پسرا بگن!! مهیج ترین تفریح مردانه چیه؟

biosta

Well-known member
اصلا تمرین با سلاح های سرد به آواتارت نمیاد

دوستانم لطف دارند و من را شاعر نیز می دانند
این آواتار عکس روی کتاب شعرم هست
یک زمانی نیز هم شعر خواند و شعر سرودن از جمله تفریحات من بود

yyy

New member
به نظر من مهیج ترین تفریشون فیلم کردن دختراست!!:motat:

mohana

Well-known member
فک کنم سرکار گذاشتن دخترا باشه...
2Q8RIVQ.GIF

آره دیگه
باید همین باشه

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
طبق آخرین نظر سنجی ها یکی از مهیج ترین تفریحاتِ آقایون تماشای پارکِ دوبل بانوان است !

ZOT

New member
تفریحات داداش من هم کامپیوتر ولی نه از این بازیای مسخره ای که گفتین خدا را شکر حیطه ی بازی کامپیوتری های داداش من انواع ماشین بازیه! پرسه زدن تو سایت های مربوط به اتوموبیل ها ، پرسه زدن تو صفخات فیس بوک مربوط به اتوموبیل ها! خواندن مجله ی ماشین!!! برنامه ی کتیا هم تازه بهش اضافه شده!!!
بعدم دیدن فیلم های مهیج و تعریف خاطرات دانشگاهشون واسه من و آموزش تمرینات رزمی به من که اگه تو خیابون کسی مزاحمم شد بتونم از خودم دفاع کنم:5: کلا این یه قسمتو خیلی بهش می پردازه !!!! نمیدونم چرا هی از خودشش نگرانی درمیکنه!!! :4d564ad6::rolleyessmileyanim:

varia

Well-known member
البته رابطه دختر پسرها کلا سر کاریه!!پس میشه گفت رابطه با دختر ها مهیجه!!

waria

New member
آموزش تمرینات رزمی به من که اگه تو خیابون کسی مزاحمم شد بتونم از خودم دفاع کنم:5: کلا این یه قسمتو خیلی بهش می پردازه !!!! نمیدونم چرا هی از خودشش نگرانی درمیکنه!!!
داداش منم یه مدت تلاش کرد به من فنون رزمی و دفاع شخصی یاد بده...ولی آخر سر گفت خیلی بی استعدادم و بیخیالش شد.:dadad4:

mikhak s

New member
طبق آخرین نظر سنجی ها یکی از مهیج ترین تفریحاتِ آقایون تماشای پارکِ دوبل بانوان است !

نه عزيزم من اينو ديگه قبول ندارم .(قبلا ها چرا ولي الان نه) پارك دوبل خانمها خيلي بهتر تر شده:thanks:

شفيع

New member
بري مهييج ترين چيز بازي كال اف ديتي 5 هست كه بازي بي نهايت جذابيه و بعدشم ...

nsj

New member
پرتاب ترقه زیر پای دختر ها . که اونا هم جیغ بکشند و پسر ها بخندند.:25r30wi:

بالا