الان این طنز بود دیگه؟قشنگ اومدی ایول.بهتر شده.:25r30wi:واقعا ولی سرگرمیه ها ناخوداگاه اگه ببینیم خانمی داره پارک دوبل میکنه،از پارک میاد بیرون،3 فرمونه میره،و یا کلا هر حالت دیگه ای از رانندگی کلی میخندیم اگه توو ماشین اموزش رانندگی باشه که دیگه هیچی:14:
خوب ببين من آدم واقع بينيم براي همين ميگم بهتر شده ، يعني ديگه افتضاح نيست. بعضي از دخترا كه انقدر عالي پارك دوبل ميكنن كه خوشت مياد نگاش كني.:a2d3: هرچند من از دخملاي خوب ميخوام كه پارك دوبلشون از اين بهتر نشه آخه تفريح سالم پسرارو ازشون ميگيريم:smiliess (12):
وااااای نگو! یه دفعه یکی از اون ماشین های پارک دوبله ماله منه بدبخت بود! نصف عمر شدم تا این دختره پارک کرد!:
اصن یه وضی بود!7977cujr38iyymsu8:
خوب اين كه خيلي خوبه يه خورده آدرنالين خونت رفته بالا :black_eyed: نگراني نداشت فوقش خسارتشو ميداد:::
آره حتما میداد! با خطکش میومد اندازه میگرفت میگفت یک پیکومتر فاصلت با خودرو جلویی کمتر از حد استاندارد بوده! :50):
7977cujr38iyymsu8:
آواز خوندن تو حموم...البته واسه خودشون مهیجه و برای سایرین شکنجه...
یعنی ما بریم؟؟؟:dadad4:به خدا تاپیک گفته پسرا بگن.سرکار ببرشون(تحت تاثیر تاپیک گشت ارشاد)![]()
اینطوری نگو دیگه.مجبور میشم بگم بمونید.:sad:یعنی ما بریم؟؟؟:dadad4:
پرنيا آخ گفتي آخ گفتي من همين كه ميرسم به حموم خواهرم ميگه من ميرم بيرون هر وقت اومدي بيرون بهم اس بدهآواز خوندن تو حموم...البته واسه خودشون مهیجه و برای سایرین شکنجه...
دوست من مکان فرهنگیه.هر چیزیو که نمیگن که جانم.:28:دختر بازی
وقتی دلشو بدست آوردن بذارنش سر کار؟!
خداییش چرا.خیلی فاز میده:motat:احیانا خواب از تفریحات آقایون نیست؟