پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

آقای نیرو ولی بسیاری از واقعیت های علمی ای که حتی یکبار هم به ذهن ما خطور نکرده توی قرآن وجود داره!
یعنی قرآن کتابی جامع و همه گیر هست و جلوی پیشرفت رو نمیگیره که هیچ بسیار هم زمینه ی پیشرفت را فراهم میکنه اگر در اون تدبر بشه و اصول علمی ای که حتی الان کسانی هم که دینی ندارند از سراسر دنیا دارن ازش استخراج میکنند جزء به جزء از قرآن استخراج بشه!

که این بسته به دید و نگرش و نوع استفاده ی ما از قرآن داره!

قرآن کتاب علمی نیس گرامی

اگر قرآن کتاب علمی بود چرا پیامبر و اماما گذاشتن افتخار کشف گرانش و نسبیت و انفجار بزرگ و هواپیما نصیب کافر کیش ها و نا مسلمونا بشه ؟

مگه خودشون قرآن جلوشون نبود چرا نسبیت رو چرا گرانش رو کشف نکردن از اون بیرون نکشیدن تا مسلمونا هم سهمی در قله های علم داشته باشند

حالا این مسلمونای امروزی کاسه ی داغ تر آش برای ایکه جا نمونند هر مطلبی که کشف می شه میخام بگن بله تو قرآن بوده و اینم آیه اش !!!

عزیزمن تو میخای چی بگی اگه اون ایه مربوط به سرعت نور و نسبیت و گرانس بود پیامبر و اماما کشفش نکردن وگذاشتن تو کشف کنی !!!!!

Artmis.a

New member
در ضمن آقای نیرو در دین اسلام کتاب های کمک آموزشی و غنی دیگری هم برای پژوهشگران دینی در نظر گرفته شده که اونها هم به نوبه ی خود حقانیت و کمال اسلام ناب و قرآن را متذکر میشن مثل نهج البلاغه، صحیفه ی سجادیه!
چرا اسلام رو با اونا نمیشناسید و به چهار تا نماینده ی سراپاتقصیر مثل من و امثالهم اکتفا میکنید اون هم برای مساله ی مهمی به نام دین!

AWWA

New member
آقای نوری فکر نمیکنین اعتقاداتی که شما قبلا داشتین نقص داشته تا جایی که با حرف و برخورد نادرست چند نفر کلا گذاشتینش کنار؟ یعنی برداشت درستی از اسلام شاید نداشتین

reza.n

New member
ااا چه جالب رضاو اما برعکس من که با آستین کوتاه رفتم اتفاقا میخواستن تشویقم کنن:. بم گفتن میخوای بری تو خونتون استراحت کنی؟ منم گفتم چرا که نه؟ :4d564ad6:اتفاقا نزدیک امتحاناتم بود. بعد نمیدونم چرا دیگه تشویقو ازم گرفتن

حدیث این اسپم نبودا به بحث کاملا مربوط بود:21:

این دانشگاه اصفهان یعنی اشک مارو در اوردن.کلا دارن تذکر میدن.یه ساله اومدیم این دانشگاه اندازه یه عمر حرف شنیدیم.:riz277:اینم اسپم نیستا.یه جورایی به بحث مرتبطه.هنوز کسی کشف نکرده(اینقد حرفامون عمیقه):ph34r-smiley:

Artmis.a

New member
قرآن کتاب علمی نیس گرامی

اگر قرآن کتاب علمی بود چرا پیامبر و اماما گذاشتن افتخار کشف گرانش و نسبیت و انفجار بزرگ و هواپیما نصیب کافر کیش ها و نا مسلمونا بشه ؟

مگه خودشون قرآن جلوشون نبود چرا نسبیت رو چرا گرانش رو کشف نکردن از اون بیرون نکشیدن تا مسلمونا هم سهمی در قله های علم داشته باشند

حالا این مسلمونای امروزی کاسه ی داغ تر آش برای ایکه جا نمونند هر مطلبی که کشف می شه میخام بگن بله تو قرآن بوده و اینم آیه اش !!!

عزیزمن تو میخای چی بگی اگه اون ایه مربوط به سرعت نور و نسبیت و گرانس بود پیامبر و اماما کشفش نکردن وگذاشتن تو کشف کنی !!!!!

پیامبر(ص) و ائمه انقدر مرتبه ی بالایی نزد خداوند داشتن که مراتب زمینی براشون ناچیز باشه!

در ضمن میدونید که چه زمان معجزه ها برای مردم آشکار می شد برای اثبات حقانیت خداوند و اقرار به وجود و قدرت نامتناهی خداوند!

وقتی میگیم قرآن معجزه ی خداونده برای چیه؟

برای اینکه حتی بی دینان هم به خداوند و اقتدارش اقرار کنند!

به نظر شما چرا معلمها در دوران مدرسه یاغی ترین شاگرد ها رو بهشون سمت و مسئولیت میدادند؟ حالا چرا به نظر شما پیامبر(ص) و ائمه(ع) افتخار این ک.ش.ف.یات رو به کفار دادن نه خودشون؟

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
نشد که برم. .. .:riz513:
همانا قرآن کتاب هدایت است و به صراطی که استوارتر است هدایت میکند
یه نکته کوچولو اینکه قرآن کتاب علمی نیست بلکه فقط برای هدایت بشر است البته در بعضی جاهها از علم هم استفاده شده که اون هم برای هدایت بشر بوده نه اینکه صرفآ جنبه ی علمی داشته باشد. .. ..

AWWA

New member
قرآن کتاب علمی نیس گرامی

حرف شما متین... ولی هنوز که تاریخ تموم نشده ...اختراعات و اکتشافاتم تموم نشده ...مطمئن باشین یه روز ورق برمیگرده، سربالایی رفتن مسلمونام شروع شده
ورق برمیگرده همونطوری که قبلا قدرت و علم دست مسلمونا بود گرفته شد،دوباره برمیگرده(چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند)

AWWA

New member
ضمنا زمان پیامبر و ائمه علم در حدی نبود که بشه این موضوعات رو برای عوام توضیح داد..اصلا معجزه بودن قرآنم به همینه که برای همه زمانا حرف داره.

mehrshad

New member
عاغا اين داش غلام كه به سوالات بقيه جواب نميده _ فقط به سوالات نوجه هاي خودش ( بي نهايت معذرت از تعبير خودش استفاده كردم) باسخ ميده_ بفرماييد تابيك برسش و باسخ نوجه و غلام !

farzad.lab

مدیر بخش
در دانشگاه هم که بودم برای آستین کوتاه پوشیدن زیاد اذیت می کردن وهیچ کس اجازه نداشت با آستین کوتاه از نگهبانی رد شود به این هم می گفتن حفظ شئونات اسلامی

باور بفرمایید حالم از این ظاهر نگری ها بهم می خورد

ماه محرم هم بناچار در محیط بیمارستان پای سخنان آخوندی می نشستیم آنقدر در گفته هایش در مورد جناب حسین غلو می کرد که حالم بهم می خورد یک بار هم به خودم گیر داد که آقا شما چرا سیاه نمی پوشید بخاطر امام حسین ؟؟

من هم خواستم بگویم جناب مگر تو نماینده ی قسمت سیاه پوش کنی شیعه ها هستی ولی فرو خوردم و و نگفتم !

کم کم تصمیم گرفتم بر خلاف ظاهر های اسلامی عمل کنم
ا
چه زمستان و چه تابستان آستین کوتاه می پوشیدم در عزار داریها اگه همه ی مردم سیاه پوش می شدند من سفید می پوشیدم اگر برای آخوندها پا می شدن من نمی شدم

اون وقتها مث الان امکانات چاپی کم بود و ما هم دانشجوی بی پول

خدا بیامرزدش یک استاد درس معارف اسلامی داشتیم خطی خوش داشت ...............

من چون فردا امتحان دارم وقت نکردم پستارو بخونم ... فردا میخونم ...
اما جناب نوری تو زمینه دانشگاه ... مشت نمونه خروار نیست ...
بیا یه سری به دانشگاه ما بزن ... بدون استین بیا اصلا .... عمرا کسی باهات کاری داشته باشه ..

الان برای من یک سوال هست اونم اینکه شما دینتان را بر اساس مطالعه و با شناخت شخصیت های واقعی و اصیل اسلامی انتخاب کردید و یا با نگاه به برخورد دیگران با شما؟

درود

باور کنید مسلمونا ی امروزی ازفراز سدها از رفتار پیامبر و پیشوایان هیچ چیز درستی نمی دونیم خبر نگاران در این سده بیست و یکم با این همه امکانات پیشرفته ی رسانه ای و رادیو تلویزیونی براحتی حرف دیروز برخی از مسئولین را چنان وارونه به آگاهی مردم می رسونند که هیچ کس جزو اون گوینده ممکنه متوجه غلو یا دروغ رسانه ای نشه
حالا چطور انتظار دارید پس از 1400 سال رفتار و گفتار اونا رو تو کاغذهای نم کشیده ی فرسوده و نا خوانا و پوستهای پوسیده و اغراض شخصی خبر نگاران دراز نای تاریخ درست به ما رسونده باشند

سیاه نمایی ها -بزرگ نمایی ها و کژ کاری های تاریخی اگر حتی سالی یک جمله صورت گرفته باشد در طی 1400 سال ببینید چقدر می شود !!!

من که به هیچ یک از گفته های منسوب به آنها کار نمی کنم مگر اینکه از غربال اندیشه و سنجش خودم بگذرن چون اولا شرایط زمانه فرق کرده دوما فرهنگ کشور ما با فرهنگ اربها یکی نیست و سوم ایکه به درست به دست ما رسیدن اون دستورات شک دارم

آیا همینکه یک نفر فرصت طلب بیاید یک قال الرسول یا قال الامام را جلوی چند تا واژه ی من در آوردی عربی بگذارد دلیل بر درستی آن واژه ها است ؟

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
عاغا اين داش غلام كه به سوالات بقيه جواب نميده _ فقط به سوالات نوجه هاي خودش ( بي نهايت معذرت از تعبير خودش استفاده كردم) باسخ ميده_ بفرماييد تابيك برسش و باسخ نوجه و غلام !

لطفاً مودب باشید.

پاسخ آدمین:
1: توی بحثای اعتقادی بر اساس اعتقادات خودتون نظر بدید نه طرفداری از دوستاتون
2: این کاربری که الان برخی دوستان باهاش مخالفن فقط در تاپیک زیر حق صحبت در مورد اعتقاداتش رو داره و به هیچ وجه نباید تاپیک های غیرمرتبط رو به سمت و سوی مسایل اعتقادی ببره
پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

3: هیچکدام از ما حق توهین به مقدسات و اعتقادان همدیگر رو نداریم نه ایشون حق توهین به مقدسات اسلامی رو داره ونه شما حق استفاده از زور برای اخراج ایشون از اانجمن

farzad.lab

مدیر بخش
ضمنا زمان پیامبر و ائمه علم در حدی نبود که بشه این موضوعات رو برای عوام توضیح داد..اصلا معجزه بودن قرآنم به همینه که برای همه زمانا حرف داره.

عین حرف جناب نوری موجوده که گفتن دیگه کارایی نداره و مال ون زمونس ...

( مقایسه قران با کتب شعر سعدی و حافظ درسته ??????
مقایسه سخنان خدا با بندش ????

جناب نوری به اینا ام پاسخ بده

آخرین ویرایش:

mj1919

New member

عزیز من داداش من

آقا مهرشاد

اگه با همون ادبیات خودش صحبت کنی ، که مطالب ما در تاپیک دیگه ، ...

بذار این تفاوت ها در ادبیات هم مشخص بشه!

تمام کسانی که الان مشتاقانه منتظر استدلالهای "نوری" هستند، رو هم در چند روز آتی سر می زنم، ببینم، همانقدری که اونجا ازش دفاع می کردند، قابل دفاع بود؟؟؟؟؟

Artmis.a

New member
درود

باور کنید مسلمونا ی امروزی از رفتار پیامبر و پیشوایان هیچ چیز درستی نمی دونیم ما در این قرن بیست و یکم با این همه امکانات پیشرفته ی رسانه ای و رادیو تلویزیونی براحتی حرف دیروز برخی از مسئولین را چنان وارونه به آگاهی مردم می رسوندد که هیچ کس جزو اون گوینده ممکنه متوجه غلو یا دروغ رسانه ای نشه
حالا چطور انتظار دارید پس از 1400 سال رفتار و گفتار اونا رو تو کاغذها و پوستهای پوسیده و اغراض شخصی خبر نگاران طول تاریخ درست به ما رسونده باشند

غلو و تحریف تاریخ اگر حتی سالی یک جمله صورت گرفته باشد در طی 1400 سال ببینید چقدر می شود !!!

من که به هیچ یک از گفته های منسوب به آنها عمل نمی کنم مگر اینکه از غربال اندیشه و سنجش خودم بگذران چوناولا شرایط زمانه فرق کرده دوما فرهنگ ما با فرهنگ اربها یکی نبوده و سوم ایکه به درست به دست ما رسیدن اون دستورات شک دارم

همینکه یک نفر فرصت طلب بیاید یک قال الرسول یا قال الامام را جلوی چند تا کلمه ی مندر آوردی عربی بگذارد دلیل بر درستی آن کلمه ها نیست

چون خداوند خودش فرموده شخصاً از قرآن محافظت میکنم و قابل تحریف نیست!

Artmis.a

New member
عزیز من داداش من

آقا مهرشاد

اگه با همون ادبیات خودش صحبت کنی ، که مطالب ما در تاپیک دیگه ، ...

بذار این تفاوت ها در ادبیات هم مشخص بشه!

تمام کسانی که الان مشتاقانه منتظر استدلالهای "نوری" هستند، رو هم در چند روز آتی سر می زنم، ببینم، همانقدری که اونجا ازش دفاع می کردند، قابل دفاع بود؟؟؟؟؟

جناب ام جی برادر محترم که انقدر بهت برخورده!
کسی از ایشون یا عقایدش دفاع نکرد! ما با برخورد بی امان شما به عنوان یک مسلمان شیعه مخالفت کردیم همین!
از شما به عنوان یک دکتر خیلی بیشتر از این ها انتظار میرفت...

بالا