پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

Hamidvet

New member
سروش جان، مقاله بخوای کار کنی و موضوعشم از طرف خودت باشه، هزینشم باید خودت بدی؟!

Soroush Star

New member
حمید جان ، هنوز مقاله کار نکردم .
این 1-2 سال کارشناسی خودمو مشغول کنکور ارشد کرده بودم .

به هر حال سختی بیشتری رو تحمل کردم ( از شهریور91 تا خرداد 92 ) چون از یک طرف باید درسهای علوم آزمایشگاهی دامپزشکی رو پاس میکردم

اونم در دانشگاه سختگیری مثل فردوسی مشهد ، از طرف دیگه خودمو واسه کنکور وزارت بهداشت آماده میکردم .

ولی دیگه باید خودمو با شرایط ارائه مقاله وفق بدم ارائه مقاله خیلی کمک کننده هست

Hamidvet

New member
حمید جان ، هنوز مقاله کار نکردم .
این 1-2 سال کارشناسی خودمو مشغول کنکور ارشد کرده بودم .

به هر حال سختی بیشتری رو تحمل کردم ( از شهریور91 تا خرداد 92 ) چون از یک طرف باید درسهای علوم آزمایشگاهی دامپزشکی رو پاس میکردم

اونم در دانشگاه سختگیری مثل فردوسی مشهد ، از طرف دیگه خودمو واسه کنکور وزارت بهداشت آماده میکردم .

ولی دیگه باید خودمو با شرایط ارائه مقاله وفق بدم ارائه مقاله خیلی کمک کننده هست

ایشالا که با هم مقاله میدیم! :smiliess (3):

Soroush Star

New member
فرم بیماری زا و فرم عفونت زا رو کجا خوندی ؟

بستگی داره به جمله ...

- - - Updated - - -

انشا الله با همدیگه .

Soroush Star

New member
فکر کنم ، فرم عفونت زایی بیشتر در میزبان واسط و فرم بیماری زایی بیشتر در میزبان نهایی بوجود میاد ( البته حدس میزنم چون تا بحال بهش زیاد دقت نداشتم )

در مواردی که میزبان واسط یا ناقل وجود نداره ، فرم بیماریزایی و عفونت زایی یک تعریفو دارن و در میزبان نهایی هستن

Hamidvet

New member
واکسن جدید ضد مالاریا موسوم به PfSPZ ، که متشکل از اسپوروزوآیت های تخفیف حدت یافته Plasmodium falciparum هستند، امیدهای تازه ای را برای پیشگیری از این بیماری تک یاخته ای مهلک برانگیخته است.
در فاز اول آزمایشی آن، 57 فرد بالغ سالم که تابحال مالاریا نداشته بودند، بین سنین 18 تا 45 ساله، داوطلب شدند؛ که از بین این ها 40 شرکت کننده واکسن را دریافت کردند و 17 شرکت کننده نیز بدون واکسن بودند. جهت برآورد ایمنی واکسن، افراد واکسینه شده، به گروههایی تقسیم شدند که بین 2 تا 6 دوز افزایش یابنده IV واکسن را دریافت میکردند. پس از واکسیناسیون شرکت کننده ها، از نزدیک برای 7 روز تحت نظر بودند. در این مدت هیچ اثر جانبی درمورد واکسن و هیچ ابتلائی ایجاد نشد.
جهت برآورد اینکه آیا واکسن از عفونت مالاریا جلوگیری کرده یا خیر و چگونگی آن، گروه واکسینه شده و گروه کنترل، در معرض نیش پشه های آلوده به همان گونه های فالسیپارومی که واکسن از آن ساخته شده بود، قرار داده شدند.
محققان دریافتند که مقادیر دوزاژ بیشتر واکسن ایمنی بیشتری میدهد. در این بین تنها 3 نفر از 15 نفری که دوزاژهای بالی واکسن را گرفته بودند، به بیماری مبتلا شدند. در بین 12 نفری هم که هیچ واکسنی دریافت نکردند، فقط 1 نفر جان سالم به در برد!
چندین آزمایش بعدی نیز در این مورد برروی دوزهای مختلف واکسن، اثر برروی سایر گونه های پلاسمودیوم و ... همچنان ادامه خواهد داشت.

لینک:
Investigational Malaria Vaccine Found Safe and Protective

- - - Updated - - -

واکسن جدید ضد مالاریا موسوم به PfSPZ ، که متشکل از اسپوروزوآیت های تخفیف حدت یافته Plasmodium falciparum هستند، امیدهای تازه ای را برای پیشگیری از این بیماری تک یاخته ای مهلک برانگیخته است.
در فاز اول آزمایشی آن، 57 فرد بالغ سالم که تابحال مالاریا نداشته بودند، بین سنین 18 تا 45 ساله، داوطلب شدند؛ که از بین این ها 40 شرکت کننده واکسن را دریافت کردند و 17 شرکت کننده نیز بدون واکسن بودند. جهت برآورد ایمنی واکسن، افراد واکسینه شده، به گروههایی تقسیم شدند که بین 2 تا 6 دوز افزایش یابنده IV واکسن را دریافت میکردند. پس از واکسیناسیون شرکت کننده ها، از نزدیک برای 7 روز تحت نظر بودند. در این مدت هیچ اثر جانبی درمورد واکسن و هیچ ابتلائی ایجاد نشد.
جهت برآورد اینکه آیا واکسن از عفونت مالاریا جلوگیری کرده یا خیر و چگونگی آن، گروه واکسینه شده و گروه کنترل، در معرض نیش پشه های آلوده به همان گونه های فالسیپارومی که واکسن از آن ساخته شده بود، قرار داده شدند.
محققان دریافتند که مقادیر دوزاژ بیشتر واکسن ایمنی بیشتری میدهد. در این بین تنها 3 نفر از 15 نفری که دوزاژهای بالی واکسن را گرفته بودند، به بیماری مبتلا شدند. در بین 12 نفری هم که هیچ واکسنی دریافت نکردند، فقط 1 نفر جان سالم به در برد!
چندین آزمایش بعدی نیز در این مورد برروی دوزهای مختلف واکسن، اثر برروی سایر گونه های پلاسمودیوم و ... همچنان ادامه خواهد داشت.

لینک:
http://www.niaid.nih.gov/news/newsreleases/2013/Pages/PfSPZ.aspx

Hamidvet

New member
فکر کنم ، فرم عفونت زایی بیشتر در میزبان واسط و فرم بیماری زایی بیشتر در میزبان نهایی بوجود میاد ( البته حدس میزنم چون تا بحال بهش زیاد دقت نداشتم )

در مواردی که میزبان واسط یا ناقل وجود نداره ، فرم بیماریزایی و عفونت زایی یک تعریفو دارن و در میزبان نهایی هستن

تو مارکل گفته کیست انتامبا فرم عفونت زای انگل است و میتواند برخلاف تروفوزوآیت که در محیط از بین میرود، باقی مانده و عفونت را انتقال دهد
تو تک یاخته صائبی نوشته تروفوزوآیت فرم بیماری زای انگل است ...

Soroush Star

New member
گفته من یجورایی درست در اومد .
در مورد تک یاخته انتامبا هیستولیتیکا که تنها مخزن و میزبانش انسان هست ( فرمهای بیماریزا و عفونت زا در بدن انسان بوجود میاد )

بطورکلی فرم عفونتزا یجورایی همون فرم کیست هست

کجاشو متوجه نشدی توضیح بیشتر بدم

Hamidvet

New member
آفرین واقعاً خوشم اومد :riz304:

ممنون داداش خودت گلی:riz304:

- - - Updated - - -

آفرین واقعاً خوشم اومد :riz304:

ممنون داداش خودت گلی:riz304:

- - - Updated - - -

در مورد تک یاخته انتامبا هیستولیتیکا که تنها مخزن و میزبانش انسان هست ( فرمهای بیماریزا و عفونت زا در بدن انسان بوجود میاد )

پس با این حساب منظورش اینه "کیست" عفونت زا و "تروفوزوآیت" بیماری زاست دیگه نه؟!

- - - Updated - - -

پس با این حساب منظورش اینه "کیست" عفونت زا و "تروفوزوآیت" بیماری زاست دیگه نه؟!

Soroush Star

New member
درسته .

فرم کیست فرم مقاوم و عفونت زای تک یاخته هست و در بیماریزایی نقشی نداره .

فرم تروفوزوئیت فرم بیماریزا هست که از طریق روده بزرگ به سمت کبد متاستاز میده و از آنجا به ریه ( بیشتر ریه سمت راست ) متاستاز و از طریق جریان خون به سمت مغز رفته و آبسه ایجاد میکنه

Soroush Star

New member
از تک یاخته کجاهارو خوندی ؟
میخوام تستهای کنکور ارشد امسال رو وارد کنم جهت آمادگی تستهارو جواب بدی

Hamidvet

New member
گرفتم!!

درسته .

فرم کیست فرم مقاوم و عفونت زای تک یاخته هست و در بیماریزایی نقشی نداره .

فرم تروفوزوئیت فرم بیماریزا هست که از طریق روده بزرگ به سمت کبد متاستاز میده و از آنجا به ریه ( بیشتر ریه سمت راست ) متاستاز و از طریق جریان خون به سمت مغز رفته و آبسه ایجاد میکنه

مررسی سروش جان، گرفتم چی شد! :riz304::a2d3:

Hamidvet

New member
از تک یاخته کجاهارو خوندی ؟
میخوام تستهای کنکور ارشد امسال رو وارد کنم جهت آمادگی تستهارو جواب بدی

نوا براون رو خونم خیلی خیلی سرسری ...
تازه شروع کردم کلی دارم از همه کتب خلاصه نویسی میکنم عزیزم

Soroush Star

New member
از تک یاخته جنس انتامبا کدومارو خوندی ؟

بعد تعطیلات حتماً کتاب تست و پاسخ تشریحی رو تهیه کن خیلی نکات توی این 2 جلد i q b هست که توی 2تا رفرنس مارکل ووگ و نوا براون نیست

Hamidvet

New member
از تک یاخته جنس انتامبا کدومارو خوندی ؟

بعد تعطیلات حتماً کتاب تست و پاسخ تشریحی رو تهیه کن خیلی نکات توی این 2 جلد i q b هست که توی 2تا رفرنس مارکل ووگ و نوا براون نیست

تازه شروع کردم امشب(اولشم- همون هیستولیتیکا) با اینکه داداشم اینا مهمون اینجا هستن و شلوغ پلوغه و سرصدا ...
از یکشنبه محکم تر میشینم پای درس ا زمان و تمرکز بیشتر!
بنظرت خلاصه نویسی تک یاخته تا آخر تابستون تموم میشه نه؟!

Soroush Star

New member
همه تک یاخته به کنار ، تک یاخته پلاسمودیوم ( مالاریا ) به کنار .

مالاریا واقعاً واسه خودش یک سر و گردن قویتره . واسه من 2-3 هفته زمان برد . البته من تمام تستهای مالاریا ( 536 تست مالاریا رو حل کردم بعدش آنالیز کردم ) یک موضوع جالب بگم . با اطلاعات مارکل ووگ و نوا براون شاید بشه به 40-50% این 536 تست پاسخ داد .

بگو چجوری آنالیز میکنی ؟ تا روش خودمو بگم ( در مورد تک یاخته ها )

بالا