پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

SH!LA

New member
:New (6):
چرا آخه ؟ چرا اینجوری شدی !؟

یک دوی ماراتن رو در نظر بگیر ، خیلی ها مسابقه میدن ولی آخرش یکنفر اول یکنفر دوم و یکنفر سوم میشه ....

چیزی نشده هنوز که ...

گذشته ها گذشته ... به فکر آینده باش! :

:13:

:13:

این هفته همش تنبلی کردم...! :13:

arezoo214

New member
سلام
دوهفته دیگه امتحان ترم پاتوبیولوژی دارم
یه چارت درست کردم در مورد قسمت تک یا
میخام اگه ممکنه بهم بگین درسته یااگه جاییش مشکل داره کجاشه وچرا!!

Arezoo214.jpg

Soroush Star

New member
سلام
دوهفته دیگه امتحان ترم پاتوبیولوژی دارم
یه چارت درست کردم در مورد قسمت تک یا
میخام اگه ممکنه بهم بگین درسته یااگه جاییش مشکل داره کجاشه وچرا!!

مشاهده فایل‌پیوست 4748
سلام
انگلهای Protozoa به 4 شاخه مهم تقسیم میشن : ( شاخه سارکوماستیگوفورا - شاخه سیلیوفورا یا مژکداران یا اینفوزوریا - شاخه آپی کمپلکسا - شاخه میکروسپورا یا میکروسپوریدیا )

تک یاخته های شاخه سارکوماستیگوفورا و شاخه مژکداران ( به هر دو شکل آزادزی و انگلی دیده میشن : بعضیها فقط آزادزی ، بعضیها فقط انگلی و بعضی دیگر به هر 2 شکل )

تک یاخته های شاخه آپی کمپلکسا و شاخه میکروسپورا ( فقط بصورت انگلی دیده میشن ) و البته تعداد تک یاخته های شاخه آپی کمپلکسا بیشتر هست .

نکته : در بین این 4 شاخه ، بیشترین تک یاخته های انگلی ( از لحاظ تعداد ) مربوط به شاخه آپی کمپلکسا هست .

در تصویر بالا :

شاخه سیلیوفورا شامل فقط 1 تک یاخته بیماریزا برای انسانه ( بالانتیدیوم کلی ) -
شاخه میکروسپورا باید اضافه بشه .

در شاخه آپی کمپلکسا ( در مورد وضعیت کنیدیوسپوردیا و کرکانیدیا متاسفانه نمیدونم :New (6): - در مورد هموسپوردیا اطلاعاتم در حد همون پلاسمودیوم هست - در مورد کوکسیدیا علاوه بر جنسهای کوکسیدیوم و توکسوپلاسما ، میتونه جنسهای ( سارکوسیس تیس ، ایزوسپورا ، آیمریا ، سیکلوسپورا ، کریپتوسپوریدیوم ، تیزریا ، ونونلا ، فرنکلیا ، بسنوئیتیا ، هاموندیا ) هم اضافه بشه که اونایی که با رنگ قرمز نشان دادم فقط و فقط مربوط به غیر انسان هستن ) .

در شاخه میکروسپورا ( میتونه جنسهای نوزما ، تراکی پله ایستوفورا ، براکیولا ، ویتافورما ، انسفالیتوزون ، انتروسیتوزون اضافه بشه )
نکته : تک یاخته های شاخه میکروسپورا کوچکترین تک یاخته ها هستن بطوریکه برای مشاهده اونا حتماً باید رنگ آمیزی اختصاصی انجام بشه .

همونطور که در شکل اومده ، شاخه سارکوماستیگوفورا خودش به 2 زیر شاخه تقسیم میشه :
زیر شاخه سارکودینا یا آمیب ها و زیر شاخه ماستیگوفورا یا تاژکداران .

در زیر شاخه ماستیگوفورا و در قسمت مونوماستیگوفورا همه قسمتها درست ( میتونه در بخش جنس لیشمانیا ، گونه های اتیوپیکا و شاگاسی و مجموعه لیشمانیا برازیلین سیس و لیشمانیا مکزیکانا - و در بخش جنس تریپانوزوما ، گونه های رانژلی و اکوئینوم و اکوئی پردوم هم اضافه بشن ) - در قسمت پلی ماستیگوفورا و در قسمت انگلی ( میتونه جنسهای انتروموناس و رتورتاموناس هم اضافه بشن ).

نکته : تک یاخته جنس دی انتامبا با گونه فراژیلیس با اینکه تاژک ندارد در زیر شاخه ماستیگوفورا قرار داره و البته بیماریزا هست .

در زیر شاخه سارکودینا ، همونطور که گفته شد ، جنس دی انتامبا باید باید باید پاک بشه چون این جنس در دسته تاژکداران هست - در جنس انتامبا میتونه گونه های ( پولکی ، دیسپار ، موشکوفسکی هم اضافه بشن ).
علاوه بر اینا ، گروهی آمیبهای آزاد فرصت طلب هستن که مهمترینشان جنسهای ( نگلریا ، آکانتامبا ، بالاموثیا ) هستن

دامنه تعداد تک یاخته های بیماریزا بسیار وسیع هست و در اینجا به تعدادی از مهمترینها اشاره شد ... البته متن زیادی بود و مهم مفید بودن برای همه هست :28:

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
fd6f31d6209a13561.jpg

Hamidvet

New member
سروش جان ی سوال فنی دارم :

برای کشت دادن یک انگل اون رو باید از کجا تهیه کرد؟

آیا صرفا از افراد مریض باید جدا کرد یا نه میشه جائی سفارش داد واست بیارن؟

azar1986

New member
سلام بچه ها،من چند بار اومدم اينجا سر زدم ديدم خبری نيست،امشب بعد از چند وقت اومدم.ميبينم بقيه هم كم و بيش مثل خودم هستين،منم دو هفته آنفلوآنزا داشتم،يه هفته درگير مهموني و تفريح،خلاصه چند هفته درست و حسابی نخوندم.اما يادمون باشه هيچ وقت برای شروع دير نيست.اما اصلا نگين سااااااااااااااااااااااااااال ديگه.واقعا هيچ كس نميدونه سال ديگه چی پيش مياد....:riz277:

آخرین ویرایش:

Hamidvet

New member
سلام بچه ها،من چند بار اومدم اينجا سر زدم ديدم خبری نيست،امشب بعد از چند وقت اومدم.ميبينم بقيه هم كم و بيش مثل خودم هستين،منم دو هفته آنفلوآنزا داشتم،يه هفته درگير مهموني و تفريح،خلاصه چند هفته درست و حسابی نخوندم.اما يادمون باشه هيچ وقت برای شروع دير نيست.اما اصلا نگين سااااااااااااااااااااااااااال ديگه.واقعا هيچ كس نميدونه سال ديگه چی پيش مياد....:riz277:

هیچ وقت ....

- - - Updated - - -

هیچ وقت ....

SH!LA

New member
کدامیک از توکسین های استافیلوکوک اورئوس یک سوپر آنتی ژن می باشد؟

بتا توکسین

آلفا توکسین

گاما توکسین

آنترو توکسین

SH!LA

New member
کدام قارچ زیر جزء زیگومیست است؟

موکور

کاندیدا

اکرومونیوم

سپدونیوم

Hamidvet

New member
کدامیک از توکسین های استافیلوکوک اورئوس یک سوپر آنتی ژن می باشد؟

بتا توکسین

آلفا توکسین

گاما توکسین

آنترو توکسین

آلفا توکسین .... عامل ورم پستان قانقاریائی در گاوهاست!

- - - Updated - - -

کدام قارچ زیر جزء زیگومیست است؟

موکور

کاندیدا

اکرومونیوم

سپدونیوم

موکور؟ ...........

SH!LA

New member
آلفا توکسین .... عامل ورم پستان قانقاریائی در گاوهاست!

موکور؟ ...........

انترو توکسین ها، سوپر آنتی ژن هایی هستند که به مولکلول های MHC کـــلاس II اتصال یافته و موجب تحریک بیش از اندازه سلول های T می شوند.

دومی رو دُرست گفتی... :4d564ad6:

Hamidvet

New member

انترو توکسین ها، سوپر آنتی ژن هایی هستند که به مولکلول های MHC کـــلاس II اتصال یافته و موجب تحریک بیش از اندازه سلول های T می شوند.

دومی رو دُرست گفتی... :4d564ad6:

اولی رو واسه جواب نگفتم، صرفا واسه اطلاع بود!! خخخخخخخخخ :thumbsupsmileyanim:

بله! :applause:

Farzan

New member
زخم Bairnsdale در عفونت با کدام باکتری مشاهده می شود؟
M.scrofulaceum
M.marinum
M.vaccae
M.ulcerans

بالا