پستی برای من و تنهایی های من(ariya.21)

hoorsa

New member
امروز توی اتفاقات شیفت بودم همون اول صبح یه خانومی آوردن 75 ساله پزشکا براش تشخیص GI bleeding گذاشتن با هزار زحمت ازش لاین گرفتیم واس ng گذاشتم شستشو معده ولی از همون اول فرش بلیدینگ زیاد داشت 3 تا پک سل گرفت...دیگه اینقد خون از دست داده بود که یهو ارست داد بعد از کلی احیا برگشت بعد که نرمال تر شد بردیمش اندوسکوپی ولی دکتر هر چی گشت اولسری که بلیدینگ داشته باشه پیدا نکرد بعد گفت داره از مجاری تنفسی بلیدینگ میده اوردیمش بخش تا از بیمارستان بغلی رزیدنت ent بیاد ببینتش ولی تا ظهر که شیفتم تمام شد خبری ازشون نشد ....نمیدونم این مملکت چرا اینجوریه جون ادما چقدر بی ارزش شده.. یعنی باید تا شب خونریزی کنه؟؟؟؟شاید رزیدنت ent از بیمارستان کناری بیاد....همه که مثه من نیستن ارزوی مرگ کنن شاید این بنده خدا میخواست 100 سال دیگه عمر کنه

منم اینقد از اینا دیدم که دیگه راستش نمی دونم چی بگم که بتونه وصفش کنه
بگم بی خیالی ؟
بی مسوولیتی؟
بی وجدانی؟
بی....
با هیچ کلمه ای نمی تونم احساسمو نسبت به همچین وضعیتی بگم .

mahsa.

New member
ای پرنده مهاجر ، ای پر از شهوت رفتن

فاصله قد یه دنیاست ، بین دنیای تو با من

تو رفیق شاپرکها ، من تو فکر گلمون

تو پی عطر گل سرخ ، من حریص بوی نونم

دنیای تو بینهایت همه جاش مهمونی نور

دنیای من یه کف دست روی سقف سرد یک گور

من دارم تو آدمکها میمیرم ، تو برام از پریها قصه میگی

من توی حیله وحشت میپوسم ، برام از خنده چرا قصه میگی

کوچه پس کوچه خاکی ، در و دیوار شکسته

آدمهای روستایی ، با پاهای پینه بسته

پیش تو یه عکس تازه است واسه آلبوم قدیمی

یا شنیدن یه قصه است از یه عاشق قدیمی

برای من زندگی اینه ، پر وسوسه پر غم

یا مثل نفس کشیدن ، پر لذت دمادم

ای پرنده مهاجر ، ای همه شوق پریدن

خستگی کوله بار ، روی رخوت تن من

مثل یک پلنگ زخمی پر وحشته نگاهم

میمیرم اما هنوزم دنبال یه جون پناهم

نباید مثل یه سایه ، زیر پاها زنده باشیم

مثل چتر خورشید باید روی برج دنیا واشیم

هزارتا لایک

akhbar

New member
همه که مثه من نیستن ارزوی مرگ کنن شاید این بنده خدا میخواست 100 سال دیگه عمر کنه

واقعا ارزوی مرگ میکنی؟

ariya.21

New member
همه که مثه من نیستن ارزوی مرگ کنن شاید این بنده خدا میخواست 100 سال دیگه عمر کنه

واقعا ارزوی مرگ میکنی؟

چرا ادما زنده ان؟به چه امیدی زنده ان؟؟یه دلیل برام بیار که ارزوی مرگ نکنم

akhbar

New member
مرگ ماله همس و 1 روزی واسه هرکی فرا میرسه.اما آرزوکردنش که زودتر از موعد برسه,شاید یکم سخت باشه

sara77

New member
وای این رمانه خیلی فروش داره اسمشم بزاری

وقتی اریا جو زده میشوددددددددددد

حالا نمیشه از فکر این مردن دربیای تا ماروسکته ندی نمیمیری که

akhbar

New member
وای این رمانه خیلی فروش داره اسمشم بزاری

وقتی اریا جو زده میشوددددددددددد

حالا نمیشه از فکر این مردن دربیای تا ماروسکته ندی نمیمیری که

ای بابا!گناه داره بچه. اینجوری نگو بهش سارا.شاید1دلیلی واسه خودش داره دیگه.تو از کجا میدونی

sara77

New member
نبابا این تناردیس دیگه این همه منو زجر داد حالا داره اینارو میگه جدی نگیرین :p7977cujr38iyymsu8:

دنیا

New member
زندگی ومرگ بهم نزدیک اندفرصت زنده بودن ازدست ندهیم

آخرین ویرایش:

دنیا

New member
دنیابه من سختی دادامامن پذیرفتم دنیابه من اشک دادامامن پذیرفتم پس مرگ هم هدیه دنیاست به من ومیپذیرم

آخرین ویرایش:

دنیا

New member
روزی آرزوی مرگ کردم اماهنگام رسیدن مرگ ترسیدم وارزوزندگی کردم امامرگ نرفت

آخرین ویرایش:

ariyana

New member
امروز توی اتفاقات شیفت بودم همون اول صبح یه خانومی آوردن 75 ساله پزشکا براش تشخیص GI bleeding گذاشتن با هزار زحمت ازش لاین گرفتیم واس ng گذاشتم شستشو معده ولی از همون اول فرش بلیدینگ زیاد داشت 3 تا پک سل گرفت...دیگه اینقد خون از دست داده بود که یهو ارست داد بعد از کلی احیا برگشت بعد که نرمال تر شد بردیمش اندوسکوپی ولی دکتر هر چی گشت اولسری که بلیدینگ داشته باشه پیدا نکرد بعد گفت داره از مجاری تنفسی بلیدینگ میده اوردیمش بخش تا از بیمارستان بغلی رزیدنت ent بیاد ببینتش ولی تا ظهر که شیفتم تمام شد خبری ازشون نشد ....نمیدونم این مملکت چرا اینجوریه جون ادما چقدر بی ارزش شده.. یعنی باید تا شب خونریزی کنه؟؟؟؟شاید رزیدنت ent از بیمارستان کناری بیاد....همه که مثه من نیستن ارزوی مرگ کنن شاید این بنده خدا میخواست 100 سال دیگه عمر کنه

آریا میشه اینقد از مرگ حرف نزنیییی!!! مگه من تو دانشکده تو رو نبینم!!! پسر خوب این حرفا رو نزن:78:

دنیا

New member
آریا میشه اینقد از مرگ حرف نزنیییی!!! مگه من تو دانشکده تو رو نبینم!!! پسر خوب این حرفا رو نزن:78:
بذارحرف بزن مرگ چیزبدی نیست فقط درست بایددرست مردمنم مرگ دوست دارم ارامش ابدی

آخرین ویرایش:

ariyana

New member
نه دنیا جان اینجوری نیست پسر خوبیه میشناسمش! متاسفانه تو دانشکده هم زیاد نمیبینمش دعواش کنم!!!!
مرگ بد نیست اما هر چیزی جای خودشو داره گلم.

akhbar

New member
بچه ها شاید شما شراط اریا رو درک نمکنید.پشت سرش بد نگید

بالا