با! ما از 27ام تعطیل کردیم.شما هنو میرید؟؟؟!!!:5:
40)::bunnyearsmiley:
امروز آخرین روز دانشگاه بود و همینطور امتحان پایان ترم حشره شناسی داشتم که راضیم
امتحان بعدیمون 30 دی هست که تا 16 بهمن ادامه داره
با! مگه میشه راضی نباشی!!!همین الآنشم در حد دکتری اطلاعات داری عزیز!:smilies-azardl (181
اگه اینطوره پ کی ترم 2 رو شروع می کنید؟!:21:
راستی سروش جان امتحانات ترم 2تون کی تا کیه؟
برا ما زده از 20ام تا 10تیر93!! دقیقا مصادف با وردکاپ!!:smiliess (7):
عزیزمی :riz304:
کارشناسی ارشد طوریه که زمان امتحانات دست خود دانشجو هست هر وقت عشقت کشید میتونی امتحان بدی
ترم 2 زودتر شروع میشه و احتمالاً 1-2تا امتحانمون اوایل ترم 2 هست
امتحانات ترم 2 مون از 31 خرداد شروع میشه ، آره بابا واقعاً یجورایی حیف شد البته دیدن جام جهانی در کنار دوستان هم صفایی داره
دوستان دنبال بدبختیاشونن ...!! :smiliess (12):
بالاخره مالاریا هم خلاصه نویسیش تموم شد ( در همین حین که امتحان ترم و کارای پایان نامه هم دارم!)
فقط مونده دو تک یاخته با اهمیت کمتر و .... بعد میرم سراغ کرم های عزیزم بالاخص نماتدها :4d564ad6:
دکتر حمید سوالی در مورد کتاب 1100 پرسیده شد.بی زحمت شما هم راهنمایی کن.
من خجالت میکشم اگه جواب ندی!:14: هرچی نباشه شما استاد ما تو زبان هستی.:riz304:
:smilies-azardl (181
بالاخره مالاریا تموم شد ...
دوستان خسته درس خوندن نباشند ... :rolleyessmileyanim:
به سلامتی... موفق باشید.
برای استراحت؛ یک کتاب صوتی دانلود کردم که فوق العاده ست...!
کتاب داستانه!
هه! یعنی چی؟!!
یعنی هروقت یادش بیفتی بعدها یادت از این شبا بیاد ...
یادم از این شبا بیاد!! هه هه!
در مطالعه هميشه تلاطم داشته باشید (مطالعه فعال ) دريا هم اگر ساكت و آرام باشد به تدريج به مرداب تبديل ميشود.
يادداشت برداري، حاشيه نويسي، طبقه بندي وخلاصه نویسی و سازمان دادن، برجسته و بارز ساختن نكات مهم مطالب مورد نظر، به زبان خود تكرار كردن مطالب و تصویر سازی ذهنی و تجسم عینی ...(مخصوصا برای دروسی که نیاز به اندیشه و تفکر بیشتری دارد ) از جمله فنوني هستند كه انسان را در هنگام مطالعه ، فعال نگه ميدارند و نتیجه آن بالا رفتن تمرکز حواس و سرعت عمل است .