فک کنم یه سری نوشته ها پاک شده
درسته ؟
اگر مدیری این کارو کرده دلیل کارشو به خودم پیام بده ممنون میشم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام دوستان!
ميشه بگين تعريف دقيق كليد واژه هارو از كجا بايد بنويسم؟همينطور تعريف متغيرها رو.ممنون
ُسلام فکر کنم اولین نفری بودم که درخواست پروپوزال دادم,پروپوزالم نوشته شد بسیاری راضی هستم در زمان بسیار کم بسیار بسیار عالی بود هر مشکلی که به نظرم می امد رو میگفتم اصلاح می کردن خیلی ممنونم از tumsعزیزم واقعا کارش حرف نداره فکر نکنید که اومدم فقط تعریف کنم خودش تازه گفت اگه دوست نداری چیزی نگو ولی من اومدم بگم بسیار عالی بود با هزینه مناسب در زمان بسیار کم کارش بسیار عالی بود tumsعزیز خیلی ازت ممنونم.
سلام من يه پروپوزال تقريبا اماده دارم كه ميخوام از طريق كميته تحقيقات دانشجويي اقدام كنم.اما چون اولين باره ك همچين كاري ميكنم ميخواسم كمكم كنيد و اگه بشه اشكال هاشو برام برطرف كنيد.البته قبلش در مورد هزينه شم صحبت ميكنيم.ارديبهشت ماه ميخوام فارغ التحصيل شم،ميخوام تا اون موقع اگه بشه ثبتش كنم و جمع و جور بشه.منتظر جوابتونم.
سلام.
من spss بلدم ولی تحلیلشو خیلی ضعیفم. فایلی کتابی چیزی نمیشناسین بچه ها ک عالی و قابل فهم و کیلی کوب باشه در این زمینه؟رشتمم روانشناسی دیه:دی
با سپاس پیشاپیش:rose:
سلام.
من spss بلدم ولی تحلیلشو خیلی ضعیفم. فایلی کتابی چیزی نمیشناسین بچه ها ک عالی و قابل فهم و کیلی کوب باشه در این زمینه؟رشتمم روانشناسی دیه:دی
با سپاس پیشاپیش:rose: