اینو دیگه به مملکت ربط ندین درسته که خیلی مملکت توپی نداریم ولی دیگه هر کاری که خودمون میکنیم یا نمیکنیم رو نمیشه به مملکت ربط داددبدن فوتبال و 90.همین سایت........متاثر شدم برای خودم.چرا من تفریح مهیج که هیچ کلا تفریح درست و درمون ندارم!؟؟مملکته داریم:65d6a5d6s:
باشه جانم.چشم.تکیه کلام شده:65d6a5d6s:اینو دیگه به مملکت ربط ندین درسته که خیلی مملکت توپی نداریم ولی دیگه هر کاری که خودمون میکنیم یا نمیکنیم رو نمیشه به مملکت ربط داد
دقیقا مثل داداش منمن بقیه رو که نمیدونم.ولی مال داداشم:کامپیوتر، کامپیوتر ،کامپیوتر....دیگه خیلی بخواد به خودش هیجان وارد کنه میاد واسه من خاطراتشو تعریف میکنه...:65d6a5d6s:
دیلک جان منو تو چقدر همدردیم.البته داداش من فیس بوکی نیست.ولی این تراوینننننن:New (6):منم خیلی ازش بدم میاد.البته خدارو شکر یه چند وقتیه از سرش افتاده...:65d6a5d6s:از داداش خودم می بینم که بزرگترین تفریح پسرا از صبح تا شب پای فیس بوک بودن هست
یا بازی تراوین هست که پسرا چی مردای زن و بچه دارم دارن بازی می کنن ومن بشدت متنفرم ازش
دیلک جان منو تو چقدر همدردیم.البته داداش من فیس بوکی نیست.ولی این تراوینننننن:New (6):منم خیلی ازش بدم میاد.البته خدارو شکر یه چند وقتیه از سرش افتاده...:65d6a5d6s:
چه چاخانایی هم که نمی گن از این سربازیاین تراوین که انگار بلای خانمان سوز هر خونه ای که پسر داشته باشن چه بازی کسل کننده ای:smiliess (9):
پسرا تا وقتی که دانشگاه میرن مهیج ترین تفریحشون مسخره کردن همکلاسی های دخترشونه(از نوع لباس پوشیدنشون تا نوع درس جواب دادنشون)
اگه از سربازی برگشته باشن مهیج ترین تفریحشون تعریف خاطرات دوران سخت سربازی است تا مامانشون هی قربون صدقشون بشن(2 سال میرن سربازی به اندازه 8 سال دفاع مقدس خاطره تعریف میکنن):65d6a5d6s:
البته دیدن برنامه 90 جزو تفریحات همیشگیشونه که البته فقط برای پسرا مهیج نیست
یعنی الان میخواین بگین خیلی بچه خوبی هستین دیگه؟؟؟تراوین رو منم خوشم نمیاد.عوضش گاهی با xbox بازی میکنم.روزنامه خبر ورزشی هم جزو سرگرمیامه.:smilies-azardl (181
نه باو.دارم مثبت نمایی میکنم.:dadad4:یعنی الان میخواین بگین خیلی بچه خوبی هستین دیگه؟؟؟
آقا رضا ایکس باکس که دیگه بدتر هست سقف خونه رو می خواد بیاره پایین با مشت و لگدای که می زنهتراوین رو منم خوشم نمیاد.عوضش گاهی با xbox بازی میکنم.روزنامه خبر ورزشی هم جزو سرگرمیامه.:smilies-azardl (181
بازی تراوین یه بازیه آنلاین اینترنتی هست که می خواد طرف دهکده بسازه هی سرباز جمع می کنه که حمله کنه دهکده اینو اونو بگیره و قلمرواش بیشتر می شهسلااااممم
من داداش ندارم واسه همین برام جالب بووود بدونم مهیج ترین تفریح مردانه چیه...
اون بازی تراوین رو هم نیییییییییییدونم چیه یکی بهم بگه دیگه ه ه :black_eyed: