یک طرح کاربردی: برنامه ریزی برای خواندن نماز قضا با طرح تقویم
مرحله اول: نوشتن وصیت نامه
مثلا شما تصمیم گرفتید یک سال، دو سال، ده سال، بیست سال و... هرچقدر که وظیفه تان است، نماز قضا بخوانید. خب مدتش را که مشخص کردید آن را در یک وصیت نامه بنویسید وصیت نامه را جایی بگزارید که قبل از وقت لازمش کسی نبیند می توانید توی پاکت بگزارید و درش را هم بچسبانید . اصلا وصیت نامه نوشتن خیلی خوب است یکی از خوبی هایش این است که اگر دو دقیقه دیگر وقت ما در این دنیا تمام شد لااقل چیزی داریم نشان بدهیم بی اعتنا نبوده ایم به این مساله. ضمن اینکه شاید وارثان گرامی دلشان هم بسوزد و نماز قضا را بخوانند یا اگر اموالی داریم از آن برایمان کسی را اجیر کنند.
همین الان این کار را انجام بدید تنبلی نکنید قطعا شیطان مانع می شود شما تصمیمتان را عملی کنید.
مرحله دوم: تهیه تقویم
اگر برایتان امکان دارد یک تقویم جیبی تهیه کنید که مربوط به همین امسال باشد (نگید حالا کمتر از دوماه بیشتر نمانده) خب از همین امروز شروع کنید و تصمیم بگیرید هرکس بر اساس توان خودش مثلا یکی می گوید من می توانم روزی یک شبانه روز نماز بخوانم یکی می گوید من بیشتر از یک نماز نمی توانم به هر حال مثلا همین امروز 23 بهمن ماه شما دو رکعت نماز صبح قضا می خوانید جلوی تاریخ 23 بهمن بنویسید صبح اگر همین امروز یک شبانه روز نماز قضا را خواندید جلوی 23 بهمن بزرگ بنویسید 1 اگر نه، مثلا سه روز طول کشید تا یک شبانه روز بخوانید هروقت نماز قضای عشاء را خواندید همان موقع جلوی 23 بهمن بنویسید 1 و از فردای همان روز دوباره همین کار را تکرار کنید مثلا جلوی 26 بهمن بنویسید صبح ظهر عصر مغرب و عشاء و هروقت تکمیل شد دوباره بزرگ در همان خانه بنویسید 1
و همین طور تا آخر سال
ممکن است تا آخر سال یک ماه نماز قضا بخوانید یا پنج روز (هرکس بر حسب توانش که البته اولش کم است بعد زیاد می شود من در روزهای آخر روزی سه شبانه روز نماز قضا می خواندم)
روز اول سال بعد شما تعداد یک ها را می شمارید مثلا می شود 35 در انتهای تقویم سال جدید بنویسید سال 1391: 35 روز
بعد از روز اول سال جدید باز همین روش را ادامه دهید
ممکن است تا آخر سال یک ماه نماز قضا بخوانید یا پنج روز (هرکس بر حسب توانش که البته اولش کم است بعد زیاد می شود من در روزهای آخر روزی سه شبانه روز نماز قضا می خواندم)
روز اول سال بعد شما تعداد یک ها را می شمارید مثلا می شود 35 در انتهای تقویم سال جدید بنویسید سال 1391: 35 روز
بعد از روز اول سال جدید باز همین روش را ادامه دهید
ادامه در پست بعدی ...