*پاتوق پسرا*

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

moj

New member
........................

fu4773.jpg

vahid28

New member
خبر رسیده بخاطر چنتا آدم مسخره٬و گوش نکردن به درخواست های میراث فرهنگی با دفن شهدای گمنام در امیرچخماق پرونده این میدان برای ثبت جهانی یونسکو بسته شد
میراث فرهنگی خواسته بود ظلع شرقی دفن بشن اما گفتن اینجا قدمگاه رهبری هست و باید همینجا دفن شوند
دوتا شهید اول بزور آوردن و شش تا بعدش
ما داریم به کجا میریم که همه چیزمون قاطی شده

m_mobini

New member
خبر رسیده بخاطر چنتا آدم مسخره٬و گوش نکردن به درخواست های میراث فرهنگی با دفن شهدای گمنام در امیرچخماق پرونده این میدان برای ثبت جهانی یونسکو بسته شد
میراث فرهنگی خواسته بود ظلع شرقی دفن بشن اما گفتن اینجا قدمگاه رهبری هست و باید همینجا دفن شوند
خواستم یه چیزی بگم ....هیچی ....منصرف شدمممممم راس میگی چقد همه چی قاطی شده...چقد همه چی یادمون رفته....چقد نمیتونیم اولویت بندی کنیم...دلم شکست...

vahid28

New member
خواستم یه چیزی بگم ....هیچی ....منصرف شدمممممم راس میگی چقد همه چی قاطی شده...چقد همه چی یادمون رفته....چقد نمیتونیم اولویت بندی کنیم...دلم شکست...
منظورت چیه؟
میخوای بگی ضلع شرقی دفن میشدن طوری میشد؟

eeeeeeehsan

New member
قدمگاه رهبری؟؟؟ من دیگه حرفی ندارم :|
کاش فقط مشکلات ما همین بود، فکرش رو نکن، یه روز خوب میاد...

می دونستی چاه آب تو میرچماق رو بابای بابا بزرگ من کنده؟ محسن منگُلی زمان
:motat:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

m_mobini

New member
منظورت چیه؟
میخوای بگی ضلع شرقی دفن میشدن طوری میشد؟

نه اصلا منظورم این نبود منظورم این بودکه مقام شهیدخیلی بالاست چراباید همچین جایی دفن بشن کلا که بهشون بی احترامی بشه منظورم اینه که باید حدومرزهارونگه داشت کسایی که اینکارهاروانجام میدن خیلی باید دقت کنند

abtin13

New member

این عکس ربطی به مزاحمت نداره.این ادعا که تو چین همچین کاری میکنن رو فقط تو بعضی سایت های ایرانی هستش که همشون همین عکس رو کپی پیست کرده بودن.
این فرد کاملا مشخصه ترانس سکشواله. از نحوه پوشش، از زیورآلاتی که استفاده کرده (گوشواره و النگو) و کیف و بادبزنش، از آرایشی که کرده، از مدل موهاش و از غروری که تو چهرش هست.این فرد با افتخار تو جامعه ظاهر شده نه با شرم و خجالت.
پ.ن1: من تو کف اون مرده هستم که داره از پشت به چشم مشتری به این یارو نگاه میکنه:riz481:
پ.ن: اگه ملت غیور اعتراض کردن به این کامنت من پاکش کنین بره

moj

New member
این عکس ربطی به مزاحمت نداره.این ادعا که تو چین همچین کاری میکنن رو فقط تو بعضی سایت های ایرانی هستش که همشون همین عکس رو کپی پیست کرده بودن.
این فرد کاملا مشخصه ترانس سکشواله. از نحوه پوشش، از زیورآلاتی که استفاده کرده (گوشواره و النگو) و کیف و بادبزنش، از آرایشی که کرده، از مدل موهاش و از غروری که تو چهرش هست.این فرد با افتخار تو جامعه ظاهر شده نه با شرم و خجالت.
پ.ن1: من تو کف اون مرده هستم که داره از پشت به چشم مشتری به این یارو نگاه میکنه:riz481:
پ.ن: اگه ملت غیور اعتراض کردن به این کامنت من پاکش کنین بره

فعلا که پرچم غیرت دست شماست...
خیالتون راحت...من حواتونو دارم...
پستی پاک شد مال منم پاک میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abtin13

Taraa

Well-known member

اینکه اصن تابلوئه که یارو مشکل جنسی داره ... متن زیرشم کاملا فیکه

آفت دنیای مجازی >>>> نشر مطالب بی سند

البته بعضی از این مطالب بی سند فقط با چن لحظه فکر کردن میتونه برملا شه ... کامنت آقای آبتین فکری که باید قبل از نشر این عکس انجام میشد و نشد رو تو خودش داشت و استدلالشون قابل قبوله

آخرین ویرایش:

moj

New member
اینکه اصن تابلوئه که یارو مشکل جنسی داره ... متن زیرشم کاملا فیکه

آفت دنیای مجازی >>>> نشر مطالب بی سند

البته بعضی از این مطالب بی سند فقط با چن لحظه فکر کردن میتونه برملا شه ... کامنت آقای آبتین فکری که باید قبل از نشر این عکس انجام میشد و نشد رو تو خودش داشت و استدلالشون قابل قبوله

padded.gif
......................

بالا