پسرا بگن!! مهیج ترین تفریح مردانه چیه؟

pariya

New member
خیلی خوشم اومده ازین تاپیک... برا من که داداش ندارم و کلا نیدوووووووووونم تفریح پسرا چیه خععععلی مفید بود:auizz3ffy9vla57584x
همینجوری ادامه بدین بخاطر من

mikhak s

New member
الان این طنز بود دیگه؟قشنگ اومدی ایول.بهتر شده.:25r30wi:واقعا ولی سرگرمیه ها ناخوداگاه اگه ببینیم خانمی داره پارک دوبل میکنه،از پارک میاد بیرون،3 فرمونه میره،و یا کلا هر حالت دیگه ای از رانندگی کلی میخندیم اگه توو ماشین اموزش رانندگی باشه که دیگه هیچی:14:

خوب ببين من آدم واقع بينيم براي همين ميگم بهتر شده ، يعني ديگه افتضاح نيست. بعضي از دخترا كه انقدر عالي پارك دوبل ميكنن كه خوشت مياد نگاش كني.:a2d3: هرچند من از دخملاي خوب ميخوام كه پارك دوبلشون از اين بهتر نشه آخه تفريح سالم پسرارو ازشون ميگيريم:smiliess (12):

Persian-Masoud

New member
خوب ببين من آدم واقع بينيم براي همين ميگم بهتر شده ، يعني ديگه افتضاح نيست. بعضي از دخترا كه انقدر عالي پارك دوبل ميكنن كه خوشت مياد نگاش كني.:a2d3: هرچند من از دخملاي خوب ميخوام كه پارك دوبلشون از اين بهتر نشه آخه تفريح سالم پسرارو ازشون ميگيريم:smiliess (12):

وااااای نگو! یه دفعه یکی از اون ماشین های پارک دوبله ماله منه بدبخت بود! نصف عمر شدم تا این دختره پارک کرد! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
اصن یه وضی بود! :p7977cujr38iyymsu8:

mikhak s

New member

وااااای نگو! یه دفعه یکی از اون ماشین های پارک دوبله ماله منه بدبخت بود! نصف عمر شدم تا این دختره پارک کرد!:
اصن یه وضی بود! :p7977cujr38iyymsu8:

خوب اين كه خيلي خوبه يه خورده آدرنالين خونت رفته بالا :black_eyed: نگراني نداشت فوقش خسارتشو ميداد:a2d3::bunnyearsmiley:

Persian-Masoud

New member
خوب اين كه خيلي خوبه يه خورده آدرنالين خونت رفته بالا :black_eyed: نگراني نداشت فوقش خسارتشو ميداد:::

آره حتما میداد! با خطکش میومد اندازه میگرفت میگفت یک پیکومتر فاصلت با خودرو جلویی کمتر از حد استاندارد بوده! :black_eyed::(50)::p7977cujr38iyymsu8:

parnia

New member
آواز خوندن تو حموم...البته واسه خودشون مهیجه و برای سایرین شکنجه...

reza.n

New member
به خدا تاپیک گفته پسرا بگن.سرکار ببرشون(تحت تاثیر تاپیک گشت ارشاد):whistle:

بالا