منظورتون چه بود ؟
از چه جهت آخرشم ؟
واقعا با انرژی هستین ...هنوز خستگی ارشد از تنتون بیرون نرفته دارین به phd فکر میکنین .... این عالیه
منظورتون چه بود ؟
از چه جهت آخرشم ؟
حمید جان ، هنوز مقاله کار نکردم .
این 1-2 سال کارشناسی خودمو مشغول کنکور ارشد کرده بودم .
به هر حال سختی بیشتری رو تحمل کردم ( از شهریور91 تا خرداد 92 ) چون از یک طرف باید درسهای علوم آزمایشگاهی دامپزشکی رو پاس میکردم
اونم در دانشگاه سختگیری مثل فردوسی مشهد ، از طرف دیگه خودمو واسه کنکور وزارت بهداشت آماده میکردم .
ولی دیگه باید خودمو با شرایط ارائه مقاله وفق بدم ارائه مقاله خیلی کمک کننده هست
فکر کنم ، فرم عفونت زایی بیشتر در میزبان واسط و فرم بیماری زایی بیشتر در میزبان نهایی بوجود میاد ( البته حدس میزنم چون تا بحال بهش زیاد دقت نداشتم )
در مواردی که میزبان واسط یا ناقل وجود نداره ، فرم بیماریزایی و عفونت زایی یک تعریفو دارن و در میزبان نهایی هستن
آفرین واقعاً خوشم اومد :riz304:
آفرین واقعاً خوشم اومد :riz304:
گفته من یجورایی درست در اومد .
در مورد تک یاخته انتامبا هیستولیتیکا که تنها مخزن و میزبانش انسان هست ( فرمهای بیماریزا و عفونت زا در بدن انسان بوجود میاد )
بطورکلی فرم عفونتزا یجورایی همون فرم کیست هست
کجاشو متوجه نشدی توضیح بیشتر بدم
گفته من یجورایی درست در اومد .
در مورد تک یاخته انتامبا هیستولیتیکا که تنها مخزن و میزبانش انسان هست ( فرمهای بیماریزا و عفونت زا در بدن انسان بوجود میاد )
بطورکلی فرم عفونتزا یجورایی همون فرم کیست هست
کجاشو متوجه نشدی توضیح بیشتر بدم
درسته .
فرم کیست فرم مقاوم و عفونت زای تک یاخته هست و در بیماریزایی نقشی نداره .
فرم تروفوزوئیت فرم بیماریزا هست که از طریق روده بزرگ به سمت کبد متاستاز میده و از آنجا به ریه ( بیشتر ریه سمت راست ) متاستاز و از طریق جریان خون به سمت مغز رفته و آبسه ایجاد میکنه
از تک یاخته کجاهارو خوندی ؟
میخوام تستهای کنکور ارشد امسال رو وارد کنم جهت آمادگی تستهارو جواب بدی
از تک یاخته جنس انتامبا کدومارو خوندی ؟
بعد تعطیلات حتماً کتاب تست و پاسخ تشریحی رو تهیه کن خیلی نکات توی این 2 جلد i q b هست که توی 2تا رفرنس مارکل ووگ و نوا براون نیست