حل میشه ؟؟؟؟ خدا رو شکر دختر نشدیم...:wacsmiley:

بی نهایت لایک ............
با مزه بود و البته واقعیت

بالا