پاشو نمازت رو بخون... قضا نشه یه وقت

مجید دیجی

مدیر بخش
پیامبر اکرم صلّی اللَّه علیه و آله فرمود: «وقتی که آفتاب به نقطه زوال می‌رسد؛ حلقهای دارد که در آن وارد می شود و هنگامی که در آن داخل شد؛ وقت ظهر و زوال می شود و همه اشیاء مادون عرش در برابر اسماء و صفات پروردگارم تسبیح می گویند و آن همان ساعتی است که پروردگارم بر من درود و رحمت می فرستد، لذا خداوند- عزّ و جلّ- نمازگزاردن در آن هنگام را بر من و امّتم واجب نموده و فرموده است:أَقِمِ الصَّلاةَ لِدُلُوک الشَّمْسِ إِلی غَسَقِ اللَّیلِ؛ از وقت زوال آفتاب تا تاریکی شب نماز بپا دار.(اسراء، 78)
و آن همان ساعتی است که جهنّم را در روز قیامت می آورند. پس هر مۆمنی که در آن ساعت موفّق به سجده یا رکوع یا قیام شده باشد؛ خداوند بدن او را بر آتش جهنّم حرام می کند.

منبع :
چرا باید در زمان های خاص نماز بخوانیم؟

مجید دیجی

مدیر بخش
ادامه متن بالا :

و وقت نماز عصر، همان ساعتی است که حضرت آدم علیه السّلام از میوه درخت بهشتی تناول نمود و در نتیجه خداوند او را از بهشت بیرون راند. لذا خداوند به فرزندانش دستور داده که این نماز را تا روز قیامت بخوانند و آن را برای امّت من برگزید و آن نماز از محبوبترین نمازها در نزد خداوند عزّ و جلّ است و خداوند به من سفارش فرموده که به خصوص آن را از میان دیگر نمازها پاس بدارم.

.
.
.
.
.
.
.​

ZOT

New member
بچه ها وقت نمازه! نمازمونو خدا توفیق بده که اول وقت بخونیم ان شاالله!
التماس دعا

ZOT

New member
امام علی (ع) : " امور دنیا شما را از اول وقت نماز خواندن باز ندارد. چون خداوند مذمت کرده کسی را که اول وقت نماز نخواند. " (بحارال جلد 10 صفحه 100)

امام صادق (ع) : " هرکس این دو خصلت را دارد ، دوستی با او را رها نکن : 1- نماز را اول وقت بخواند. 2- در سختی یار و یاور شما باشد."

امام صادق (ع) : " نماز آخر وقت برای انسان مریض و کسی که مشکل دارد ، قرار داده شده است. نماز اول وقت باعث جلب رضایت خداست و آخر وقت نماز خواندن عفو خداوند است. "

امام صادق (ع) : " اگر انسان به وقت نماز بخواند ، نمازش نورانی به سوی خدا می رود و می گوید : مرا حفظ کردی ، خداوند تو را حفط کند. "

آخرین ویرایش:

nurse 82

New member
توکل بر خدایت کن کفایت
میکند حتما...!!

اگر خالص شوی با او صدایت می کند حتما...!!

اگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمی...!!

به درگاهش قناعت کن,عنایت می کند حتما...!!

دل درمانده می میرد,اگر غافل شوی از او...!!

به هروقتی صدایش کن حمایت میکند حتما...!!

خطاگرمیروی گاهی,بخلوت توبه کن با او...!!

گناهت ساده می بخشدرهایت می کندحتما...!!

بلطفش شک نکن گاهی,اگردنیاحقیرت کرد...!!

تو رسم بندگی آموز,حمایت میکند حتما...!!

اگرغمگین اگر شادی,خدایی راپرستش کن...!!

که هردم بهترین هارا,عطایت می کند حتما...!!

nurse 82

New member
ارزنــــده تــــرین گــوهـر مقصــود نـمازست
زیبنــــده تــــرین هــدیـه معبـود نـمازست

ای دوست بگو تا همه ی خـلق بـدانـنـــد
مقصود حق از خلقت مـوجــــود نـمازست

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
ادامه پست 224 :

وقت نماز مغرب، همان ساعتی است که خداوند توبه حضرت آدم(علیه السّلام) را پذیرفت و فاصله بین تناول میوه درخت بهشتی و پذیرش توبه اش، سیصد سال از روزهای دنیا، نسبت به روزهای آخرت بود. که هر روز از آن مانند هزار سال از سالهای دنیا می باشد. یعنی از وقت عصر شرعی تا شام و مغرب می باشد. پس حضرت آدم علیه السّلام سه رکعت نماز خواند. یک رکعت برای ترک اولی و خطای خود، و یک رکعت به خاطر خطیئه حوّا، و یک رکعت برای توبه اش. لذا خداوند عزّوجلّ این سه رکعت را بر امّتم واجب فرمود و آن همان ساعتی است که دعا در آن مستجاب می شود. و پروردگارم وعده داده که هر کس از امّتم در آن ساعت دعا کند؛ دعایش را مستجاب نماید و این همان نمازی است که خداوند عزّ و جلّ به من دستور داد و فرمود: فَسُبْحانَ اللَّهِ حِینَ تُمْسُونَ، وَ حِینَ تُصْبِحُونَ؛ «پاک و منزّه است خداوند هنگامی که شب می کنید و آن هنگام که صبح می کنید.»(روم، 17)

مجید دیجی

مدیر بخش
امّا وقت نماز عشا، به راستی که قبر، تاریکی و ظلمتی دارد و روز قیامت را تاریکی و ظلمتی است. لذا خداوند به من و امّتم دستور داده که این نماز را در این هنگام بخوانیم تا بدین وسیله قبرهای امّتم را روشن و بر پل صراط به آنان نور و روشنایی عنایت شود. هر گامی که برای خواندن نماز عشا برداشته می شود؛ خداوند بدن صاحب آن گام را بر آتش جهنّم حرام می‌گرداند و این همان نمازی است که خداوند برای فرستادگان پیش از من برگزیده بود.
و امّا وقت نماز صبح، هنگامی که خورشید طلوع می کند؛ بر شاخهای شیطان طلوع می کند و خداوند عزّ و جلّ به من دستور داده که نماز صبح را پیش از دمیدن آفتاب و پیش از آن که کافر آفتاب‌پرست بر آن سجده می کند؛ بخوانم و امّتم برای خدا سجده و کرنش نمایند. و زود خواندن آن در نزد من محبوبتر است و آن همان نمازی است که فرشتگان شب و ملائکه روز آن را مشاهده می کنند. یهودی گفت: راست گفتی ای محمّد» (بن طاوس الحلی، سید علی، فلاح السائل، ص 125)

مجید دیجی

مدیر بخش
امّا وقت نماز عشا، به راستی که قبر، تاریکی و ظلمتی دارد و روز قیامت را تاریکی و ظلمتی است. لذا خداوند به من و امّتم دستور داده که این نماز را در این هنگام بخوانیم تا بدین وسیله قبرهای امّتم را روشن و بر پل صراط به آنان نور و روشنایی عنایت شود. هر گامی که برای خواندن نماز عشا برداشته می شود؛ خداوند بدن صاحب آن گام را بر آتش جهنّم حرام می‌گرداند و این همان نمازی است که خداوند برای فرستادگان پیش از من برگزیده بود.

nurse 82

New member
آیا دلیل تاکید بر نماز صبح را میدانید ؟ باخواب غلظت خون بالا میرود
وهرچه به صبح نزدیک میشویم خون غلیظ تر میشود
ودرست لحظات نزدیک شدن به اذان به حداعلا می رسد
کسانی که بیدار میشوند با وضو گرفتن قدری خون تنظیم میشود
وبا خواندن نماز بدن کاملا بالانس شده وبه حالت نرمال باز میگردد
بیخود نیست میگوییم خدا ازمادر هم مهربانتر است ولله الحمد
كسانيكه با يوگا و نرمش هاي آرامش بخش و انرژي درماني آشنايند ميدانن، چاكراها نقاط ورود و خروج انرژي به بدن هستند.
اگر دقت کرده باشید هنگام وضو گرفتن تنها جایی که از پایین به بالا شسته میشود مسح پاست .

شما از نقطه ی انگشت شست پا دست خود را به سمت بالا میکشید . چرا ؟؟؟ ... تنها جاییکه انرژی مثبت به بدن برمیگردانید مسح پا میباشد.

در تمام مراحل وضو گرفتن با هفت چاکرای بدن سر و کار داریم. در تمام مراحل از تمام چاکراها به وسیله ی آب که منبع پاکی و قداسته انرژی های منفی بدن رو به سمت خارج دفع کرده
و در مرحله ی آخر وضو گرفتن انرژی مثبت رو وارد بدن ميكنيم 🌿
..
..

.

مجید دیجی

مدیر بخش
هنگامیکه خورشید طلوع می کند؛ بر شاخهای شیطان طلوع می کند و خداوند عزّ و جلّ به من دستور داده که نماز صبح را پیش از دمیدن آفتاب و پیش از آنکه کافر آفتاب پرست بر آن سجده می کند؛بخوانم و امّتم برای خدا سجده و کرنش نمایند. و زود خواندن آن در نزد من محبوبتر است و آن همان نمازی است که فرشتگان شب و ملائکه روز آن را مشاهده می کنند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nurse 82

مجید دیجی

مدیر بخش
کسی که تهجد کند و نماز شب را به جا آورد، به مقامات بالایی می رسد که هر خردمندی آرزوی آن را دارد. انسان در شب می تواند با ارتباط گیری و اتصال به خدا، از الهامات و وحی الهی برخوردار شود؛ هر چند که به مقام پیامبری و رسالت تشریعی نمی رسد. از این رو بر پیامبران و نیز پیامبر گرامی(ص) تهجد واجب بود تا امکان دریافت وحی با افزایش لطافت روحی و اتصال فراهم آید. (مزمل، آیه ۲۰؛ و نیز مجمع البیان، ج ۹-۱۰، ص ۵۷۰)

مجید دیجی

مدیر بخش
94e0606d750543e99e48d8196d137529.jpg

'Reza'

New member
روزی مرحوم آخوند کاشی مشغول وضوگرفتن بودند،
که شخصی باعجله آمدوضوگرفت وبه داخل اتاق رفت وبه نماز ایستاد،

با توجه با این که مرحوم کاشی خیلی بادقت وضو می گرفت و همه آداب و ادعیه وضو را به جا میآورد؛ تا وضوی آخوند تمام شود، آن شخص نماز ظهر و عصر خود را هم خوانده بود،

به هنگام خروج با مرحوم کاشی رو به رو شد
ایشان پرسیدند: چه کار می کردی؟

گفت: هیچ.

فرمود: تو هیچ کار نمی کردی؟

گفت: نه!

میدانست که اگر بگوید نماز میخواندم، کار بیخ پیدا میکند،

آقا فرمود: مگر تو نماز نمی خواندی؟

گفت: نه!

آخوند فرمود: من خودم دیدم داشتی نماز میخواندی،

گفت: نه آقا اشتباه دیدی،

سؤال کردند: پس چه کار می کردی؟

گفت: فقط آمده بودم به خدا بگویم من یاغی نیستم، همین،