خواستم یه چیزی بگم ....هیچی ....منصرف شدمممممم راس میگی چقد همه چی قاطی شده...چقد همه چی یادمون رفته....چقد نمیتونیم اولویت بندی کنیم...دلم شکست...خبر رسیده بخاطر چنتا آدم مسخره٬و گوش نکردن به درخواست های میراث فرهنگی با دفن شهدای گمنام در امیرچخماق پرونده این میدان برای ثبت جهانی یونسکو بسته شد
میراث فرهنگی خواسته بود ظلع شرقی دفن بشن اما گفتن اینجا قدمگاه رهبری هست و باید همینجا دفن شوند
دوتا شهید اول بزور آوردن و شش تا بعدش
ما داریم به کجا میریم که همه چیزمون قاطی شده
منظورت چیه؟خواستم یه چیزی بگم ....هیچی ....منصرف شدمممممم راس میگی چقد همه چی قاطی شده...چقد همه چی یادمون رفته....چقد نمیتونیم اولویت بندی کنیم...دلم شکست...
قدمگاه رهبری؟؟؟ من دیگه حرفی ندارم :|خبر رسیده بخاطر چنتا آدم مسخره٬و گوش نکردن به درخواست های میراث فرهنگی با دفن شهدای گمنام در امیرچخماق پرونده این میدان برای ثبت جهانی یونسکو بسته شد
میراث فرهنگی خواسته بود ظلع شرقی دفن بشن اما گفتن اینجا قدمگاه رهبری هست و باید همینجا دفن شوند
دوتا شهید اول بزور آوردن و شش تا بعدش
ما داریم به کجا میریم که همه چیزمون قاطی شده
منظورت چیه؟
میخوای بگی ضلع شرقی دفن میشدن طوری میشد؟
این عکس ربطی به مزاحمت نداره.این ادعا که تو چین همچین کاری میکنن رو فقط تو بعضی سایت های ایرانی هستش که همشون همین عکس رو کپی پیست کرده بودن.
این فرد کاملا مشخصه ترانس سکشواله. از نحوه پوشش، از زیورآلاتی که استفاده کرده (گوشواره و النگو) و کیف و بادبزنش، از آرایشی که کرده، از مدل موهاش و از غروری که تو چهرش هست.این فرد با افتخار تو جامعه ظاهر شده نه با شرم و خجالت.
پ.ن1: من تو کف اون مرده هستم که داره از پشت به چشم مشتری به این یارو نگاه میکنه:riz481:
پ.ن: اگه ملت غیور اعتراض کردن به این کامنت من پاکش کنین بره
این فرد کاملا مشخصه ترانس سکشواله. از نحوه پوشش، از زیورآلاتی که استفاده کرده (گوشواره و النگو) و کیف و بادبزنش، از آرایشی که کرده، از مدل موهاش و از غروری که تو چهرش هست.این فرد با افتخار تو جامعه ظاهر شده نه با شرم و خجالت.
اینکه اصن تابلوئه که یارو مشکل جنسی داره ... متن زیرشم کاملا فیکه
آفت دنیای مجازی >>>> نشر مطالب بی سند
البته بعضی از این مطالب بی سند فقط با چن لحظه فکر کردن میتونه برملا شه ... کامنت آقای آبتین فکری که باید قبل از نشر این عکس انجام میشد و نشد رو تو خودش داشت و استدلالشون قابل قبوله
......................![]()
......................![]()