پاشو نمازت رو بخون... قضا نشه یه وقت

مجید دیجی

مدیر بخش
پیاده روی به صوی کربلا... اربعین 93

3c.jpg

baran-

New member
جوانی نزد شیخ حسن علی نخودکی رسید و گفت:

سه قفل در زندگی ام دارم و 3کلید از شما می خواهم..

قفل اول این است که دوست دارم یک ازدواج سالم داشته باشم

قفل دوم ای است که دوست درم کارم برکت داشته باشد

قفل سوم این است که دوس دارم عاقبت به خیر شوم

شیخ فرمود:

برای قفل اول نمازت را اول وقت بخوان

برای قفل دوم نمازت را اول وقت بخوان

برای قفل سوم نمازت را اول وقت بخوان

جوان عرض کرد سه قفل با یک کلید؟!

شیخ فرمود:نماز اول وقت " شاه کلید " است ...

baran-

New member
حتما لازم نیست که شیطان شما را به یک سایت شیطانی دعوت کن!

برای او همین که نماز اول وقتتان را پشت یک مانیتور می گیرد...
کافیست

مجید دیجی

مدیر بخش
کرامت بالاتر از کیمیا
یک روز شیخ بها در بازار قدم میزد و پیر مردی را دید که مشغول دوختن پالان پاره مردم بود و از این راه امرارمعاش میکرد. شیخ دلش به حال پیرمرد سوخت و جلو رفت وگفت : سلام سپس دستش را به پالان پیرمرد زد و بلافاصله از طرف غیب پالان پیرمرد پر شد از سکه های اشرفی. پیرمرد وقتی این حرکت شیخ را دید ناراحت شد و فریاد زد چکار کردی؟ یالا سکه ها را بردار که به درد من نمیخورد. شیخ گفت : من نمی توانم سکه ها را غیب کنم. پیرمرد چوب دستی خود را به پالان زد و سکه ها غیب شدند و رو به شیخ گفت تو که نمی توانی غیب کنی چرا ظاهر میکنی؟ شیخ بها فهمید پیرمرد صاحب علم و کمالات بسیار است. پیرپالان دوز سپس رو به شیخ می کند و می گوید: "دلت را کیمیا کن!" کما اینکه خدای رحمان در حدیث قدسی
می فرماید : " یا عبدی اطعنی اجعلک مثلی انا اقول کن فیکون انت تقول کن فیکون : بنده
من مرا اطاعت کن تا تو را مانند خود کنم. من می گویم باش پس بوجود می آید تو هم می گویی باش پس می شود."
سرانجام عالم ربانی، محمد عارف عباسی در سال 985 ه. ق جان به جانان تسلیم نمود. مقبره‌ی این عارف بزرگ جنب حرم رضوی در مشهد مقدس واقع و در شمال شرقی حرم مطهر، واقع در ابتدای خیابان نواب صفوی (پایین خیابان)، زیارتگاه بسیاری از شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت می‌باشد. بنای اولیه‌ی آرامگاه شیخ مربوط به عهد صفویه بوده است که سلطان محمد (معروف به خدابنده) پدر شاه عباس صفوی آن را در سال 985 ق بنا نهاد و در سالهای اخیر توسط آستان قدس بازسازی گردیده است.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

مجید دیجی

مدیر بخش
در روایتی نقل شده است که حضرت عزرائیل (ع) فرمود:
« هر کس بر نماز اول وقت مواظبت نماید من خودم هنگام مرگ شهادتین را بر زبانش جاری می سازم. خودم شیطان را از او دور می سازم.»

بالا